Gosiek33 10.03.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ano zaglądaj częściej do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wydrukują ją sobie i powieszę na lodówce i to będzie najlepsza dieta ... cześć dziewczynki i zdrówko przynoszę Tak jak powiedziałam, tak i zrobiłam ... baba wisi na lodówce ... córka się śmieje, że i tak do lodówki się dostanie a syn stanął przed lodówką i patrzy, minęła chwila, a on na to ze spokojem ... ale gruba pani po czym wciągnął 7 tostów z powidłami (mojej roboty ) na kolację ... tak się moje dzieci przejęły , ale może mnie od lodówki przegoni szalona jesteś !!! ja tez tak myslałam żeby ją machnąć na lodóweczkę ale mój małż by nie zniósł tej kobity na naszej lodówce, chyba dostał by obrzydzenia nie do jedzenia albo do puszystych kobiet, a może zacząłby mi wydzielać jedzenie wtedy spytaj czy wolałby Cię taką http://ecoportal.com.pl/images/stories/ania1/anoreksja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ochyda !!!!! najskuteczniej z anoreksją walczą we Francji, tam nawet rząd zajął się reklamami ze zbyt chudymi paniami, pokazywanie szkieletów jest tam zabronione - i dobrze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no właśnie to plakat z jednej z akcji przeciw anoreksji a na poprawę humoru kopiuję od rasi Dzień dobry Wszystkim MAMOM dedykuję i nie tylko... http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 chyba przestanę się odchudzać http://republika.pl/blog_pc_1145925/2331040/tr/z8249700596_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 chyba przestanę się odchudzać http://republika.pl/blog_pc_1145925/2331040/tr/z8249700596_m.jpg zuz@nko ale to już jest zachudzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Wiecie, że z tym odchudzaniem to nie są żarty a anoreksja to koszmar, moja koleżanka już jako 12 latka miała obsesje punkcie swojej grubości a była normalna a nawet w kierunku szczupłej, ale jak razem jeździłyśmy na kolonie to ona tam nic nie jadła tylko suchy chleb i piła wodę to było 20 lat temu gdzie mało kto wtedy słyszał o anoreksji czy bulimii, a teraz ma 32 lata i jest baaardzo szczupła, nadal prawie nic nie je, i dzieci nie może mieć, no i w końcu rozwiodła się z mężem, któremu też wydzielała jedzenie, szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Wiecie, że z tym odchudzaniem to nie są żarty a anoreksja to koszmar, moja koleżanka już jako 12 latka miała obsesje punkcie swojej grubości a była normalna a nawet w kierunku szczupłej, ale jak razem jeździłyśmy na kolonie to ona tam nic nie jadła tylko suchy chleb i piła wodę to było 20 lat temu gdzie mało kto wtedy słyszał o anoreksji czy bulimii, a teraz ma 32 lata i jest baaardzo szczupła, nadal prawie nic nie je, i dzieci nie może mieć, no i w końcu rozwiodła się z mężem, któremu też wydzielała jedzenie, szok o kurcze, przegięła !!!! dlaczego nikt jej nie skierował na leczenie !!!! gdzie była jej rodzina i mąż, powinni jej pomóc przecież to choroba którą trzeba leczyć - koniecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to już wolę swoje wałeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Podobno idzie wiosna, chociaż cosik jej się nie spieszy, wkrótce ruszymy w zagonki to i wałeczki się spalą A kiedyś czytałam na forum ogrodniczek, że grabienie na biust dobrze wpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to już wolę swoje wałeczki wałeczki te chyba w szafce kuchennej albo łazience, bo żadne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 nie cierpię grabić trawy po zimiedo tej pory robiłam to ręcznie czyli Wertykulacja ale podobno jest sprzęt który może wyreczyć nasze dłonie (żeby bąbli potem nie było) tzw aeracja?czy któraś z was może coś przybliżyć na ten temat lub pochwalić sprzetem do tego "odgrabiania" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mój sprzęt to rękawiczki z materiału, takie gumowane+grabie = przymusowa gimnastyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.03.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mój sprzęt to rękawiczki z materiału, takie gumowane+grabie = przymusowa gimnastyka oj nie !!! to nie dla mnie, zbyt wygodna jestem wyręczę moją mamę ( i trochę siebie ) i kupie jej Wertkulator i mam nadziję że problem bąbli na rekach nam się zakończy. napisałm posta u siebie i mam nadzieję że dziweczyny pomoga mi w wyborze odpowiedniego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 już Ci pomogłam raczej zadowolona nie będziesz z tej mojej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 już Ci pomogłam raczej zadowolona nie będziesz z tej mojej pomocy fenks za linki !!!! tam piszą akurat o tym modelu co chcę kupić jesteś normalnie WIELKA http://img249.imageshack.us/img249/5568/demo5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 nio cio Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to już wolę swoje wałeczki ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.03.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam z rańca - Czeeeeeeeeeeeeeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ładne mi z rańca, tu się już pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts