Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Nareszcie macie chyba wszystko co do normalnego funkcjonowania niezbędne:rolleyes: i zima niestraszna i brud i głód:cool: sama jeszcze grzeję wodę do się mycia i zmywania w garze na małej turystycznej kuchence więc znam ten ból, ale u mnie to z chytrości nie z konieczności ;) gdzie wynalazłaś taką cud retro kuchenkę?

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Leci z kranu ciepła woda - totalny szok :cool: :wiggle:

kuchenka to Smeg - wpisałam sobie w google kuchnia stylowa i takie cudo mi się pokazało na przykład tu

http://www.kupujemy.pl/co-61-gma-cena-sklep.html cena jak dla nas ciut za wysoka, ale w końcu do dobra marka i powinna bezawaryjnie przez kilkadziesiąt lat służyć nam

Gosiu - nie wiem co mnie napadło ale zmarnowałam na Twój dziennik wiele czasu.

Było warto.:)

Robisz cudowne zdjęcia. Prace związane z budową i domem idą w odpowiedniej kolejności i takiej harmonii. Z przyjemnością oglądałam zdjęcia Twojego ogrodu. Wspaniały. Zazdroszczę ale tak pozytywnie.

Zmarnowałam - to źle brzmi ale to dobrze, że u Ciebie odpoczęłam. Moja budowa też jakoś idzie ale wszystko od tej drugiej d......:sleep:strony.

Od początku konstrukcja domu wymuszała na mnie robienie rzeczy, które mogłyby poczekać... a lato tak szybko się skończyło.

Odpoczęłam, dziękuję i zmykam...:)

• 2 weeks później...