Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Amelio mam nadzieję, że nie podmyje, choć dziś wieczorem i jutro rano groźba burz jest zapowiadana :( Teraz woda powoli schodzi, ale jeśli zacznie padać to nie wiadomo co się stanie :(

schody poszły w odstawkę, bo teraz czas na roboty ziemne, ogródkowe i inne, których nie dało się zimą robić. I zdecydowanie za mało rąk do pracy. Mąż i czasem ja pomagam - to zdecydowanie spowalnia postęp prac wszelakich ;( a i tak postępy są widoczne :)

Hejka Malutka cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają :) ... na konkurs powiadasz ... no nie to nie taka jakość ani nie mam czasu i sił by czegoś szukać. Tam młodych potrzeba by się doszkalali i przyjemność z tego czerpali. Mnie wystarczy satysfakcja, że co zatrzymałam w kadrze i jakiś pożytek z tego jest ... estetyczny ;)

• 2 weeks później...

Kiszka :( rów kopali ręcznie od 7.30 do jakieś 17 - namęczyli się okrutnie bo kopali w glinie, korzeniach a upał właśnie zaczął dawać się we znaki :eek: spytałam kiedy będę mieć gaz podłączony - a oni na to ... no jakieś dwa, trzy miesiące :jawdrop:

I choć w rurce gaz jest - czułam jak trochę się ulatniało - teraz różne odbiory nas czekają

To ta warszawska gazownia ma chyba takie obłożenie w zamówieniach, że nie może tego od ręki zrobić :eek:

a tak się cieszyłam, że to już w końcu doczekaliśmy się ;)