Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak miło, że choć JerzykoweAgi do mnie zaglądają, albo choć słówko pisną :D Mam teraz tak marny dostęp do netu, że w połączeniu z pieprzowym forum, odechciewa mi się tu bywać. Bardzo żałuję. Staram się z całych sił choć jakieś foty wrzucać.

I wiele osób z którymi dobrze się gadało jakoś przestałam odnajdować :(

Na dodatek teraz forum się rozjechało i zupełnie inaczej posty wyglądają :eek: w Firefoxie, bo w IE trzyma format :(

Dobrze, że w Twoim kąciku można się pośmiać czytając Wasze przekomarzania :D:D

Niedostatki forum wynagradzają mi prawie całodobowe ptasie śpiewy :cool: W nocy słowiki a nad ranem niezidentyfikowane przeze mnie ptasie radio :D

Chyba dołączę do Twoich narzekań na forum...Teraz dopiero trzeci raz udało mi się zalogować...

Już nie mówię o tym czekaniu na uruchomienie się buziek...

Ale teraz najważniejsze : Młody dostał jedno z trzech wyróżnień w ptasim konkursie fotograficznym: za Twojego dzięcioła i naszą mewę. Nagród nie przyznano - jak to w przedszkolu. Bardzo się ucieszył, bo dostał książkę i dyplom.

DZIĘKUJEMY CIOCIU GOSIU

Chyba dołączę do Twoich narzekań na forum...Teraz dopiero trzeci raz udało mi się zalogować...

Już nie mówię o tym czekaniu na uruchomienie się buziek...

Ale teraz najważniejsze : Młody dostał jedno z trzech wyróżnień w ptasim konkursie fotograficznym: za Twojego dzięcioła i naszą mewę. Nagród nie przyznano - jak to w przedszkolu. Bardzo się ucieszył, bo dostał książkę i dyplom.

DZIĘKUJEMY CIOCIU GOSIU

Fantastyczne wieści głosisz :D mam nadzieję, że bakcyl fotograficzny zaowocuje za lat parę i zostanie wziętym fotografem :cool: Gratuluję Młodemu nagrody :yes:

Gosiek - zawsze cię podglądam ... masz fotograficzny talent z zacięciem ...

trzeba cię regularnie podglądać ;)

No i ptaszki kochasz ... dobry dzieciok jesteś :yes:

A do mnie zawsze wleć na poprawę humoru. Wariotów u mnie dostatek :D

dzięki Jerzyku za dobre słowo :D a wpadam regularnie do Ciebie :yes:

mam nadzieję, że bakcyl fotograficzny zaowocuje za lat parę i zostanie wziętym fotografem

Gosiek, my tym bakcylem jesteśmy już dawno porażeni...tzn. najpierw mnie trafiło, a potem chłopaków po mamusi :)

\

Tylko, że był problem z ptakami, bo mieliśmy tylko letnie fotki mp. mewy. A ztymi zimowymi w naszycm otoczeniu problem. Z kaczkami nie chcieliśmy walczyć, po 4/5 fotografii bazowało własnie na kaczkach z ogrodu botanicznego :cool:

Witam, rzadko mogę tu zajrzeć, tylko gdy w ustawieniach wyświetli mi się to co nowe i wejdę w "odpowiedź", inaczej się nie otwiera więc szybciutko wykorzystuję swoja szansę:yes: Gosiu, gdy dorobę się stałego płota też nawsadzam powojników- tak miałam w poprzednim domu, wsadzałam razem parami, botaniczne kwitnące w maju i późniejsze, tak że cały czas coś kwitło:) w ub roku upolowałam piękną odmianę Kacper o kwiatach wielkości bereta, widzę że już wychodzi ale jeszcze nie przewieziony z ogródka działkowego:jawdrop:

Witajcie dziewczyny, na razie jestem w mieście to nie wiem co na wsi się dzieje ;) Jutro zobaczę. Najgorzej chyba z tym, że padać ma nadal :(

A Was nie podtapia ? Myszko z forum jestem w miarę pogodzona ;) natomiast Iplus mnie zawodzi i nie pozwala na czytanie wszystkiego, a jak już przeczytam to nie mam siły odpowiedzieć - tyle to trwa:sick:

Ale dziś mam już wgrany nowy program, i inną wersję FF - taką bez zdjęć, hulać więc zacznę po forum - tyle, ze zdjęć nie będę oglądać (ale kliknięciem się otworzą) :yes: :lol2: nio taką mam przynajmniej nadzieję, od piątku będę testować :D