Beauty 04.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dzień dobry w Nowym Roku!Zdjęcia niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witajcie, witajcie może by kto do mnie wpadł psy ujadają, w kominku napalić można dla urody, zimna woda z kranu leci to i herbatę czy kawę zrobić się da Zuza nie korci Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.01.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witajcie, witajcie może by kto do mnie wpadł psy ujadają, w kominku napalić można dla urody, zimna woda z kranu leci to i herbatę czy kawę zrobić się da Zuza nie korci Cię kiedy, kiedy mogę no kiedy ?????????????? bo mam ten tydzień lużny a potem.....wolę nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.01.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Gosiu wpadnę z Pasiulką w czwartek albo piątek - jak ci lepiej pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Na psa urok cały czas jestem do kiedy nie wiem, ale mam nadzieję, że do niedzieli wieczorem na pewno tylko wcześniej słówko jeszcze piśnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Gosiu, ależ Ci zazdroszczę tych pięknych ptaszków. Zdjęcia śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 co się stało??? ot taki doktorek chce dzieła dokończyć, już dwa lata temu robale zeżarły połowę wierzby, on do reszty dokonał dzieła zniszczenia, teraz bierze się za resztę pniaka http://img29.imageshack.us/img29/5166/dzieciol2.jpg Ależ piękne ptaszysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Megana AGP witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... byłam w dzienniku ech... cóż powiedzieć... bardzo fajnie Wam tam... ta cisza i tylko pukanie uparciucha ze zdjęcia powyżej to chyba to o co chodzi, nie? Życzenia Noworoczne - spóźnione ale najlepsze z możliwych zostawiam... z nadzieją że wszystkie się spełnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dzięki Nitu I właśnie o to chodzi i o przestrzeń z małego mieszkanka do domu 150m to naprawdę super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 06.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witaj manissan miło Cię gościć, lecę do Twojego dziennika, czy są tam foty tego łuku? Witam ciepło Niestety zdjęć łuku nie mamy, ale kilka zdjęć z czasów montażu drzwi prześlę zaraz na priv Odgapiliśmy od Was drzw (sic! )i, tylko malowaliśmy je bejcą a nie lakierobejcą. I żałujemy bo chropowate okrutnie są mimo nałożenia bejcy+utrwalacza+wosku. Mam jeszcze pytanie o Wasze klamki Gamet (Rose). Nie mogę znaleźć nigdzie sklepu on-line, ani na allegro, Przeczytałam już nawet połowę komentarzy do Waszego dziennika... i ... czy...mogę prosić o linka? Obiecuję, że to ostatnia rzecz, którą odgapimy! Pozdrawiam i zazdroszczę pięknych wnętrz Acha! Na zdjęciu widać białe drzwi, ale to tylko była próba (chciałam białe drzwi ale po pomalowaniu drzwi kotłownianych na biało, uznaliśmy, że Wasze wyglądają ładniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.01.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witaj, lecę oglądać zdjęcia tu masz link do sklepu z klamkami gdzie kupowaliśmy nasze http://www.sparta.com.pl/p,pl,kl-ga-751,klamka+dh-01-22-ab+z+sz-okr-+patyna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.01.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witaj manissan miło Cię gościć, lecę do Twojego dziennika, czy są tam foty tego łuku? Witam ciepło Niestety zdjęć łuku nie mamy, ale kilka zdjęć z czasów montażu drzwi prześlę zaraz na priv Odgapiliśmy od Was drzw (sic! )i, tylko malowaliśmy je bejcą a nie lakierobejcą. I żałujemy bo chropowate okrutnie są mimo nałożenia bejcy+utrwalacza+wosku. Mam jeszcze pytanie o Wasze klamki Gamet (Rose). Nie mogę znaleźć nigdzie sklepu on-line, ani na allegro, Przeczytałam już nawet połowę komentarzy do Waszego dziennika... i ... czy...mogę prosić o linka? Obiecuję, że to ostatnia rzecz, którą odgapimy! Pozdrawiam i zazdroszczę pięknych wnętrz Acha! Na zdjęciu widać białe drzwi, ale to tylko była próba (chciałam białe drzwi ale po pomalowaniu drzwi kotłownianych na biało, uznaliśmy, że Wasze wyglądają ładniej ) Pooglądałam sobie i... momentami czułam się jak w moim domu Bardzo ładnie a łuk większy macie i drzwi szersze odgapiajcie na zdrowie - po to między innymi to forum istnieje by dzielić się innymi swoimi pomysłami - a te różne pomysły krążą później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.01.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dziewczyny bardzo dziękuję za przemiłą wizytę ... i ciacha Jak to dobrze czasem z kimś na żywca pogadać o budowlanych sprawach i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dziewczyny bardzo dziękuję za przemiłą wizytę ... i ciacha Jak to dobrze czasem z kimś na żywca pogadać o budowlanych sprawach i nie tylko A ja serdecznie dziękuję za zaproszenie do pięknego domku i możliwość spędzenia czasu w przemiłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Gosiu ukłony dla ciebie i J. za kolejną gościnę tyle Wam rzeczy przybyło że od ostatniej mojej wizyty taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak domowo się zrobiło tak przytulnie że miło popatrzeć - a pamietam jak przy mnie płytki przyjechały a żyrandol jest super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - szczerze pamietaj że oferuję zamianę znienawidzonego blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 To jeszcze ja zostałam Gosiaczku przytulasy ogromniaste w podzięce za miłą gościnę zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki dziewczyny za miłe słowa wieczorem net mi padł i dopiero teraz nadrabiam zaległości Zuzku z chęcią wpadniemy do Ciebie coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Cze Gosiaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ... no to ja się kajam MIałam wielkie chcęci... ale musiałam glazurnikowi małe zakupy zrobić, ale jak się okazało, ze mam ich 2 to chciałam się przyjrzeć nowej twarzy... i słusznie... jak sie później okazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts