Gosiek33 22.02.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witaj Gosiu! Poproszę o szczegółową fotorelację z okładania schodów deskami podłogowymi bo temat mi bliski, a fachowcy za zrobienie życzą sobie od 9 tys. wzwyż Wydanie podobnej kwoty nie uśmiecha się nam. Na razie (prowizorka oby żyła wiecznie ) będą dechy podłogowe kupiliśmy kilka sztuk (teraz trudno o materiał) i już część została przycięta. Czekamy na dostawę towaru. relację zrobię oczywiście Najbardziej doskwiera nam brak dobrej pogody (lub stolarni ) by można było szlifować balustrady, a potem je malować i obsadzać na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 fiu fiu kanarki u ciebie na drzewach siedzą. Gosiu jak podziwiam tówj talent przyrodniczy. Jestem fanką Twoich zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 fiu fiu kanarki u ciebie na drzewach siedzą. Gosiu jak podziwiam tówj talent przyrodniczy. Jestem fanką Twoich zdjęc Ładne mi kanarki, nie wiem co one są, może one gilowate jakieś bo czerwonawe się wydają a bardzo dziękuję za dobre słowo Myszko co zrobiłaś z koniem, pokazałaś go tylko jak był przyłożony ręcznie a teraz jest już na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 fiu fiu kanarki u ciebie na drzewach siedzą. Gosiu jak podziwiam tówj talent przyrodniczy. Jestem fanką Twoich zdjęc Ładne mi kanarki, nie wiem co one są, może one gilowate jakieś bo czerwonawe się wydają a bardzo dziękuję za dobre słowo Myszko co zrobiłaś z koniem, pokazałaś go tylko jak był przyłożony ręcznie a teraz jest już na miejscu? Już Ci odpisałam. Ja to osobiście żadnego zielonego gila tam nie widze, To muszą być jednak te kanarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.02.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cześć w słoneczny poranek Gosiu, jak zaklinasz te zwierzaki że pozują do zdjęć? Mnie się to nie udaje, zanim się przymierzę to obiektu już nie ma Czym Twój małż docina deseczki, że są tak równe i mają gładkie brzegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.02.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cześć w słoneczny poranek Gosiu, jak zaklinasz te zwierzaki że pozują do zdjęć? Mnie się to nie udaje, zanim się przymierzę to obiektu już nie ma Czym Twój małż docina deseczki, że są tak równe i mają gładkie brzegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Doberek, miłego dzionka wpadłam zostawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Doberek, miłego dzionka wpadłam zostawic ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witajcie dopiero odpaliłam komputer Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów czytałam cały dzień książkę - miałam taki luksus skończyłam pierwszą część Millennium Piękny dzień był od samego rana słoneczko i +10C za oknem Zobaczyłam też niesamowite dla mnie zachowanie - wiewiórkę ganiającą w koło pnia dzięcioła, tak skutecznie, że sobie odleciał na sąsiednie drzewo doktorków kilka przylatuje na słoninkę a przy okazji badają nasze drzewa i znaleziono dużo chorych osobników Powydłubywały pełno dziur i wyciągają z nich smakowite tłuste kąski ale nie tym razem - wewóra przegoniła doktorka i sama wsadziła pyszczek do dziury i zaczęła wyjadać jakieś przysmaki oto rzeczony doktorek http://img685.imageshack.us/img685/5139/dzieciolduzy.jpg a tu pogromczyni http://img522.imageshack.us/img522/450/wewora.jpg http://img59.imageshack.us/img59/7082/werora2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cześć w słoneczny poranek Gosiu, jak zaklinasz te zwierzaki że pozują do zdjęć? Mnie się to nie udaje, zanim się przymierzę to obiektu już nie ma Czym Twój małż docina deseczki, że są tak równe i mają gładkie brzegi? Amelio to deski podłogowe, czyli heblowane niestety trochę się wyginają a zdjęcia robię przez szybę bo inaczej wszystko co żywe zwiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 24.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 wpadłam na chwile, a zostałam godzinke w dzienniku. zdjęcia robisz pierwsza klasa a galeria z ptakami - po prostu rewelacja. jestem pod ogromnym wrażeniem i będe częsciej z wiosny tutaj zaglądała. gratuluje i pozdrawiam, edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Gosiaku Ty chyba niedługo doktorat z tych zwierzaków napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 wpadłam na chwile, a zostałam godzinke w dzienniku. zdjęcia robisz pierwsza klasa a galeria z ptakami - po prostu rewelacja. jestem pod ogromnym wrażeniem i będe częsciej z wiosny tutaj zaglądała. gratuluje i pozdrawiam, edyta Miło mi o Brzozowa Pani edytko bywam i ja u Ciebie i podziwiam dom... i otoczenie brzozowe widzę, że już prawie koniec i jakieś drobiazgi Wam zostały a Twoje stado ptaków to dopiero jest co karmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Gosiaku Ty chyba niedługo doktorat z tych zwierzaków napiszesz Hej Pasie człowiek uczy się do śmierci to i zwierzątkach wiedzę też może pogłębiać ale ubaw miałam z tą wewórą, której dzięcioł za bardzo się nie bał, ale w końcu dał za wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 zawsze odskocznia popatrzec na nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.02.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gosiek, a daleko masz do tej rzeczki? Nie zaleje Was wielka woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 zawsze odskocznia popatrzec na nature czasem mam trochę czasu i sobie tak patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Gosiek, a daleko masz do tej rzeczki? Nie zaleje Was wielka woda? Mam nadzieję, że wielka to nie. Zdarzały się tu podtopienia gdy jeszcze domu nie było i woda dochodziła do świerku teraz teren jest trochę podniesiony, ale woda to woda i jak jedną dziurą nie wejdzie to cisnąć się będzie drugą Pożyjemy zobaczymy. Sąsiedzi też parę razy dziennie nad rzekę chodzą... jakby to coś pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 dobry wieczor przyszlam rzucic i znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witaj Malutka_ czytałam o oknach - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts