Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy to tylko pech????

mariuszdro

Recommended Posts

witajcie

kupiłam na allegro taki oto zlew

lhttp://www.allegro.pl/item530782350_zlewozmywak_zlew_granitowy_hydria_bat_okazja.html

i niestety mam problem - 2 dostawy i 2 razy zlew przyjeżdża pęknięty

czy to ja mam pecha, czy po prosty takie zlewy tak mają i lepiej tego nie kupowac?

proszę doradźcie, bo z wyglądu wolę ten typ, ale jak ma mi pekac przy każdym uderzeniu garnkiem to jednak dziękuję

ewa

Może dla pewności pojedź osobiście do jakiejś Castoramy, albo podobnego przybytku i kup, bo wtedy masz pewność, że bierzesz nieuszkodzony.

Myślę, że chyba to pech. Nam udało się przez internet kupić wszystkie sprzęty kuchenne i na szczęście (odpukać w puste, niemalowane) obyło się bez wpadek :roll:

można się bawic w te wysyłki w tą i z powrotem, ale nie o to mi chodzi

po tych dwóch przypadkach zaczęłam się obawiac o żywotnośc tego zlewu w użytkowaniu - czy po prostu jak ktoś mi coś tam wrzuci, bądź puknie to nie bedzie to samo - a wtedy to raczej mi nie wymienią za friko

można się bawic w te wysyłki w tą i z powrotem, ale nie o to mi chodzi

po tych dwóch przypadkach zaczęłam się obawiac o żywotnośc tego zlewu w użytkowaniu - czy po prostu jak ktoś mi coś tam wrzuci, bądź puknie to nie bedzie to samo - a wtedy to raczej mi nie wymienią za friko

Wiesz jak sa przesylki traktowane? myslisz ze ktos sie nachyla zeby ja zaladowac? zapakowana to lata tira na ziemie, z ziemii do busa itp itd..

przeciez zlewem w lazience nikt nie bedzie rzucal