Saskja 30.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ha, ja tez pełnię podziwiałam dziś na wieczornym spacerze z psicami. I gdy tak podziwiałam, nagle usłyszałam cichutki pisk, dziwny jakiś, jakby skrzypienie... A to myszka byla. Maleńka. Pomykała po sniegu takimi zygzakami szalonymi, zeby zmylic pościg Moja suka stanęła jak wryta. Nie goniła. Patrzyła to na mnie, to na to maleństwo. Ale ja to nie w tej sprawie. Tylko mnie ta Twoja pełnia rozmarzyła. Ja tu w sprawie kombiwaru - tak to się nazywa? Gdzieś tam wczesniej w dzienniku pisałas, ze zamierzasz kupić. Kupiłaś? Jesli tak, to proszę, napisz coś o tym ustrojstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.01.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dzień dobry Gosiu Jejku ale ty daleko mieszkasz ale nalocik na Twój domek zrobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 http://img198.imageshack.us/img198/518/dueserce.gif ... Ty wiesz za co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.01.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ha, ja tez pełnię podziwiałam dziś na wieczornym spacerze z psicami. I gdy tak podziwiałam, nagle usłyszałam cichutki pisk, dziwny jakiś, jakby skrzypienie... A to myszka byla. Maleńka. Pomykała po sniegu takimi zygzakami szalonymi, zeby zmylic pościg Moja suka stanęła jak wryta. Nie goniła. Patrzyła to na mnie, to na to maleństwo. Ale ja to nie w tej sprawie. Tylko mnie ta Twoja pełnia rozmarzyła. Ja tu w sprawie kombiwaru - tak to się nazywa? Gdzieś tam wczesniej w dzienniku pisałas, ze zamierzasz kupić. Kupiłaś? Jesli tak, to proszę, napisz coś o tym ustrojstwie. Taaaaaaaak ten księżyc niesamowity w nocy był Jeśli chodzi o ten turbo Oven, którego kupiłam (a mówiły dziewczyny nie kupuj) ni jak ma się do tego z reklamy kupiłam taki najtańszy bo to tylko chwilowy piekarnik do czasu gdy gaz nam podłączą i kupimy w końcu kuchnię gazową. Mięso piec daje się, trzeba je odwracać tylko W tym modelu za +- 300 PLN obieg powietrza niewiele daje - choć gdy zdążył się już zepsuć po kilkunastokrotnym użyciu sprzętu przestał piec a prąd oczywiście żarł. (Naprawa trwała ok 2 tygodni ) Ciasto piecze się tylko z góry - dół surowy Zdecydowanie nie polecam, chyba, że tylko do smażenia bez tłuszczu i podgrzewania pieczywa (w tym jest dobry ) Zakładam, że ten z reklamy za blisko 600 PLN jest ok, ale już sprawdzać nie będę. Natomiast kombiwar kupiony w markowym sklepie podobno jest w porządku I tu po raz kolejny sprawdziło się, nie oszczędzaj na jakości ale naprawdę szkoda mi tych 300 PLN bo mam nadzieję, że niedługo nie będę musiała tego w ogóle używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.01.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dzień dobry Gosiu Jejku ale ty daleko mieszkasz ale nalocik na Twój domek zrobię! Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.01.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 http://img198.imageshack.us/img198/518/dueserce.gif ... Ty wiesz za co ... Nieeeee wiem ale korzystając z okazji że przyszłaś do mnie pokażę Ci dzisiejszą poranną niespodziankę stadko jasnobrzuchych, większych od sikorki ptaszków przyleciało i usiadło na dębie, za nim pobiegłam na górę po aparat, już większość dalej pofrunęła i tylko jeden zamarudził chyba to gil http://img231.imageshack.us/img231/7457/gil.jpg pierwszy raz na własne oczy zobaczyłam choć z daleka ciekawe czy je też dokarmiać można i czymś ,,zwabić" by się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ale korzystając z okazji że przyszłaś do mnie pokażę Ci dzisiejszą poranną niespodziankę stadko jasnobrzuchych, większych od sikorki ptaszków przyleciało i usiadło na dębie, za nim pobiegłam na górę po aparat, już większość dalej pofrunęła i tylko jeden zamarudził chyba to gil http://img231.imageshack.us/img231/7457/gil.jpg