Gosiek33 14.02.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Z reklamacją wpadłyście Ziiiiiiiiiiiiimno, brr w nocy było -11C ale wiosna idzie, słońce świeci na całego, jeszcze trochę śniegu popada, ale od marca ma być wczesna wiosna :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Hej Gosiek- wpadłam podziękować za namiar na meble kolonialne.... I się przywitać http://emoty.blox.pl/resource/papa.gif, bo chyba pierwszy raz jestem... Komentarzy nie jestem w stanie przebrnąć, ale dziennik obejrzałam- wnioski: domek cudny z klimatem, okolica piękna i strasznie fajnie fotografujesz przyrodę Będę zaglądać, jeżeli można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 agawi miło Cię widzieć Jesteś pierwszy raz, ja za to u Ciebie bywam dość często Dzięki za miłe słowa, i wpadaj, wpadaj, choć na razie wykończeniówka w głębokim uśpieniu. Ale wiosną bramę będziemy wykańczać to coś się ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ja też dziękuje za miłe powitanie Ale kto to słyszał- bywać u mnie często i śladu nie zostawić U nas wykończeniowki też teraz brak z racji braku środków finansowych:( Brakuje sporo mebli, zasłon, ale wszystko w swoim czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Oj agawi, co mam gadać jak tylko mnie skręca, że sama nie mogę choć w części mieć już tak wykończonego domu i to w bliskim mi stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Czy to nie tutaj pisali o wiośnie:mad:????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Oj tak, no cóż Gosiek raczej nie zostaniesz naczelną pogodynką FM, no chyba że zatańczysz w TZG Poza tym nie narzekajcie że nie możecie się doczekać wykończenia wykończeniówki, bo co ja mam powiedzieć skoro nawet pierwszej łopaty wbić nie mogę w zmarźnięty grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Oj agawi, co mam gadać jak tylko mnie skręca, że sama nie mogę choć w części mieć już tak wykończonego domu i to w bliskim mi stylu Dzięki Gosiek - wpadaj chociaż na plotki i na ciacho... ostatnio z dziewczynami wypiekamy jak szalone- szczególnie muffinki A wykończeniówką się nie przejmuj- wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Czy to nie tutaj pisali o wiośnie:mad:????? i od razu po łbie dostaję Oj tak, no cóż Gosiek raczej nie zostaniesz naczelną pogodynką FM, no chyba że zatańczysz w TZG Poza tym nie narzekajcie że nie możecie się doczekać wykończenia wykończeniówki, bo co ja mam powiedzieć skoro nawet pierwszej łopaty wbić nie mogę w zmarźnięty grunt Marzec już wiosenny Zima ustąpi wcześnie, więc w marcu będziemy się mogli cieszyć wczesną wiosną z wyższymi temperaturami niż zazwyczaj w tym miesiącu. Suma opadów w porównaniu z poprzednimi miesiącami znacznie się zmniejszy, jest więc szansa na więcej słonecznych dni. Dla rolników problemem może być niedostatek opadów, zwłaszcza na południu Polski. http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/106241,prognoza-sezonowa o tak ładnie tu piszą i chcę im wierzyć cronin, jak już łopatę wbijesz, mury postawisz, czapeczką dom nakryjesz i będziesz mieć SSO.... to dopiero zaczniesz się niecierpliwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 oj Gosiu, mam nadzieję że wiosna przyjdzie wraz z moimi urodzinami jak obiecujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Oj tak, no cóż Gosiek raczej nie zostaniesz naczelną pogodynką FM, no chyba że zatańczysz w TZG Poza tym nie narzekajcie że nie możecie się doczekać wykończenia wykończeniówki, bo co ja mam powiedzieć skoro nawet pierwszej łopaty wbić nie mogę w zmarźnięty grunt Dzięki Gosiek - wpadaj chociaż na plotki i na ciacho... ostatnio z dziewczynami wypiekamy jak szalone- szczególnie muffinki A wykończeniówką się nie przejmuj- wszystko w swoim czasie Wpadnę, wpadnę.. mufinki mówisz - najbardziej lubię z żurawiną i nie pogardzę dodatkiem skórki pomarańczowej mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 oj Gosiu, mam nadzieję że wiosna przyjdzie wraz z moimi urodzinami jak obiecujesz też mam nadzieję... byle szybciej poczęstowałam Cię kawką, ale chyba nie kliknęłaś w nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 też mam nadzieję... byle szybciej poczęstowałam Cię kawką, ale chyba nie kliknęłaś w nią tak szybko wypiłam że już była pusta jak se przypomniałam że powinnam kliknąć ja kawusią nigdy nie pogardzę a jeszcze z taką pianką,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.02.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 W styczniu ub. roku czytałam prognozę długoterminową na pół roku: miał być ciepły luty, marzec prawie letni a potem już upały i susza zwłaszcza w Polsce centralnej:D a co było? najpierw zimno a potem juz tylko mokro, mocno mokro........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 W styczniu ub. roku czytałam prognozę długoterminową na pół roku: miał być ciepły luty, marzec prawie letni a potem już upały i susza zwłaszcza w Polsce centralnej:D a co było? najpierw zimno a potem juz tylko mokro, mocno mokro........ Wiesz Amelio mój mąż od ubiegłego roku (kiedy to grzaliśmy gazem z butli) zapisuje codziennie temperaturę w mroźne dni zimowe i........ okazało się właśnie, że w zeszłym roku o tej porze było cieplej niż obecnie http://forum.muratordom.pl/images/smilies/ohmy.gif Potem nie zapisywał temperatury, bo już mrozy ustąpiły i gdyby nie wylewały rzeki byłoby całkiem przyjemnie. A susza była... do czasu gdy nie nastąpiło oberwanie chmury http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Znalazłam u BetaGreta od Toli skopiowane Aby ją przywołać wklejam za Tolą przysłowia ludowe: Cytat Napisał tola Zobacz post Z przysłów ludowych jasno wynika, że jeśli luty mroźny, to wiosna szybka i ciepła. I to by mi pasowało. Luty to nie czas na wiosnę, a kwiecień to nie czas na zimę. Przysłowia: Jak Walenty nie poleje, to na wiosnę masz nadzieję. Gdy na Św. Walenty mróz, chowaj sanie, szykuj wóz. Gdy mróz w lutym długo trzyma, wtedy już niedługa zima, lecz gdy w lutym z dachów ciecze, zima długo się przewlecze. Gdy luty bez mrozów i nieburzliwy, rok bywa słotny i nieurodziwy. Gdy luty ciepły i o wodzie, wiosna późna i o chłodzie. I niech się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 W grupie siła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Myślisz, że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Gosiu, gdzie ta wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2011 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Moniu i Ty Brutusie..... jeszcze 2 marca mrozy są zapisane w prognozie, ale może to dobrze - według ludowych przysłów to zwiastuje wczesną wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts