MonikaC 15.03.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hejeczka Ale Ty masz fajny głos przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hejeczka Ale Ty masz fajny głos przez telefon no wiesz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.03.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Amelia parapet sosnowy klejony, bezsęczny - kupiony w LM - nasza obróbka wykończeniowa - szlifowanie i malowanie, będą 3 warstwy lakierobejcy Endura orzech (jakoś nie może się nam znudzić ) taki parapet 30 cm szer. to koszt 69 PLN , a 25 cm za 58 mamy Pisałaś kilka miesięcy temu gdzie kupujecie tę Endurę ale nie mogę znaleźć a innych namiarów na nią też nie mam, w necie pod nazwą Endura jest SPA, ciuchy ale nie lakierobejca przypomnij, proszę bo kolor wydaje się być podobny do naszych złotych dębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Znalazłam tak wygląda http://cgi.ebay.de/0-75-L-Histor-Endura-Dickschichtlasur-nuss-Holzlasur_W0QQitemZ190325209773QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_77?hash=item2c50443aad tu masz namiary na sklep http://otokontakt.com/Firma/largo_monika_zaczek_38888463623/ na dwukrotne malowanie 6 drzwi poszło ok 1,5 l 0,75 l kupiliśmy za 38,91, a 2,5 l puszka za 113 zł. Lepiej najpierw zadzwonić i spytać czy mają, jak nie to zaraz sprowadzą przynajmniej tak było u nas Ale wiesz Amelio może szukaj lakierobejcy orzech laskowy - to chyba też zbliżony kolor. Bo sam orzech na próbkach sosnowych jakiś czerwonawy. Po endurze natomiast otrzymuję kolor prawdziwej skorupki orzecha, brąz lekko w zielenie i żółcie a nie w czerwienie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzięki za namiary jak ma się ten orzech do okien złoty dąb? Tynkarze niezbyt pięknie mi wykończyli ściany przy futrynach i chcę dać malutkie ćwierćwałki w kolorze zbliżonym do okien, no i na górze ściagnięte od Was parapety drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Wiesz Amelio, nie jestem pewna czy uda się tym kolorem zamaskować obróbkę okna, bo rozumiem, że przy ramach chcesz ten ćwierć wałek dać http://img339.imageshack.us/img339/2948/parapetrama.jpg wygląda to tak po trzech warstwach a pokaż to kiepskie wykończenie może tam jednak coś innego dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 wpadłam podziękować za troskę i obiecuję że pójdę do kardiologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.03.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Wiesz Amelio, nie jestem pewna czy uda się tym kolorem zamaskować obróbkę okna, bo rozumiem, że przy ramach chcesz ten ćwierć wałek dać a pokaż to kiepskie wykończenie może tam jednak coś innego dać U Ciebie, jak podglądałam glify obłożyli płytą GK, u mnie jest tynk do samych ram i niekoniecznie ładnie to wykończone - gdzieś szparka, gdzieś za grubo, utytłane ramy zwłaszcza za zawiasami, gdzie nie chciało się dokładnie obkleić wiec chciałam oblecieć akrylem a na to cienki ćwierćwałek. Jaki ma numer ta Endura orzech, bo ja niegramotna w niemieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Amelio - 702 ale z Niemiec chyba sprowadzać nie będziesz sprawdź ten sklep - zadzwoń - może wysyłkowo można kupić http://otokontakt.com/Firma/largo_monika_zaczek_38888463623/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 wpadłam podziękować za troskę i obiecuję że pójdę do kardiologa To mam Twoje przyrzeczenie czarno na białym Nie ociągaj się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uroczanka 18.03.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dzień dobry, Gosiek. Czytanie Twojego dziennika zajęło mi sporo czasu - od wczoraj wieczorem az do teraz (no, nie będe ściemniać, z przerwą na spanie). Jestem pod wrażeniem! Miejsce jest przepiękne, zarówno sama działka, jak i okolica. No i potrafisz wyczarować w nim cuda. Mam na myśli i zarówno cuda natury (zwłaszcza te sopelki i :kwiatuszki" lodowe nad wodą - ach!), jak i to, co robicie w domu. Marzyło mi sie kiedyś takie własnoręczne wykonywanie, dopieszczanie bez pośpiechu różnych sprzętów i statków domowych. Ale chyba nie w tym życiu... Brak mi czasu, cierpliwości, talentów. No, ale szczerze podziwiam u Ciebie. Będę kibicować parapetom i schodom, a tymczasem serdecznie Cie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hejka Gosiu ale dziś mokro, wszystko się topi chyba na prawdę ta wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dzień dobry, Gosiek. Czytanie Twojego dziennika zajęło mi sporo czasu - od wczoraj wieczorem az do teraz (no, nie będe ściemniać, z przerwą na spanie). Jestem pod wrażeniem! Miejsce jest przepiękne, zarówno sama działka, jak i okolica. No i potrafisz wyczarować w nim cuda. Mam na myśli i zarówno cuda natury (zwłaszcza te sopelki i :kwiatuszki" lodowe nad wodą - ach!), jak i to, co robicie w domu. Marzyło mi sie kiedyś takie własnoręczne wykonywanie, dopieszczanie bez pośpiechu różnych sprzętów i statków domowych. Ale chyba nie w tym życiu... Brak mi czasu, cierpliwości, talentów. No, ale szczerze podziwiam u Ciebie. Będę kibicować parapetom i schodom, a tymczasem serdecznie Cie pozdrawiam Witam Uroczanko w domku naszym bardzo dziękuje za pochwały Niestety nie wszystko co robimy sami robimy z ,,potrzeby serca" czy jakoś tam tylko z braku gotówki ale gdybyśmy mieli jej więcej, to kto wie czy nie zaiwestowalibyśmy w warsztat i oprzyrządowanie by praca mogła się toczyć w choć trochę bardziej w profesjonalnych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hejka Gosiu ale dziś mokro, wszystko się topi chyba na prawdę ta wiosna idzie Hejka Pasie wiosna, wiosna - na świerku pasła się dziś nowalijkami świerkowymi wiewióra - łapkami przyciągała do siebie końcówki gałązek i wcinała same pączki może znajdę czas to wrzucę kilka zdięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 parapety bardzo ładne... jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 orzech Endura nr 702 - a bardziej po polsku - chyba orzech laskowy ale nie testowałam innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ... własnie przejżałam Twój dziennik i znalazłam foteczkę z pasowanie schodów - jak idą prace? z chęcią bym prosiła o pełną relację najlepiej z możliwością macania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć Gosiek!!! Jak się cieszę, że założyłaś album!!! CUDO po prostu! Wiesz, że kocham Twoje zdjęcia, na pewno wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć Gosiek!!! Jak się cieszę, że założyłaś album!!! CUDO po prostu! Wiesz, że kocham Twoje zdjęcia, na pewno wiesz... Jak się cieszę, że zawitałaś tu znowu i bardzo dziękuję za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Piękne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts