Gosiek33 29.03.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 cześć Gosiek .. zdjęcia krokusów piękne ... ... ale przede wszystkim przyszedłem podziękować za kibicowanie mi podczas "odławiania" ... Dzięki Gwoździku za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ... się delikatnie przypominam z pytaniem o schody Co ze schodami skleroza nie boli, ale jak mnie rąbniesz to może poczuję Dziś M się przemógł i pozwolił w końcu kupić szlifierkę taśmową - Makita (taka już bardziej profesjonalna ) Zamiast malować lakierobejcą - taką przyjazną majsterklepkom - zakupiona została bejca nitro. Niby jest suuper, ale bardzo wredna, dopiero trzeba się nauczyć ją kłaść, bo wysycha natychmiast i w związku ze związkiem plamy wyłażą jak tylko na moment ręka niewprawna się zawacha. Po dwukrotnym malowaniu jest ok ... tyle tylko, że to nie nasz kolor orzecha laskowego. Bardzo ładny, ciekawy brąz, ale dla nas za ciemny. Na razie walczymy dalej... ładnie powiedziane walczymy ja stoję i gadam Czy mniej więcej o to chodziło Nitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ... tak głównie to chodzi mi o sposób mierzenia, docinania i montowania trepków na betonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ... tak głównie to chodzi mi o sposób mierzenia, docinania i montowania trepków na betonie.... O to za dużo jak dla mnie to M jest specjalistą od tego. Coś tam pod nosem mruczy, wylicza, przymierza... czasem się po głowie popuka ale do przodu, i coraz ładniej stopnie wychodzą. Trzeba jeszcze drugą partię dech dokupić (nie było miesiąc temu ) i Zacznie się jazda z trepami na wachlarzowe stopnie A montowane mają być na piankę, stabilizowane na klinach... ale kto to wie co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ... tak głównie to chodzi mi o sposób mierzenia, docinania i montowania trepków na betonie.... O to za dużo jak dla mnie to M jest specjalistą od tego. Coś tam pod nosem mruczy, wylicza, przymierza... czasem się po głowie popuka ale do przodu, i coraz ładniej stopnie wychodzą. Trzeba jeszcze drugą partię dech dokupić (nie było miesiąc temu ) i Zacznie się jazda z trepami na wachlarzowe stopnie A montowane mają być na piankę, stabilizowane na klinach... ale kto to wie co będzie aaaaaaaaaaaaa czy w którąś sobotę mogłabym z moim R wpaść i posłuchać co dokładnie mruczy Twój M? może coś podpatrzymy, popytamy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ... tak głównie to chodzi mi o sposób mierzenia, docinania i montowania trepków na betonie.... O to za dużo jak dla mnie to M jest specjalistą od tego. Coś tam pod nosem mruczy, wylicza, przymierza... czasem się po głowie popuka ale do przodu, i coraz ładniej stopnie wychodzą. Trzeba jeszcze drugą partię dech dokupić (nie było miesiąc temu ) i Zacznie się jazda z trepami na wachlarzowe stopnie A montowane mają być na piankę, stabilizowane na klinach... ale kto to wie co będzie aaaaaaaaaaaaa czy w którąś sobotę mogłabym z moim R wpaść i posłuchać co dokładnie mruczy Twój M? może coś podpatrzymy, popytamy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Będzie na bardzo miło ... po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.03.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Poproszę o zdjęcia tego nowego koloru i sprzętu oczywiście też coś przegapiłam, się stało jednej suni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Amelio, zrobię zdjęcia... niebawem chyba Sterylka przy okazji czyszczenia zębów - dobre, co? Ale wisiałam nad nią od roku, więc przy jednym uśpieniu dwa zabiegi Dziś za to cosik chorutka młodsza martwi mnie bo już wieczorem była nie ten teges, a rano jeść nie chce co jest u niej zdecydowanie objawem chorobowym Jest osowiała, z suchym nosem. Jak nic się nie zmieni pojadę do weta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Gosiu, całe szczęście, że pisurka wróciła do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 31.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 z jakiegoś powodu zdrowotnego była sterylizowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 31.03.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/91/1/d/1137.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Alleluja dziś śpiewajmy, Bogu cześć i chwałę dajmy,Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,Tego świata Odkupiciel. Zdrowia, radości i powodzeniaTo są najszczersze moje życzenia. http://janbar.jgora.pl/images/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.03.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i121.photobucket.com/albums/o203/ladiesweb/bunny.jpgWesołych Świąt!Życzą Jagna i Bębniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Gosiu, całe szczęście, że pisurka wróciła do formy już gania jak fryga i gdyby nie ubranko nic by nie wskazywało na zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 z jakiegoś powodu zdrowotnego była sterylizowana? Miała kiepską, niespodziewaną cieczkę jakieś półtora roku temu. Badania wykazały zmiany w macicy idące w kierunku ropomacicza i mogła być cięta już wtedy. Po przeleczeniu czuła się jednak dobrze i szkoda nam było jej ciąć, ale teraz przy okazji usypiania do czyszczenia zębów wet zaordynował 2 w jednym BABESZEJOZA znowu - pomimo, że obie były wysmarowane Ex-pot'em to młodsza od dwóch dni niewyraźna. Dzisiejsza wizyta u weta i diagnoza babeszja kroplówka, zastrzyki, wenflon w łapie został na powtórną kroplówkę jutrzejszą - choć suńka już raźniejsza więc może zastrzyk wystarczy Okazało się, teraz, że EX-pot działąjący w teorii 4 tygodnie po dwóch już nie spełnia zadania Jutro Advantix idzie w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.sp16.pless.pl/wielkanoc2009.jpg Wesołych Świąt WAM ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jeżo-rzeżuchowe życzonka zostawiam ... http://img43.imageshack.us/img43/2485/jeykeuchowy.jpg ... Świąt spokojnych i radosnych - Jeżyki życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts