Malutka_ 27.02.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witaj Malutka_ czytałam o oknach - gratulacje dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Malutka_ poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Malutka_ poszło pw thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 27.02.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam! Przepiękna okolica - fotki tylko wrzucać na tapety Zwierzaki, koza do ogrzewania i zielona kuchnia, to tez moje "szaleństwa". Zapału do pracy i dużo kasy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dobry wieczorne dla nowego gościa anulkawj dzięki za życzenia i miłe słowa Biegnę do Ciebie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Doberek poniedziałkowy podobno straaaszliwe wiatrzysko się do nas zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj Pasie może ten wiatr pomoże i wysuszy nieco śniegów, ale z drugiej strony może wody napędzać - zależy skąd wiać będzie - z zachodu raczej ok Czytam, że już zaraz wykańczać... się będziesz Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cześć Gosiu miłego poniedziałku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj Lidszu mokro dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Czesc, miałabym byc dziś na Kwiatów Polnych ale R. pojechał sam a bym cię naszła niespdziewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No nie czemu Ty nie buuuuuuuuu, jestem spieszona czekam na akumulator do autka, by choć po okolicy się poruszać, choć teraz to raczej amfibia by się zdała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No nie czemu Ty nie buuuuuuuuu, jestem spieszona czekam na akumulator do autka, by choć po okolicy się poruszać, choć teraz to raczej amfibia by się zdała wpadnij do mnie, blisko jest miejsce gdzie takie pojazdy jezdzą to może jeden ukradniemy - no dobra pozyczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A widziałaś co u mnie za płotem się dzieje Po południu już woda jest w dołku granicznym Zobaczę co rano będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U MNIE JUŻ SIĘ WDARŁA NA PODWÓRKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U MNIE JUŻ SIĘ WDARŁA NA PODWÓRKO dopiero co wylewałaś i przypłaciłaś to zapaleniem zatok teraz nowa woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U MNIE JUŻ SIĘ WDARŁA NA PODWÓRKO dopiero co wylewałaś i przypłaciłaś to zapaleniem zatok teraz nowa woda zatoki tak mi dzisiaj w pracy dały czadu że myślałam że wybuchnębo zapomniałam kropli do nosa z domu A wody to u mnie jest sporo - chociaż sąsiad to ma przechlapane i to dosłownie. Co z tego że był rów jak sąsiadka debilka sobie zakopała i woda się piętrzy akurat u niego. Staw który ma na działce wylał już na chyba połowę pola a sąsiad chodzi i się śmieje, że dobrze, że ma oczka w siatce małe to ryby z podwórka nie wypłyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 To wesoły facet jak nie ma roślin to mu w zasadzie wszystko jedno. U nas parę lat temu jak wylało to potem większość roślin wypadło Teraz na razie to nie tyle rzeka tylko woda z rozpuszczającego się śniegu nie ma gdzie wsiąkać bo tak wysoki jest poziom wód gruntowych że woda wszędzie stoi. Może te wiatry nieco podsuszą I zdrówka życzę, mnie pomagał (ale stan nie był bardzo poważny) Ibuprom zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 .... witanko Monia a u nas zakup od Ciebie się sprawdza - odpukać oczywiście ale ten kto go nie ma.... się cieszy, że nie ma rybek bo by mu uciekły :P tylko ciiiii uszanownie Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hej miło, że wpadłaś Nitu rozumiem, że sucho masz i u nas w zasadzie sucho gdyby nie roztopy za płotem i to z dwóch stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ooooj ja bardzo często jestem nie zawsze piszę, ale rękę mam na pulsie a z tymi zdjęciami to potwierdzam... zrób coś z nimi... bo sie marnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts