zuznka 24.09.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ale extra domek się zarobił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gosiczku - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie wpadam na kawusię w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.09.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Cześć dziewczyny miło Was znowu widzieć, mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia już będą balustrady. Mają być oczywiście pociągnięte patyną ... zieloną Zuzku bardzo miło będzie Cię znów gościć... jeśli w końcu dotrzesz do nas kawka obowiązkowa, a woda ugotowana na gazowej kuchence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.09.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Cześć dziewczyny miło Was znowu widzieć, mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia już będą balustrady. Mają być oczywiście pociągnięte patyną ... zieloną Zuzku bardzo miło będzie Cię znów gościć... jeśli w końcu dotrzesz do nas kawka obowiązkowa, a woda ugotowana na gazowej kuchence mam wolny wtorek co ty na to ???? a w środę mam montaż klimy jednak się uda opowiem Ci wszystko przy kawusi i cieście orkiszowym ( chyba tak się nazywał ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.09.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Wtorek to najgorszy dzień dla mnie ... a najlepszy czwartek, teraz może i balustradę będą montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Cześć Balustrada już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Cześć Balustrada już jest? Się wierci, ustawia, jeszcze poprawki patyny i bęęęęęęęęęęęęęęęedzie pięęęęęeeeeknie http://img413.imageshack.us/img413/9254/balustrradymontaz300920.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 do dziennika zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.09.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 gosiek balustrady Przepiękne. Takie eleganckie i jednocześnie skromne.Cudownie się domek prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) Beauty bardzo dziękuję za słowa uznania długo szukaliśmy wzoru i dopiero w katalogu w firmie znaleźliśmy to co wszystkim nam po głowach chodziło czyli coś w stylu włoskim, hiszpańskim ale jednocześnie niezbyt ozdobnym Edytowane 30 Września 2010 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.10.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Śliczniusie masz balustrady, nie widziałam takich u nikogo:cool: prawdę mówiąc gdy pokazałaś pierwsze tralki to nie potrafiłam wyobrazić sobie całości na trójkątnym balkonie ale jest fajnie, aż żałuję że nie mam u siebie żadnej balustrady;) dół domku wzbogaci się i zrównoważy górę gdy przybędzie taras i schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.10.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Jak miło Amelio znów Cię widzieć takich balustrad też nie widziałam w necie jak już zamówiliśmy wzór wybrany z katalagu, to znalazłam fotkę jednej z forumowiczek (jakoś tak rokoko) z podróży do Włoch, ale ta balustrada jest przy oknie w stylu mauretańskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Gosiaczku, strasznie dawno mnie tu nie było, ale za to teraz nie mogę otrząsnąć się z zachwytu! Przepięknie u Ciebie jest... po prostu przepięknie! Cały "biały" domek cudny, a balustrady dodały mu delikatnego szyku... świetnie! Tak wspaniale do całości pasuje stylowa kuchenka gazowa! :D Kilka dni temu myślałam o Tobie, co prawda w smutnych okolicznościach, bo o szybę w moim salonie uderzył maleńki śliczny ptaszek i pomyślałam, że Ty na pewno wiedziałabyś co to jest... http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:dr5Xm1IEh5j1uM:http://img322.imageshack.us/img322/516/zniczek2xw4.jpg&t=1 W końcu znalazłam w encyklopedii ptaków i już wiem, że był to Zniczek... zrobiłam mu należyty pogrzeb... Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witaj Rasiu dzięki za miłe słowa Kiedyś miałaś wpaść w drodze do Barranków mam nadzieję, że jeszcze się wybierzesz a ptaszka strasznie szkoda takie maleństwo a bardzo podobne do mysikrólika. U mnie już też do okien zaglądają ubiegłoroczni biesiadnicy, jedna sikorka niczym koliber przez chwile ,,stała" co i rusz w innym oknie by zobaczyć czy jakiegoś poczęstunku nie szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Do Barranków wtedy nie dotarłam, a dla sikorek to już chyba muszę zacząć zbierać słoninkę, bo zima ma być znowu wyjątkowo ostra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Właśnie przed chwilą zobaczyłam jak kilkanaście sikorek i kosów ogołaca moje chaszcze z robaków i resztek owocków A zima ma być sroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.10.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Gosiu, śliczna elewacja i balustradki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Gosia cieszę się, ze idziecie do przodu:). robi się jak bajce.Co do ptaszków-to niestety u mnie też jeden ptaszek się obił o szybę. Chyba trzeba pomyślec nad siatkami na ptaki albo czym, zeby się nie zabijały biedactwa więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.10.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Nadrabiam zaległości Domek cudny. Taki świeży i lekki. Idealnie wpasował się do otoczenia. I się powtórzę - zdjęcia robisz cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.10.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Gosiu domek ślicznie wygląda z barierkami. Już nie mogę się doczekać swoich ale to dopiero w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Gosia zachciało mi się lata, to weszłam do Twojego albumu i rośliny w rozkwicie obejrzałam i juz mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts