Gość juri77 28.10.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Muszę samodzielnie wykonać inwentaryzację jednorodzinnego budynku mieszkalnego - praca zaliczeniowa na studiach.Prosił bym o podanie adresu strony WWW, na której mogę znaleźć wytyczne jak powinna wyglądać taka inwentaryzacja i co powinna zawierać, ewentualnie zawierającej przykładową inwentaryzację lub proszę o przysłanie mi takiej pracy na mój adres e-mail: [email protected]Z góry serdecznie dziękuję!Juri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 28.10.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 ....... na której mogę znaleźć wytyczne jak powinna wyglądać taka inwentaryzacja i co powinna zawierać Stary nie przesadzaj. Te podstawy o które pytasz powinieneś znać z zajęć. Napisz lepiej, że chcesz podłożyć na zaliczenie "gotowca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bimba 28.10.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Inwentaryzacja budynku powinna zawierać:- rzuty wszystkich kondygnacji- przekrój budynku- rzut więżby dachowej- elewacjeNa rzutach powinny być także naniesione instalacje wewnetrzne np. piony, kalofyfery , punkty świetlne itp.Jednym słowem powinna ona przedstawiać stan istniejący opracowywanego budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Dzięki za odpowiedź.Skoro tak mówisz, to widać, że nie wiesz jak się studiuje zaocznie.Cze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Wowka! Dzięki za odpowiedź.Skoro tak mówisz, to widać, że nie wiesz jak się studiuje zaocznie.Cze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Wowka! Dzięki za odpowiedź. Skoro tak mówisz, to widać, że nie wiesz jak się studiuje zaocznie. Cze! Magicy którzy wykonywali mi stan zero to też pewnie zaoczniacy. Na ............ nam tacy specjaliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 28.10.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Stary, lepiej żebyś nie zaliczył, z takim podejściem.Później się zawalają parkingi przy centrach handlowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Stary, lepiej żebyś nie zaliczył, z takim podejściem. Później się zawalają parkingi przy centrach handlowych... Zaliczył co ?? Rok ? Dziewczynę ?? I na to i na to trochę póżnawo- mam 71 lat. Mimo wszystko ,, sorryyy,, nie powinienem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts