Amelia 2 07.06.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Nadrobiłam zaległości w czytaniu Twojego dziennika :eek:dobrze że domek macie wysoko i go nie podmyje! A jak roboty schodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.06.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witaj Amelio mam nadzieję, że nie podmyje, choć dziś wieczorem i jutro rano groźba burz jest zapowiadana Teraz woda powoli schodzi, ale jeśli zacznie padać to nie wiadomo co się stanie schody poszły w odstawkę, bo teraz czas na roboty ziemne, ogródkowe i inne, których nie dało się zimą robić. I zdecydowanie za mało rąk do pracy. Mąż i czasem ja pomagam - to zdecydowanie spowalnia postęp prac wszelakich ;( a i tak postępy są widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.06.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Gosieńko i ja po bardzo długiej przerwie dotarłam do Ciebie Mam nadzieję, że nadal mocno się trzymacie i nie odpłynęliście Twoje piękne zdjęcia od zawsze mnie rozmarzają ... cudne, cudne jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2010 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 I do mnie przyleciałaś właśnie wróciłam z porannego obchodu - komary zeżarły mnie żywcem muszę jakieś antykomary zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 widzialm u CIebie przepiekne zdjecia... oczywiscie nie te zalewowe, ale jak zwykle pieknych zwierzatek wstawiasz je na jakies konkursy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hejka Malutka cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają ... na konkurs powiadasz ... no nie to nie taka jakość ani nie mam czasu i sił by czegoś szukać. Tam młodych potrzeba by się doszkalali i przyjemność z tego czerpali. Mnie wystarczy satysfakcja, że co zatrzymałam w kadrze i jakiś pożytek z tego jest ... estetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 młodych powiadasz? hmmmzbiłaś mi ćwieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 upss... nie chciałam cię ćwiekować myślałam, że młodzi mają czas i szukają ciągle coś nowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 raczej tym ile masz lat... skoro piszesz "mlodych" mowisz o nastolatkach ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.06.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Hejka Malutka... Mnie wystarczy satysfakcja, że co zatrzymałam w kadrze i jakiś pożytek z tego jest ... estetyczny ... ja też tak uważam ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.06.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Oooo, cześć Gwoździku, miło, że się znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Czyli jesteśmy gazowe kobietki..nie mylić na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2010 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witaj Amtla gazowe, gazowe tyle, że mojego nie ładuję bo ziemny a czekaliśmy na niego... ho, ho, ho... i jeszcze dłużej teraz ważne, że ruszyło się i ciepłą woda z kranu kiedyś poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.06.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Gosiu, nam też ziemny obiecali...to czekamy...na pytanie kiedy ? można zapewne zaśpiewać/: za rok , może dawa...a życie pokaże;) Czyli płynie już ta ciepła?\miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Kiszka rów kopali ręcznie od 7.30 do jakieś 17 - namęczyli się okrutnie bo kopali w glinie, korzeniach a upał właśnie zaczął dawać się we znaki spytałam kiedy będę mieć gaz podłączony - a oni na to ... no jakieś dwa, trzy miesiące I choć w rurce gaz jest - czułam jak trochę się ulatniało - teraz różne odbiory nas czekają To ta warszawska gazownia ma chyba takie obłożenie w zamówieniach, że nie może tego od ręki zrobić a tak się cieszyłam, że to już w końcu doczekaliśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.06.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No, jak już gaz w rurce jest to może by tak cichcem w nocy się podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Amelio, tak mój mąż powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Przegłosowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.07.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Hejka:) wreszcie znalazłam kwilkę i nadrobiłam dzienniczek zdjęć cudnych się naoglądałam :yes: ale przejść z wodą nie zazdroszczę :rolleyes:no i życzę tego gazu jak najprędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts