cieszynianka 27.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kartę wędkarską, to ja też mam, prawo jazdy co prawda tylko B (ale już bardzo długo), to może też się zabiorę za masaże na pół etetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 27.01.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jako potwierdzenie kwalifikacji jako masażysty potrzebny jest paszport polsatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 O cholera, tego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 27.01.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A tu jest tajski masażysta i spółka, do którego wyślemy koleżankę. http://www.dharmata.pl/salon-masazu-krakow.html Jak koleżanka ładna to moge wymasować za połowe ceny, cała przytjemnośc po mojej stronie............ Ładna, ładna.. Żonie by się chyba nie spodobał Twoj nowy sposób zarobkowania... Poza tym koszt wysłania koleżanki do Ciebie przerasta nasze składkowe możliwości. A ja jestem bardzo ciekawa jak wygląda masaż gorącymi kamieniami, oferowny w tymże SPA. Na ten zabieg wyślemy szefową już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A tu jest tajski masażysta i spółka, do którego wyślemy koleżankę. http://www.dharmata.pl/salon-masazu-krakow.html Jak koleżanka ładna to moge wymasować za połowe ceny, cała przytjemnośc po mojej stronie............ Ładna, ładna.. Żonie by się chyba nie spodobał Twoj nowy sposób zarobkowania... Poza tym koszt wysłania koleżanki do Ciebie przerasta nasze składkowe możliwości. A ja jestem bardzo ciekawa jak wygląda masaż gorącymi kamieniami, oferowny w tymże SPA. Na ten zabieg wyślemy szefową już wkrótce Może się jej spodoba i tam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A tu jest tajski masażysta i spółka, do którego wyślemy koleżankę. http://www.dharmata.pl/salon-masazu-krakow.html Jak koleżanka ładna to moge wymasować za połowe ceny, cała przytjemnośc po mojej stronie............ Ładna, ładna.. Żonie by się chyba nie spodobał Twoj nowy sposób zarobkowania... Poza tym koszt wysłania koleżanki do Ciebie przerasta nasze składkowe możliwości. A ja jestem bardzo ciekawa jak wygląda masaż gorącymi kamieniami, oferowny w tymże SPA. Na ten zabieg wyślemy szefową już wkrótce Widze, że dbacie o szefową Żona pewnie by krzywo patrzyła na te masaże To fakt. Co do kosztów transportu, to ja pokryje tą różnice. Wyśle się ją.........drugą klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts