mariuszdro 26.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 witajciekupiłam na allegro taki oto zlew lhttp://www.allegro.pl/item530782350_zlewozmywak_zlew_granitowy_hydria_bat_okazja.html i niestety mam problem - 2 dostawy i 2 razy zlew przyjeżdża pękniętyczy to ja mam pecha, czy po prosty takie zlewy tak mają i lepiej tego nie kupowac?proszę doradźcie, bo z wyglądu wolę ten typ, ale jak ma mi pekac przy każdym uderzeniu garnkiem to jednak dziękujęewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Może drugi raz przysłali Ci ten sam Na Forum były dyskusje na temat takich zlewów, ale nikt o pęknięciach nie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 26.01.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 na pewno nie ten sam, bo by nie zdążyli, a po drugie był inaczej peknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Może dla pewności pojedź osobiście do jakiejś Castoramy, albo podobnego przybytku i kup, bo wtedy masz pewność, że bierzesz nieuszkodzony. Myślę, że chyba to pech. Nam udało się przez internet kupić wszystkie sprzęty kuchenne i na szczęście (odpukać w puste, niemalowane) obyło się bez wpadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 26.01.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A kto odpowiada za opakowanie przesylki?? nadawca, wiec jak nie umie zabezpieczac to niech wysyla 3 raz proste, zaplacilas za dobry a nie za pekniety wiec niech na swoj koszt sobie uszkodzony odbierze... albo wysyla paczka ostroznie (chociaz tego i tak nikt nie czyta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 26.01.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 można się bawic w te wysyłki w tą i z powrotem, ale nie o to mi chodzipo tych dwóch przypadkach zaczęłam się obawiac o żywotnośc tego zlewu w użytkowaniu - czy po prostu jak ktoś mi coś tam wrzuci, bądź puknie to nie bedzie to samo - a wtedy to raczej mi nie wymienią za friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 26.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 można się bawic w te wysyłki w tą i z powrotem, ale nie o to mi chodzi po tych dwóch przypadkach zaczęłam się obawiac o żywotnośc tego zlewu w użytkowaniu - czy po prostu jak ktoś mi coś tam wrzuci, bądź puknie to nie bedzie to samo - a wtedy to raczej mi nie wymienią za friko Wiesz jak sa przesylki traktowane? myslisz ze ktos sie nachyla zeby ja zaladowac? zapakowana to lata tira na ziemie, z ziemii do busa itp itd.. przeciez zlewem w lazience nikt nie bedzie rzucal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 26.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 przeciez zlewem w lazience nikt nie bedzie rzucal a w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 przeciez zlewem w lazience nikt nie bedzie rzucal a w kuchni? A w kuchni tym bardziej W kuchni najwyżej talerzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts