Nefer 19.01.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Jak Twoje grzejniki ? Dziń dybry Nefer grzejniki grzeją, w domku cieplutko tylko ciśnienie coś ucieka powoli, jak M. wróci to coś pokombinujemy tylko czy warto? Czy ma to wpływ na zużycie gazu bo ciemnam jak tabaka w rogu Gonia, no kurde, jak ciśnienie spadnie to się kocioł wyłaczy. NIe możesz mieć znikającego ciśnienia - musisz wiedzieć co się dzieje. Jeśli to wyciek to jesteś w dupie KOchana, bo to może iść w podsypkę pod chudziakiem. NIe ignoruj tej sprawy. Mam nadzieję, że to tylko zapowietrzony układ. Oczywiście, że wpływa na zużycie gazu - system stara sie utrzymać temperaturę pomimo spadającego ciśnienia - to nigdy nie jest zdrowe. Nie chcę Cię straszyć, ale ja wolałabym wiedzieć gdzie podziewa sie ta woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzięki ok jutro męża przycisnę by coś z tym zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Goooosiu jaką masz zafajnistą bariekę na schodach.Jakie mają przekroje te beleczki? A tak wogóle to przyszłam popatrzeć czy masz nowe zdjęcia z natury i oczywiście spacerek już zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.01.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Myszko dzięki w imieniu inwestora, sam to dłubie to resztki krokwi, które zostały z budowy i miały coś 18x8 teraz troszkę odchudziły się heblowaniem i są... nie do końca równe i proste, ale w naszym domu to raczej zaletą jest bo on taki ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 " Kochani ! Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.01.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 głosikuję, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Buziooooooole WIELKIE od Jeżyka i : http://img121.imageshack.us/img121/2968/sercem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam mroźnie, świetne te psy. i to bez ubranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witaj Malutka, z samego rana w ubrankach, ale potem to nie warto, bo co chwilę potrzebują - wypadają na śnieg, biegają w koło po ścieżkach poniuchać za cieniem i wracają - trzęsionki takie stoją przed drzwiami. A za 15 minut gotowe są do dalszych wypadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A za 15 minut gotowe są do dalszych wypadów takie energiczne, czy tak lubią śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 energia je rozpiera, ale i śnieg też chyba lubią - jak deszcz pada to tylko na chwilkę wychodzą a i to nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Pewnie dlatego że dwie, jednej chyba by się nie chciało tak ganiać. Moja nie oddala się na więcej niz 10m od drzwi bloku. Pazury rosną nie ścierane. Mam nadzieję że u siebie za ogrodzeniem będzie odważniejsza i energiczniejsza, zwłaszcza że dużo obcych wałęsa się po drodze a i wróg kot się trafi i pełno dziur mysich do rozkopania aby do wiosny bo jest stanowczo za gruba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Pazury to się na ogrodzie nie ścierają bo miękko A ganiają bo duch teriera nie pozwala im na spokojne siedzenie W mieście podobnie jak Twoja sunia nie chcą wyłazić na dwór: sól na chodnikach piecze w łapki, na trawnikach zaspy śniegu gdzie nie da się łazić, wszędzie brudno i jakoś.... zimniej Na ogrodzie mają oczyszczone ścieżki do biegania nie muszą zapadać się w śniegu... jak nie chcą A poza tym to psy podwórzowo-obronne i pilnują czujne obejścia - wiesz ile to pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Hejka Gosiek podasz mi namiary na PW na tynki i wylewki bo chyba zadowolona jesteś co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witaj Gapa ze mnie Zuzce dałam namiary i przyszykowałam dla Ciebie... ale zapomniałam wysłać poszły na priva ale najpierw wpadnij i pomacaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.01.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czy i ja mogłabym się podpiąć pod namiary na tynki wylewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witaj Gapa ze mnie Zuzce dałam namiary i przyszykowałam dla Ciebie... ale zapomniałam wysłać poszły na priva ale najpierw wpadnij i pomacaj okiej jeszcze mi adres i tel podeślij na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Malutka, Monika privy poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan_905 27.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Chyba warto jeszcze przed wykonczeniem, pokoju i domu naprawic ten blad przez zmiane kata miedzy oknem a sciana. Zauwazylem ze na balkonie z tego pokoju plytki zostaly polozone z bledem. Kazde ukladanie plytek powinno sie planowac od srodka powierzchni do pokrycia. Plytka przy drzwiach (progu) powinna miec bardzo podobna szerokosc z plytka na krawedzi balkonu (w najszerszym miejscu balkonu w waszym przypadku). Bardzo mi sie podoba dom a okolica super. P.S. Odkrylem to forum niedawno, Ogladam wszystkie mozliwe budowy od paru dni i jestem zachwycony mozliwosciami, kreatywnoscia i zapalem budujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witaj Bogdan_905 jaki ten świat mały, aż z Kanady nas podglądasz piszesz Zauwazylem ze na balkonie z tego pokoju plytki zostaly polozone z bledem czy mógłbyś wkleić zdjęcie o którym mówisz bo nie bardzo wiem pozdrowienia z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts