Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wydrukują ją sobie i powieszę na lodówce ;) i to będzie najlepsza dieta ;) ... cześć dziewczynki i zdrówko przynoszę :)

Tak jak powiedziałam, tak i zrobiłam ;) ... baba wisi na lodówce ;) ... córka się śmieje, że i tak do lodówki się dostanie ;) a syn stanął przed lodówką i patrzy, minęła chwila, a on na to ze spokojem ... ale gruba pani ;) po czym wciągnął 7 tostów z powidłami (mojej roboty :)) na kolację :o ... tak się moje dzieci przejęły ;) , ale może mnie od lodówki przegoni ;) :lol: :lol:

szalona jesteś !!! :wink: :D

ja tez tak myslałam żeby ją machnąć na lodóweczkę ale mój małż by nie zniósł tej kobity na naszej lodówce, chyba dostał by obrzydzenia nie do jedzenia albo do puszystych kobiet, a może zacząłby mi wydzielać jedzenie :wink: :wink: :wink:

wtedy spytaj czy wolałby Cię taką :wink:

http://ecoportal.com.pl/images/stories/ania1/anoreksja.jpg

Wiecie, że z tym odchudzaniem to nie są żarty a anoreksja to koszmar, moja koleżanka już jako 12 latka miała obsesje punkcie swojej grubości a była normalna a nawet w kierunku szczupłej, ale jak razem jeździłyśmy na kolonie to ona tam nic nie jadła tylko suchy chleb i piła wodę :o to było 20 lat temu gdzie mało kto wtedy słyszał o anoreksji czy bulimii,

a teraz ma 32 lata i jest baaardzo szczupła, nadal prawie nic nie je, i dzieci nie może mieć, no i w końcu rozwiodła się z mężem, któremu też wydzielała jedzenie, szok :roll: :o :(

Wiecie, że z tym odchudzaniem to nie są żarty a anoreksja to koszmar, moja koleżanka już jako 12 latka miała obsesje punkcie swojej grubości a była normalna a nawet w kierunku szczupłej, ale jak razem jeździłyśmy na kolonie to ona tam nic nie jadła tylko suchy chleb i piła wodę :o to było 20 lat temu gdzie mało kto wtedy słyszał o anoreksji czy bulimii,

a teraz ma 32 lata i jest baaardzo szczupła, nadal prawie nic nie je, i dzieci nie może mieć, no i w końcu rozwiodła się z mężem, któremu też wydzielała jedzenie, szok :roll: :o :(

o kurcze, przegięła !!!!

dlaczego nikt jej nie skierował na leczenie !!!! gdzie była jej rodzina i mąż, powinni jej pomóc przecież to choroba którą trzeba leczyć - koniecznie !!!

nie cierpię grabić trawy po zimie

do tej pory robiłam to ręcznie czyli Wertykulacja ale podobno jest sprzęt który może wyreczyć nasze dłonie (żeby bąbli potem nie było) tzw aeracja?

czy któraś z was może coś przybliżyć na ten temat lub pochwalić sprzetem do tego "odgrabiania" ?

mój sprzęt to rękawiczki z materiału, takie gumowane+grabie = przymusowa gimnastyka :wink:

oj nie !!! to nie dla mnie, zbyt wygodna jestem :wink:

wyręczę moją mamę ( i trochę siebie ) i kupie jej Wertkulator i mam nadziję że problem bąbli na rekach nam się zakończy. :wink:

napisałm posta u siebie i mam nadzieję że dziweczyny pomoga mi w wyborze odpowiedniego sprzętu :D :D :D