Gosiek33 08.01.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Co się stało Nitu zeznawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Co się stało Nitu zeznawaj mój pierwszy glazurnik jest rewelacja ... jak skończy i będzie oki - to mogę śmiało polecić... ale ... przybył też i drugi... któremu najpierw pokazałam, ze krzywo położył płytkę (róg się zapadał) a potem by dociąć skos - zmarnował mi 3 duże płytki (1.uciął nie do wzorka, 2 uszczerbał, 3 źle policzył skos, ucięta za krótko). ... więc dałam do zrozumienia, by dał już spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Co się stało Nitu zeznawaj mój pierwszy glazurnik jest rewelacja ... jak skończy i będzie oki - to mogę śmiało polecić... ale ... przybył też i drugi... któremu najpierw pokazałam, ze krzywo położył płytkę (róg się zapadał) a potem by dociąć skos - zmarnował mi 3 duże płytki (1.uciął nie do wzorka, 2 uszczerbał, 3 źle policzył skos, ucięta za krótko). ... więc dałam do zrozumienia, by dał już spokój... szkoda materiału i czasu współczuję ale w odwiedziny do mnie i tak możesz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 I tu muszę sobie wstawić http://img254.imageshack.us/img254/8407/choinkasniegf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.01.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hejka jak zwykle super fotka Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hejka jak zwykle super fotka Gosiu Dzięki Pasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hejka jak zwykle super fotka Gosiu Zgadzam się w 100%. Zawsze miło popatrzeć na Twoje zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 14.01.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam zimowo. Z tym ciągiem w kominie to masz rację, ja codziennie jeżdżę po pracy palić w kozie, bo wciąż nie mam uruchomionego c.o. i zanim komin i rura kozowa się rozgrzeją to strasznie się dymi spod fajerki. Górę mam wyziębioną, schody zasłonięte plandeką żeby ciepło z parteru nie uciekało i pewnie to jest przyczyną dymienia, ale dzieje się tak dopiero od ok. 2 tygodni, wcześniej się nie zdarzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cos tu cicho, czyżby wszyscy wpadli w zadumę czy ten żuraw oznacza wiosnę bliską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witaj Amelio byłam u Ciebie wieczorkiem i czytałam o zmaganiach z ogrzewaniem - podziwiam Cię za wszechstronną wiedzę i prężność w działaniu czy syn podobny jest w tym do Ciebie Mam nadzieję, że skoro odpalone ogrzewanie to domek powoli zaczyna temperatury nabierać mam tak wolny net, że czytać jeszcze mi się udaje, ale zdjęcia najczęściej w cale się nie pokazują, albo po kawałku, albo nie wyświetla mi się cała strona tematu i nawet odświeżanie nie pomaga - radzę sobie klikając na ,,odpowiedz" i dopiero z takiej opcji udaje mi się na podglądzie poczytać ostatnie wpisy A tak w ogóle budowlanego na razie niewiele - tylko M. walczy z balustradą na klatce schodowej i złości się, że szlifować maszynowo nie może bo kurz straszliwy, a na dworze ciutkę za zimno i śniegu za dużo Sobie siedzę, pracuję i rozkoszuję się mieszkaniem pod miastem, we własnym domu z własnym ogródkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.01.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witaj Amelio czytałam czy syn podobny jest w tym do Ciebie quote] Mój synuś to dusza artystyczna, zresztą jest w liceum plastycznym - zanim weźmie łopatę do ręki to długo ją ogląda czy zaderka jakaś w raczkę nie wejdzie, a mnie trafia gdy nie ma mnie obok to bierze kawałek gliny i coś lepi albo kawałek pustaka z którego coś rzeźbi... dlatego szybciej i mniej stresowo wolę wiele rzeczy zrobić sama na pewno będzie jego obowiązkiem wsypywanie opału do kosza piecowego bo mnie wzrostu poskąpiono a i siły już nie te To już tak na stałe mieszkacie? A ciepła woda jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Artystyczna dusza to lubie, dobrze, że mimo to nie miga się od pomocy Będziesz miała za to dom nietuzinkowo urządzony Na stałe to nie zupełnie i wody ciepłej nie mam Ciężka zima i sąsiedzi mający od niedawna piec gazowy zaczęli kupować węgiel i palą w starym piecu - na pewno taniej ich to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cześć Gosiaczku a no ciężka ta zima, i mrozy nadal mają trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Oj, miga się, miga o wiele przyjemniej jest przecież siedziec przy komputerze a rzeczywiście ma obwiesić dom swoimi pracami a swój pokój sam malować ale nie zdradza jak, na razie zażyczył sobie gniazdka grafitowe. Mam od jednej forumowiczki mini termę podłączaną pod jeden kran, może chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 a no ciężka ta zima, i mrozy nadal mają trzymać Cześć Niestety czy stety - właśnie gdzie to ocieplenie klimatu piana bita przez polityków, by uwagę od kryzysu gospodarczego odwrócić za to psy mam syberyjskie, czy co http://img218.imageshack.us/img218/6886/wsniegu1.jpg http://img14.imageshack.us/img14/6792/wsniegu2.jpg i ciągle im mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Niesamowite te Twoje syberyjskie psy nasza Maya to na chwilę wyjdzie i już do domu skrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Pewnie jakąś myszę wyczuły pod śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Mam od jednej forumowiczki mini termę podłączaną pod jeden kran, może chcesz? Muszę męża podpytać, ale wiesz jak woda sobie leci to się jej używa a tak trzeba zagrzać w czajniku i jakoś trochę taniej wychodzi już i tak co tydzień dwie butle gazu musimy wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jak Twoje grzejniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jak Twoje grzejniki ? Dziń dybry Nefer grzejniki grzeją, w domku cieplutko tylko ciśnienie coś ucieka powoli, jak M. wróci to coś pokombinujemy tylko czy warto? Czy ma to wpływ na zużycie gazu bo ciemnam jak tabaka w rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts