Amelia 2 03.09.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nareszcie macie chyba wszystko co do normalnego funkcjonowania niezbędne:rolleyes: i zima niestraszna i brud i głód:cool: sama jeszcze grzeję wodę do się mycia i zmywania w garze na małej turystycznej kuchence więc znam ten ból, ale u mnie to z chytrości nie z konieczności gdzie wynalazłaś taką cud retro kuchenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Leci z kranu ciepła woda - totalny szok kuchenka to Smeg - wpisałam sobie w google kuchnia stylowa i takie cudo mi się pokazało na przykład tu http://www.kupujemy.pl/co-61-gma-cena-sklep.html cena jak dla nas ciut za wysoka, ale w końcu do dobra marka i powinna bezawaryjnie przez kilkadziesiąt lat służyć nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.09.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Gosiu - i jak już plecki wyszorowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.09.2010 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Zuzku witaj, tak już czysta jezdem To niesamowita frajda we własnym domu się kąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Gosiu ale super!!! Ja o d wielu lat marzę o kąpieli w wannie bo od jakiś 7 lat lecimy tylko na prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Gosia ostatnio w składzie wpadł mi w oko ten tynk i właśńie savanna 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.09.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Monika to już niedługo we własnej wannie też kąpać się będziesz Wróciłam z pracy i patrzę a dwie ściany mam otynkowane - dziś już za ciemno ale jutro może uda się zdjęcia porobić a kolor jest taki śmietanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.09.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Woda znowu wezbrała i podchodzi nam pod bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Gosiu ehhh to lato jest pod względem deszczowym okrutne. U nas niedaleko są dwie rzeczki czy strugi i wylały na pola. No czekam na zdjęcia bo bardzo mnie ciekawi ten kolorek. Napisz mi na PW jak się ekipa spisuje i ile to kosztuje poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.09.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Dzięki Gosiu za wiadomość. I czekamy na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 09.09.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Gosiu - nie wiem co mnie napadło ale zmarnowałam na Twój dziennik wiele czasu. Było warto. Robisz cudowne zdjęcia. Prace związane z budową i domem idą w odpowiedniej kolejności i takiej harmonii. Z przyjemnością oglądałam zdjęcia Twojego ogrodu. Wspaniały. Zazdroszczę ale tak pozytywnie. Zmarnowałam - to źle brzmi ale to dobrze, że u Ciebie odpoczęłam. Moja budowa też jakoś idzie ale wszystko od tej drugiej d......:sleep:strony. Od początku konstrukcja domu wymuszała na mnie robienie rzeczy, które mogłyby poczekać... a lato tak szybko się skończyło. Odpoczęłam, dziękuję i zmykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Oj jak miło an.i, że troszkę oddechu złapałaś u mnie a tak naprawdę to tegoroczna pogoda daje się wszystkim we znaki jak nie deszcze to upały, a teraz znów deszczowa pora nastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.09.2010 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 u nas też ten deszcze bez końca - nic się nie da podziałać w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2010 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hej Monia, jak miło Cię widzieć Bywam u Ciebie i nawet o klamkach chciałam się wypowiedzieć... ale czasu brak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.09.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jaki elegancki, dostojny domek w bieli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 WItaj Amelio, nie mów, że on w bieli gdy słońce nie świeci naprawę ma kolor budyniu śmietankowego Za to u Ciebie i telefon na dodatek będziesz miała i jak już się wprowadzisz to do gotowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.09.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Gosiu pięknie się domek prezentuje z ta elewacją.Jeszcze jak dojdą barierki to już w ogóle będzie "miodzio". A roślinki faktycznie bardzo te ślimaki Ci podjadły.no ,ale kaczka zrobi swoje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.09.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 ba, tylko skąd tę kaczkę wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.09.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Gosiu elewacja wyszła bardzo ładnie. Fajne tralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 dawno mnie nie było i widze ze elewacja super wyszła.super że już mozna kąpać się w wannie... zazdroszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts