AGP 31.12.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://www.glitzup.com/gallery/happy_new_year_2011_dog_shirt-p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.12.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!! http://e-kartki.net.pl/kartki/58/3/d/3767.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.12.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://republika.pl/blog_jr_3024254/2984355/tr/nowy_rok25.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/TR4gs5gQX9I/AAAAAAAAEPE/fQe4OtQdbW0/kartka%20noworoczna-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 31.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby był lepszy niż stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 http://www.missmalini.com/wp-content/uploads/2010/12/Happy-New-Year-2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.01.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.01.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Witaj. Przeczytałam od deski do deski twój dziennik i muszę to powiedzieć (choć pewnie wszyscy to powtarzają do znudzenia) CÓŻ ZA PIĘKNE OKOLICZNOŚCI PRZYRODY I PIĘKNE ZDJĘCIA chociaż ta rzeczka brrr.... kupiłabym ponton i pompę tak na wszelki wypadek. Muszę się przyznać, że zapożyczę kilka twoich pomysłów na wykończenie , jak już dojdę do tego etapu, jeśli nie masz nic przeciwko temu. Potrafisz pięknie wykończyć dom nie wydając na to jakichś kosmicznych sum, to bardzo pocieszające i inspirujące. Życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.01.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witaj cronin miło czyta się takie słowa, bardzo dziękuję Zapożyczać pomysły możesz jak najbardziej, po to między innymi jest to forum... by dzielić się pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.01.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Więc "podzielę się" jeszcze moją ulubioną byliną, która świetnie pasuje do naturalistycznych, czy leśnych lekko dzikich ogrodów: serduszka czyli Dicentra, bardzo efektowna, zupelnie niewymagająca, nie choruje ani nie wymaga pielęgnacji a naprawdę piękna, może skorzystasz na wiosnę http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/201005/duze/serduszka--dla-was-od-mojej-tesciowej_8181274533993.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.01.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dzięki, piękna roślina, znam ją z opisów i nie wiem czemu jej nigdy nie posadziłam w ogrodzie coś chyba nie pasuje do moich warunków? Muszę koniecznie sprawdzić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.01.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Też ją mam! Tylko nie pamiętam gdzie ją wsadziłam:oops: ale na wiosnę się okaże. Zapomniałam zabrać drugą - białą, też jest bardzo ładna, ciut wcześniej wschodzi i kwitnie niż różowa i ma chyba większe serduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ba poczytałam i już wiem czemu jej u mnie nie ma Dobrze czuje się pod koronami drzew jak również na obrzeżach krzewów. Serduszkę należy sadzić w glebie lekkiej, próchnicznej i średnio wilgotnej w stanowisku lekko zacienionym lub cienistym. Pod drzewami jest gąszcz korzeni, które trzeba wyrąbywać by coś posadzić, a nie ma u nas silnych - małż ma inne, ważniejsze zadania A po ostatnich podtopieniach, to gleby lekkiej i średnio wilgotnej ze świecą szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Gosia, spróbuj, może jednak będą dobrze się u ciebie czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ja miałam ją posadzoną razem z funkiami i żurawkami, stąd mi się skojarzyło że będzie u ciebie pasować Na zachętę mogę jeszcze powiedzieć, że ślimaki jej jakoś nie lubią i nie ruszają (zwłaszcza jak mają funkie w pobliżu). A jedyne warunki które jej naprawdę nie odpowiadają to piaszczysta gorąca patelnia, gdzie indziej daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Gosia, spróbuj, może jednak będą dobrze się u ciebie czuć witaj narciarko wiosną sama będziesz w końcu ogród obsadzać i zobaczę co sobie wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ja miałam ją posadzoną razem z funkiami i żurawkami, stąd mi się skojarzyło że będzie u ciebie pasować Na zachętę mogę jeszcze powiedzieć, że ślimaki jej jakoś nie lubią i nie ruszają (zwłaszcza jak mają funkie w pobliżu). A jedyne warunki które jej naprawdę nie odpowiadają to piaszczysta gorąca patelnia, gdzie indziej daje radę. Mówisz, że byle nie na piachu? Piachu nie mam, więc będzie dobrze Tylko jeszcze trochę ziemi nawieść trzeba przed frontem domu, to tam wygospodaruję i na serduszkę miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.01.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Moja serduszka rosła na działeczce bardzo mokrej zwłaszcza w ostatnim roku i nic jej nie dolegało, u rodziców na glinie więc chyba nie jest taka wymagająca jak piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Czekam zatem do wiosny Na razie zdobyłam przylaszczki (co prawda mix) i zadołowałam w tymczasowym klombie razem z żółtą tojeścią i kiścieniem Ciekawa jestem co pokaże się spod śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.01.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Pewnie od razu kwiatki:D mój brat z hameryki 28 grudnia wykopał u mamy maliny żeby zabrać do siebie a pod śniegiem wyrosły zielone młode listki:o ziemia wcale nie jest zmarznięta i wszystko pod pierzynką sobie rośnie a najlepiej jak zwykle zielsko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts