pasie 22.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 wieczór bry Od razu humor mi się poprawił jak widzę Twój uśmiech bo ileż Gosiu mozna przeklinać i wyć ze złości.... podobno nastawienie człowieka ma wpływ na życie więc....może uśmiech coś da....a może dlatego że moje dzieci mówią że brzuszki ich przestają boleć Zuza to było małe rota mój K. takie z przedszkola często przynosił a co do nastawienia to masz zupełną rację wiesz ilu ludzi ma gorzej jak otym pomyśle to aż grzech narzekać więc staram się nie jęczęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 wieczór bry Od razu humor mi się poprawił jak widzę Twój uśmiech bo ileż Gosiu mozna przeklinać i wyć ze złości.... podobno nastawienie człowieka ma wpływ na życie więc....może uśmiech coś da....a może dlatego że moje dzieci mówią że brzuszki ich przestają boleć Zuza to było małe rota mój K. takie z przedszkola często przynosił a co do nastawienia to masz zupełną rację wiesz ilu ludzi ma gorzej jak otym pomyśle to aż grzech narzekać więc staram się nie jęczęć z przedszkola i szkoły jednocześnie ale mam nadzieję że mamy to za sobą P. zasnęła więc chyba dobrze bo wcześniej brzuszek jej nie dawał mimo iż wymioty ją bardzo osłabiły i znowu schudnie a i tak jest taka chudziuteńka i nie mam pomysłu jak ją podtuczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gosiu, przypomnij mi, gdzie zrobiliście wylot odpowietrzenia kanalizacji? Pamiętam, że już o tym rozmawiałyśmy, ale nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 wieczór bry Od razu humor mi się poprawił jak widzę Twój uśmiech bo ileż Gosiu mozna przeklinać i wyć ze złości.... podobno nastawienie człowieka ma wpływ na życie więc....może uśmiech coś da....a może dlatego że moje dzieci mówią że brzuszki ich przestają boleć Zuza to było małe rota mój K. takie z przedszkola często przynosił a co do nastawienia to masz zupełną rację wiesz ilu ludzi ma gorzej jak otym pomyśle to aż grzech narzekać więc staram się nie jęczęć z przedszkola i szkoły jednocześnie ale mam nadzieję że mamy to za sobą P. zasnęła więc chyba dobrze bo wcześniej brzuszek jej nie dawał mimo iż wymioty ją bardzo osłabiły i znowu schudnie a i tak jest taka chudziuteńka i nie mam pomysłu jak ją podtuczyć Będzie dobrze jak już Mamusi się uśmiecha i wszyscy w koło to i księżniczka wyjdzie z zakrętu z apetytem. Przyjdzie i na nią pora, że odchudzać się będzie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gosiu, przypomnij mi, gdzie zrobiliście wylot odpowietrzenia kanalizacji? Pamiętam, że już o tym rozmawiałyśmy, ale nie mogę znaleźć... Moniu na strychu - wentylacja wychodząca na strych zakończona zasysaczem powietrza - eliminującym zapachy łazienkowe http://img525.imageshack.us/img525/4085/7032009hzdraulika020.jpg która na strychu wygląda tak http://img11.imageshack.us/img11/2961/7032009hzdraulika045.jpg a tu drugi pion z widokiem na strych http://img12.imageshack.us/img12/4261/7032009hzdraulika046.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dziękuję, Gosiu Głównie o to mi chodziło, czy dobrze pamietałam, ze kończy się na strychu Jesteś kochana, że wrzuciłaś odpowiedź razem z fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 I u mnie też kończy się na strychu bez wyprowadzania na zewnątrz, trochę to dla mnie nie logiczne jak ma nie śmierdzieć ale fachmani mówią że tak się teraz robi http://foto3.m.onet.pl/_m/33471240ebb49039d118ea5b8aae6e6b,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Też mnie to dziwi, że ma nie śmierdzieć, ale prawdę powiedziawszy takie rozwiązanie jest dla nas wygodniejsze niż wyprowadzanie przez komin na zewnątrz Byłoby jeszcze gorzej, gdyby wentylacja zaczęła zasysać takie perfumy z odpowietrzacza i wciągać do mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Podobno niektórzy życzą sobie to ustrojstwo kończyć pod wanną - i też działa Też nie wierzyłam ale używamy toalet od listopada i naprawdę jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.03.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Gosiu, ja mam pytanko odnośnie Twoich piesków. Chowały sie od razem od małego, czy któryś psiak jest starszy ? Ja własnie dziś odebrałam nowego 7 tygodniowego yorka i troche sie obawiam reakcji starszej suni. Na razie trąca maluch łapą jak zabawke. Zastanawiam się czy muszą je teraz kontrolowac 24 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Gosiu, ja mam pytanko odnośnie Twoich piesków. Chowały sie od razem od małego, czy któryś psiak jest starszy ? Ja własnie dziś odebrałam nowego 7 tygodniowego yorka i troche sie obawiam reakcji starszej suni. Na razie trąca maluch łapą jak zabawke. Zastanawiam się czy muszą je teraz kontrolowac 24 godz Witaj Kasiorku, widzę, że na nowy dom i nowy domownik zawita Moje to matka i córka i to córka jeździ na matce jak na łysej kobyle a ta jej pozwala Twój nowy to chłopak, czy też dziewczynka Stara suka może nie mieć odruchów macierzyńskich. Raczej bym pilnowała i gdy wychodzicie z domu bezwarunkowo maluszek w transporterze powinien zostać, do czasu gdy zobaczysz bezwarunkową miłość Maluch powinien raz dwa się podporządkować i wtedy wszystko będzie ok Koniecznie daj znać jak się zżywają i fotka też by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Nowy nabytek to też sunia Tosia nasza starsza ma 3 lata więc całkiem młoda. Przeraziłam sie jak przywieżli Tosie do domu bo nie przypuszczałam że to takie maleństwo, ledwo to to chodzi i cały czas śpi. Sisi kupiliśmy jak miała 4 miesiące i to juz spory psiak był.Tosie kupilismy dla towarzystwa sisi, mamy nadzieje na szalone ich zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Koniecznie fotę poproszę, jak da się cyknąć Na początku jest zestresowana, a pewno Sisi jej pilnuje - jak koty myszy Ile maleństwo ma - już 8 tygodni? Czy z jakiejś hodowli czy tak z ręki Zdjęcie... plisssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Gosiu, nie chcę zaśmiecać Ci watka. Zdjęca wkleiłam u mnie w komentarzach, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Nie zaśmiecasz tu zwierzęco-roślinkowe tematy też mile widziane Ale już popędziłam za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.03.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 ja też O właśnie i na oczy przejrzałam dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.03.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 cześć Gosiek .. zdjęcia krokusów piękne ... ... ale przede wszystkim przyszedłem podziękować za kibicowanie mi podczas "odławiania" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.03.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ... się delikatnie przypominam z pytaniem o schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts