Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie :cry: :cry: :cry: :cry: czemu Ty nie buuuuuuuuu,

jestem spieszona czekam na akumulator do autka, by choć po okolicy się poruszać, choć teraz to raczej amfibia by się zdała :roll:

wpadnij do mnie, blisko jest miejsce gdzie takie pojazdy jezdzą to może jeden ukradniemy - no dobra pozyczymy :wink: :lol:

U MNIE JUŻ SIĘ WDARŁA NA PODWÓRKO

:o dopiero co wylewałaś i przypłaciłaś to zapaleniem zatok 8) teraz nowa woda :roll:

zatoki tak mi dzisiaj w pracy dały czadu że myślałam że wybuchnębo zapomniałam kropli do nosa z domu :evil:

A wody to u mnie jest sporo - chociaż sąsiad to ma przechlapane i to dosłownie. Co z tego że był rów jak sąsiadka debilka sobie zakopała i woda się piętrzy akurat u niego. Staw który ma na działce wylał już na chyba połowę pola a sąsiad chodzi i się śmieje, że dobrze, że ma oczka w siatce małe to ryby z podwórka nie wypłyną :lol: :lol: :lol:

To wesoły facet 8) jak nie ma roślin to mu w zasadzie wszystko jedno. U nas parę lat temu jak wylało to potem większość roślin wypadło :-? Teraz na razie to nie tyle rzeka tylko woda z rozpuszczającego się śniegu nie ma gdzie wsiąkać bo tak wysoki jest poziom wód gruntowych że woda wszędzie stoi. Może te wiatry nieco podsuszą :roll:

I zdrówka życzę, mnie pomagał (ale stan nie był bardzo poważny) Ibuprom zatoki