pierwszy raz na własne oczy zobaczyłam choć z daleka ciekawe czy je też dokarmiać można i czymś ,,zwabić" by się dało No gil ma się rozumieć ! Masz szczęście ... do mnie nie przylatują ... Generalnie to płochliwe są bardzo. A jeśli chodzi o papu - to ziarnojady jak szczygieł, dzwoniec, zięba, jer, czyżyk czy grubodziób. Będą jadły nasiona oleiste: konopia, rzepik, słonecznik, len, mak, nasiona prosa, owsa, pestki owoców, nasiona sałaty siewnej, kapusty polnej, rzepy, rozdrobnione nasiona dyni (trzeba pokruszyć ... bo za wielkie ) Zwabić celowo ... i tak będzie trudno. Ale ponoć mrozy jeszcze przed nami ...więc kto wie ... jak im dokuczą ...niestety... A serce masz ...za serce ... dobre i wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.01.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 O dzięki Aga za dobre myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 02.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Eee, czyli kombiwar do bani. Pytałam, bo małżowin ma jakieś punty za tankowanie i tam chyba coś takiego było do wyboru. Ale widzę, że nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 To zależy jakiej marki za te punkty Ogólnie to sprzęt pożyteczny, szczególnie jak jeszcze gazu brak, a kiedy u Was będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Saskja ... nie bierz pliiiiiiis ... postawisz jak ja - na najwyższej półce i dojdzie ci obowiązkowe mycie "dziada" My kupiliśmy ładnych parę lat temu ...jeszcze nie były takie znane i dośc drogie Czego to miał nie robić !? I rozmrażać (parzy po wierzchu, wysusza a ...w środku zmarznięte na kość ) i piec ( raczej suszy ) i sam sie umyć (g...o prawda ). Na dzień dzisiejszy suszymy w nim grzyby - to jedyne co robi doskonale. No ...jeszcze prąd żre doskonale A już za punkty ...to wogóle nie wierze, że to porządny wyrób. Rzadnego sprzętu już za punkty nie wezmę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Wiecie na co punkty zbieram... na bon do Empiku - a tam hulaj dusza i parę książek w końcu kupujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Wiecie na co punkty zbieram... na bon do Empiku - a tam hulaj dusza i parę książek w końcu kupujemy ...I pożytecznie ...i kulturnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 tylko za mało benzyny kupujemy, bo najwyżej raz na dwa lata udaje się nam uzbierać A tak wypożyczalnie zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 tylko za mało benzyny kupujemy, bo najwyżej raz na dwa lata udaje się nam uzbierać A tak wypożyczalnie zostają książki są drogie więc ja bardzo lubię naszą bibliotekę i syn się też zaraził i potrafi po trzy książki na raz czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A wiecie, że mamy sporo książek. Może jakieś przechodne porobić. Sporo tytułów młodzieżowych też by się znalazło. A sporo dzieciaków na FM to może by tak w obieg puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A wiecie, że mamy sporo książek. Może jakieś przechodne porobić. Sporo tytułów młodzieżowych też by się znalazło. A sporo dzieciaków na FM to może by tak w obieg puścić to w razie cuś to będę u Ciebie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Pisz czego potrzebujesz, to sprawdzę czy mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.02.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Pisz czego potrzebujesz, to sprawdzę czy mam ja moge sie dopisac do listy chetnych. masz cos moze dla 4-5 latkow? lub takich maluchow rocznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Pisz czego potrzebujesz, to sprawdzę czy mam ja moge sie dopisac do listy chetnych. masz cos moze dla 4-5 latkow? lub takich maluchow rocznych? każę sobie spisać tytuły bo mieszkam w domu a książki w mieszkaniu stacjonują - muszę córę uprosić by spisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts