Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem bardzo tym podekscytowana :lol: Choć troszkę jesteśmy podziębieni, a na budowie zimno, szczególnie jak nic się nie robi. Pan Robert tylko chmurą pary chucha, ale mówi, że robota go rozgrzewa :wink:

to zamiast wziąć rozgrzewacz i pomóc panu Robertowi to ty się ekscytowałaś :wink: :wink: :wink: :D :D :D

Gosieńko :) wpadłam się przywitać i jak czytam zdrowia życzyć :) ... ale Ci dobrze, masz dach ;), kładą Ci rurki ;) ... a ode mnie moja Ekipa uciekła ;) ... śliczny będziesz miała domek :) ... miałam faworyta z biura, z którego kupiłaś projekt ;) ... nie wiem jak Ty, ale ja juz żyję wiosna i "zieleniną ", która znajdzie sie u mnie na wsi ;) ... zdrówka kochana :) skorpioniczko :)

Witaj Kruelko dzięki za zdrówko, u mnie już rano a nadal lekko mnie telepie :cry: A musimy dziś na działkę wpaść, choc na godzinkę, pogadać z p. Robertem i troszkę zdjęć porobić :wink:

Czemuż to ekipa Cię porzuciła :roll: Jak zrobiła co miała, to takie jej prawo i mus :wink: Teraz kolej na następną :p

Zdradź, który to Twój faworyt był, choć się nie ostał :roll:

A zdrówko Twoje jak? wróciło? Skoro o wiośnie myślisz to chyba Ci lepiej :lol:

i ja wpadłam na chwilkę :p

hydraulikę pooglądałam, i oczywiście zazdroszczę, że już macie już ten etap :oops:

Ale wiesz, dopiero teraz gdy nie ma gdzie postawić nogi bo same rurki tam leżą to widać ile roboty natychmiastowej trzeba robić 8) coby choc troche cieszyć sie z domku :wink: