Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Gosiu, śliczna elewacja i balustradki :)

dzięki Moniu niedługo i u Ciebie będzie wykończenie zewnętrzne :)

Gosia cieszę się, ze idziecie do przodu:). robi się jak bajce.

Co do ptaszków-to niestety u mnie też jeden ptaszek się obił o szybę. Chyba trzeba pomyślec nad siatkami na ptaki albo czym, zeby się nie zabijały biedactwa więcej.

Bajka, bajka tak się czuję jak mam na to czas :cool: A przed ptaszkami to chyba najlepsze na szybach naklejki ptaków drapieżnych tyle, że nie każdemu musi w domu taki widok odpowiadać :eek:

Nadrabiam zaległości :)

Domek cudny.

Taki świeży i lekki. Idealnie wpasował się do otoczenia.

I się powtórzę - zdjęcia robisz cudne.

Dzięki Becia, i wiesz kciuki trzymam :)

Gosiu domek ślicznie wygląda z barierkami. Już nie mogę się doczekać swoich ale to dopiero w przyszłym roku :)

dzięki Monia, bardzo jestem ciekawa Twoich barierek i tynków :yes:

Gosia zachciało mi się lata, to weszłam do Twojego albumu i rośliny w rozkwicie obejrzałam i juz mi lepiej :)

a zapraszam, zapraszam, choć tegorocznych zdjęć zbyt mało - wczoraj znalazłam trochę czasu i poszłam liście grabić w ogrodzie, a tam gdzie przez większość lata woda stała zamiast trawy między drzewami i krzewami mech rośnie :lol2: i wbrew większości uprawiających trawniki jestem z tego bardzo zadowolona - koszenia mniej, a poza tym ... uwielbiam mech

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Amelio, myślałam, a jakże ale to na razie koszty nie do przełknięcia. W domu surowo, bez podłóg, mebli, nawet ściany nie wszystkie pomalowane :sick: Na razie dobrze że tyk jest i można częścią zieloną się zająć bez obawy o zniszczenie traw wszelakich :) Edytowane przez Gosiek33

an.i Staram się nie patrzeć na całość bo w tym roku przyroda mocno w kość dostała i wiele roślin zmarniało, a przynajmniej nie były tak okazałe jak w poprzednio. Aparat fotograficzny i kadrowanie cuda potrafi zdziałać :) - wyciągam tylko te kadry, które mogą zachwycić rozweselić...a na resztę macham ręką... kiedyś się odrodzi :)

Zacznij patrzeć, że szklanka jest do połowy pełna :yes: to bardzo się przydaje... a kargulów traktuj jak powietrze bo oni się karmią Twoim zdenerwowaniem, trzeba tu coś odczynić :stirthepot:

i tak masz pięknie a zdjęcia jeszcze piękniejsze..:yes:

ja robię wszystko w biegu, tylko komórką , niestety nie kadruję tylko na szybko przez program który sam zmniejsza ....:( i nie bez powodu u Ciebie jest ładniej... a;) szklanka może byc do połowy pełna...nawet wtedy kiedy jest do połowy pusta...

Edytowane przez an.i