Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie, witajcie :lol:

może by kto do mnie wpadł :roll: psy ujadają, w kominku napalić można dla urody, zimna woda z kranu leci to i herbatę czy kawę zrobić się da :wink:

Zuza nie korci Cię :roll:

kiedy, kiedy mogę :D :D :D :D no kiedy ?????????????? bo mam ten tydzień lużny a potem.....wolę nie myśleć :evil:

... byłam w dzienniku :)

ech... cóż powiedzieć... bardzo fajnie Wam tam... ta cisza i tylko pukanie uparciucha ze zdjęcia powyżej to chyba to o co chodzi, nie?

Życzenia Noworoczne - spóźnione ale najlepsze z możliwych zostawiam... z nadzieją że wszystkie się spełnią :)

Witaj manissan miło Cię gościć, lecę do Twojego dziennika, czy są tam foty tego łuku?

Witam ciepło :) Niestety zdjęć łuku nie mamy, ale kilka zdjęć z czasów montażu drzwi prześlę zaraz na priv :) Odgapiliśmy od Was drzw (sic! :))i, tylko malowaliśmy je bejcą a nie lakierobejcą. I żałujemy bo chropowate okrutnie są mimo nałożenia bejcy+utrwalacza+wosku. Mam jeszcze pytanie o Wasze klamki Gamet (Rose). Nie mogę znaleźć nigdzie sklepu on-line, ani na allegro, Przeczytałam już nawet połowę komentarzy do Waszego dziennika... i ... czy...mogę prosić o linka? Obiecuję, że to ostatnia rzecz, którą odgapimy! :D Pozdrawiam i zazdroszczę pięknych wnętrz :)

Acha! Na zdjęciu widać białe drzwi, ale to tylko była próba (chciałam białe drzwi ale po pomalowaniu drzwi kotłownianych na biało, uznaliśmy, że Wasze wyglądają ładniej :D)

Witaj manissan miło Cię gościć, lecę do Twojego dziennika, czy są tam foty tego łuku?

Witam ciepło :) Niestety zdjęć łuku nie mamy, ale kilka zdjęć z czasów montażu drzwi prześlę zaraz na priv :) Odgapiliśmy od Was drzw (sic! :))i, tylko malowaliśmy je bejcą a nie lakierobejcą. I żałujemy bo chropowate okrutnie są mimo nałożenia bejcy+utrwalacza+wosku. Mam jeszcze pytanie o Wasze klamki Gamet (Rose). Nie mogę znaleźć nigdzie sklepu on-line, ani na allegro, Przeczytałam już nawet połowę komentarzy do Waszego dziennika... i ... czy...mogę prosić o linka? Obiecuję, że to ostatnia rzecz, którą odgapimy! :D Pozdrawiam i zazdroszczę pięknych wnętrz :)

Acha! Na zdjęciu widać białe drzwi, ale to tylko była próba (chciałam białe drzwi ale po pomalowaniu drzwi kotłownianych na biało, uznaliśmy, że Wasze wyglądają ładniej :D)

Pooglądałam sobie i... momentami czułam się jak w moim domu :wink: :lol:

Bardzo ładnie :lol: :lol: :lol: a łuk większy macie i drzwi szersze :roll:

odgapiajcie na zdrowie - po to między innymi to forum istnieje by dzielić się innymi swoimi pomysłami - a te różne pomysły krążą później :wink: 8)

Gosiu ukłony dla ciebie i J. za kolejną gościnę :D :D :D

tyle Wam rzeczy przybyło że od ostatniej mojej wizyty taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak domowo się zrobiło tak przytulnie że miło popatrzeć - a pamietam jak przy mnie płytki przyjechały :wink:

a żyrandol jest super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - szczerze :wink: :wink:

pamietaj że oferuję zamianę znienawidzonego blatu :D :wink: