AgaJeżyk 09.05.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Nie wkleiło sie - fakt. Ale słychac doskonale. Wydrapałam z czeluści słuchawki ... myslałam, że bedę nasłuchiwać a tu słowik jak ta lala Uwielbiam go ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2010 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ha zwabiłam Cię ptasimi trelami Jak znajdę czas to jeszcze trochę filmów mam... i budowlanych też z działalności... miskokreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.05.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ha zwabiłam Cię ptasimi trelami Jak znajdę czas to jeszcze trochę filmów mam... i budowlanych też z działalności... miskokreta .. na ptaszki i ...glizdę ...jeżyk zawsze wylezie ... ( byle nie kocie żarcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.05.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 A tu co tak cicho ... ? Na ptaszka to już tylko ja wyłażę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ale tej ruiny przed domem to ci współczuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Jak miło, że choć JerzykoweAgi do mnie zaglądają, albo choć słówko pisną Mam teraz tak marny dostęp do netu, że w połączeniu z pieprzowym forum, odechciewa mi się tu bywać. Bardzo żałuję. Staram się z całych sił choć jakieś foty wrzucać. I wiele osób z którymi dobrze się gadało jakoś przestałam odnajdować Na dodatek teraz forum się rozjechało i zupełnie inaczej posty wyglądają w Firefoxie, bo w IE trzyma format Dobrze, że w Twoim kąciku można się pośmiać czytając Wasze przekomarzania :D Niedostatki forum wynagradzają mi prawie całodobowe ptasie śpiewy W nocy słowiki a nad ranem niezidentyfikowane przeze mnie ptasie radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Chyba dołączę do Twoich narzekań na forum...Teraz dopiero trzeci raz udało mi się zalogować... Już nie mówię o tym czekaniu na uruchomienie się buziek... Ale teraz najważniejsze : Młody dostał jedno z trzech wyróżnień w ptasim konkursie fotograficznym: za Twojego dzięcioła i naszą mewę. Nagród nie przyznano - jak to w przedszkolu. Bardzo się ucieszył, bo dostał książkę i dyplom.DZIĘKUJEMY CIOCIU GOSIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.05.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Gosiek - zawsze cię podglądam ... masz fotograficzny talent z zacięciem ... trzeba cię regularnie podglądać No i ptaszki kochasz ... dobry dzieciok jesteś A do mnie zawsze wleć na poprawę humoru. Wariotów u mnie dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2010 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Chyba dołączę do Twoich narzekań na forum...Teraz dopiero trzeci raz udało mi się zalogować... Już nie mówię o tym czekaniu na uruchomienie się buziek... Ale teraz najważniejsze : Młody dostał jedno z trzech wyróżnień w ptasim konkursie fotograficznym: za Twojego dzięcioła i naszą mewę. Nagród nie przyznano - jak to w przedszkolu. Bardzo się ucieszył, bo dostał książkę i dyplom. DZIĘKUJEMY CIOCIU GOSIU Fantastyczne wieści głosisz mam nadzieję, że bakcyl fotograficzny zaowocuje za lat parę i zostanie wziętym fotografem Gratuluję Młodemu nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2010 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Gosiek - zawsze cię podglądam ... masz fotograficzny talent z zacięciem ... trzeba cię regularnie podglądać No i ptaszki kochasz ... dobry dzieciok jesteś A do mnie zawsze wleć na poprawę humoru. Wariotów u mnie dostatek dzięki Jerzyku za dobre słowo a wpadam regularnie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 mam nadzieję, że bakcyl fotograficzny zaowocuje za lat parę i zostanie wziętym fotografem Gosiek, my tym bakcylem jesteśmy już dawno porażeni...tzn. najpierw mnie trafiło, a potem chłopaków po mamusi \ Tylko, że był problem z ptakami, bo mieliśmy tylko letnie fotki mp. mewy. A ztymi zimowymi w naszycm otoczeniu problem. Z kaczkami nie chcieliśmy walczyć, po 4/5 fotografii bazowało własnie na kaczkach z ogrodu botanicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.05.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam, rzadko mogę tu zajrzeć, tylko gdy w ustawieniach wyświetli mi się to co nowe i wejdę w "odpowiedź", inaczej się nie otwiera więc szybciutko wykorzystuję swoja szansę Gosiu, gdy dorobę się stałego płota też nawsadzam powojników- tak miałam w poprzednim domu, wsadzałam razem parami, botaniczne kwitnące w maju i późniejsze, tak że cały czas coś kwitło:) w ub roku upolowałam piękną odmianę Kacper o kwiatach wielkości bereta, widzę że już wychodzi ale jeszcze nie przewieziony z ogródka działkowego:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.05.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Miło Amelio, że się dokopałaś do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cześć Gosia Jak tam woda opadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Gosiu ja też zaglądam, tylko Ciebie troche jakby mniej.Mam nadzieje, ze się oswoisz w końcu z nowym...lepszym....forum Edytowane 19 Maja 2010 przez 78mysz strzeliłam byka, ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ciebie też zalewa ... coś okropnego z tymi powodziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Gosiu ,Wy macie te rzeczke bardzo bliziutko z tego co pamiętam.30cm to chyba nie jest tak żle ,co? ja się nie znam ,ale pojechaliśmy wczoraj popatrzeć na naszą Noteć ,która jest normalnie strumykiem ,a wczoraj to wyglądała jak Wisła .Rozlała się się niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witajcie dziewczyny, na razie jestem w mieście to nie wiem co na wsi się dzieje Jutro zobaczę. Najgorzej chyba z tym, że padać ma nadal A Was nie podtapia ? Myszko z forum jestem w miarę pogodzona natomiast Iplus mnie zawodzi i nie pozwala na czytanie wszystkiego, a jak już przeczytam to nie mam siły odpowiedzieć - tyle to trwa:sick: Ale dziś mam już wgrany nowy program, i inną wersję FF - taką bez zdjęć, hulać więc zacznę po forum - tyle, ze zdjęć nie będę oglądać (ale kliknięciem się otworzą) nio taką mam przynajmniej nadzieję, od piątku będę testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 podtapia, podtapia, a rzeka rozlewa się coraz bardziej (fotki dałam w dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Moniu, nie wesoło macie za to widok piękny - a szkoła w takim otoczeniu to dopiero coś nie to co miastowe, wpakowane między bloki Kciuki trzymam, by woda trzymała się z dala... choć od budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts