Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny :wiggle: miło Was znowu widzieć, mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia już będą balustrady. Mają być oczywiście pociągnięte patyną ... zieloną ;)

Zuzku bardzo miło będzie Cię znów gościć... jeśli w końcu dotrzesz do nas ;) kawka obowiązkowa, a woda ugotowana na gazowej kuchence :wiggle:

Cześć dziewczyny :wiggle: miło Was znowu widzieć, mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia już będą balustrady. Mają być oczywiście pociągnięte patyną ... zieloną ;)

Zuzku bardzo miło będzie Cię znów gościć... jeśli w końcu dotrzesz do nas ;) kawka obowiązkowa, a woda ugotowana na gazowej kuchence :wiggle:

mam wolny wtorek :) co ty na to ???? a w środę mam montaż klimy :) jednak się uda :)

opowiem Ci wszystko przy kawusi i cieście orkiszowym ( chyba tak się nazywał ?)

Beauty bardzo dziękuję za słowa uznania długo szukaliśmy wzoru i dopiero w katalogu w firmie znaleźliśmy to co wszystkim nam po głowach chodziło czyli coś w stylu włoskim, hiszpańskim ale jednocześnie niezbyt ozdobnym Edytowane przez Gosiek33

Śliczniusie masz balustrady, nie widziałam takich u nikogo:cool: prawdę mówiąc gdy pokazałaś pierwsze tralki to nie potrafiłam wyobrazić sobie całości na trójkątnym balkonie ale jest fajnie, aż żałuję że nie mam u siebie żadnej balustrady;) dół domku wzbogaci się i zrównoważy górę gdy przybędzie taras i schody.

Jak miło Amelio znów Cię widzieć :rolleyes: takich balustrad też nie widziałam w necie

5005803850_9fa2af3&#48.jpg

jak już zamówiliśmy wzór wybrany z katalagu, to znalazłam fotkę jednej z forumowiczek (jakoś tak rokoko) z podróży do Włoch, ale ta balustrada jest przy oknie w stylu mauretańskim :p

• 2 weeks później...

Gosiaczku, strasznie dawno mnie tu nie było, ale za to teraz nie mogę otrząsnąć się z zachwytu!:jawdrop: Przepięknie u Ciebie jest... po prostu przepięknie!:wiggle:

Cały "biały" domek cudny, a balustrady dodały mu delikatnego szyku... świetnie! Tak wspaniale do całości pasuje stylowa kuchenka gazowa! :D :D :D

Kilka dni temu myślałam o Tobie, co prawda w smutnych okolicznościach, bo o szybę w moim salonie uderzył maleńki śliczny ptaszek i pomyślałam, że Ty na pewno wiedziałabyś co to jest... http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:dr5Xm1IEh5j1uM:http://img322.imageshack.us/img322/516/zniczek2xw4.jpg&t=1 W końcu znalazłam w encyklopedii ptaków i już wiem, że był to Zniczek... zrobiłam mu należyty pogrzeb...:(

Buziaki zostawiam.:)

Witaj Rasiu :p dzięki za miłe słowa Kiedyś miałaś wpaść w drodze do Barranków :yes: mam nadzieję, że jeszcze się wybierzesz

a ptaszka strasznie szkoda :( takie maleństwo a bardzo podobne do mysikrólika. U mnie już też do okien zaglądają ubiegłoroczni biesiadnicy, jedna sikorka niczym koliber przez chwile ,,stała" co i rusz w innym oknie by zobaczyć czy jakiegoś poczęstunku nie szykuję :rolleyes: