Gosiek33 17.02.2011 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 popatrzcie jak pięknie zielenią się ... zorze http://www.twojapogoda.pl/assets/images/gallery_objects/images/24709/article_head_zorza5x.jpg?1297845054 http://www.twojapogoda.pl/astronomia/108086,slonce-wybucha-a-zorze-tancza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Piękna ta zorza. A co się tyczy prognozy pogody to meteorolodzy coraz częściej mówią, że nie da się jej przewidzieć bo coraz bardziej zaskakująca jest. I chyba się z nimi przyjdzie zgodzić, bo coraz rzadziej trafiają szczególne w długoterminowych..... choć może to nie wina pogody tylko ich wiedzy ????????............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 21.02.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Eeech... Gosia, kolejny raz przeglądam sobie Twój dziennik: bardzo sympatycznie się urządzasz! Czekam razem z Toba na wiosnę i dalszy ciąg "uwnętrzania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Piękna ta zorza. A co się tyczy prognozy pogody to meteorolodzy coraz częściej mówią, że nie da się jej przewidzieć bo coraz bardziej zaskakująca jest. I chyba się z nimi przyjdzie zgodzić, bo coraz rzadziej trafiają szczególne w długoterminowych..... choć może to nie wina pogody tylko ich wiedzy ????????............. Wiesz sipatka, to tak bardzo tęsknię do słońca, że wyszukuje sobie to co nadzieję daje A dziś, choć mroźno (-17C nad ranem) to słońca w bród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Eeech... Gosia, kolejny raz przeglądam sobie Twój dziennik: bardzo sympatycznie się urządzasz! Czekam razem z Toba na wiosnę i dalszy ciąg "uwnętrzania" Witaj Ash5 na uwnętrznianie to czekać będę nie wiadomo jak długo , czytaj od kasy zależy, ale choć bramę w sztachety ubierzemy. A meble kuchenne - to tak w nawiązaniu do Twoich przemyśleń, chciałabym chyba zielone - drewniane w zielonkawej lakierobejcy, nie za ciemnej. Choć brązy preferuję - naturalne drewno oczywiście, to mając ciemną kuchnię (wschód i to ze srebrnym świerkiem w oknie) więc meble nie mogą zabierać zbyt dużo światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.02.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Już nie będę się powtarzała, że ktoś tu wiosnę obiecywał ... wiem jeszcze luty ... a od marca obiecują ... jeszcze tylko tydzień, jeszcze tydzień, jeszcze tydzień,........ jeszcze tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 22.02.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Gooosiaaa, zielone meble... cuuudnieeegdzies miałam taka w inspiracjach, ale juz wywaliłam. Pięknie i niebanalnie! Alez mnie "podkręciłaś"!U E&S widziałam zielono- oliwkowe płytki na podłogę w kuchni i juz one same dawały bardzo przyjemny efekt. A co dopiero kuchnia w tonacji zieleni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Zobacz Ash5 dziennik lesheck http://forum.muratordom.pl/showthread.php?112934-MILA-w-okolicach-Poznania/page7 ale bardziej skłaniałabym się w meblach podobnych do tych http://www.gallery-art.pl/zh/?89,pl_szafki-kuchenne-zdobione-rzezba z tym, ze nie koniecznie rzeźbionych, ale parę inspiracji stąd można wziąć Jednak i tak nie chciałabym zrezygnować z dobrodziejstw ,,nowych" wynalazków - szuflad na samodomykających się zawiasach, cargo i typ podobne udogodnienia. Najgorzej, że myślę o dużej ilości szuflad, a do podwyższa koszty... ale i tak póki groszem nie śmierdzę to marzyć mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 (edytowane) Już nie będę się powtarzała, że ktoś tu wiosnę obiecywał ... wiem jeszcze luty ... a od marca obiecują ... jeszcze tylko tydzień, jeszcze tydzień, jeszcze tydzień,........ jeszcze tydzień wiosna, tuz tuż za pasem, na razie nad ranem -19C było Edytowane 24 Lutego 2011 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.02.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 "już" 10 marca ma być +5st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 czekam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Póki co -20 za oknem (termometr nie zapomniałam kupić)... g..o..r..ą..c..o!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Aż poszłam na dół zobaczyć ile u nas - mamy teraz -11C, to gdzieś na biegunie jesteś, czy co? Zorzę widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 wpadłam zobaczyć czy wiosnę przepowiadacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 gadam, gadam do wiosny, ale nadal -17C rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 25.02.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 hej, hej:) przesylam Ci zdjecia z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.02.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Gosiu to i ja przybiegłam ,u nas -14 .To już wczoraj we Władku (-16 rano) na sam widok morza było mi cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Łał pięknie i prawie dziko masz przed oknami, i zwierzyny bez liku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.02.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Piękne zdjęcia cykasz , ja trochę bawię się również aparatem i muszę coś na poprawę nastroju (czytaj pogody) wstawić u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Piękne zdjęcia cykasz , ja trochę bawię się również aparatem i muszę coś na poprawę nastroju (czytaj pogody) wstawić u siebie. Koniecznie wstawiaj, nie zawsze musi byś tylko budowlano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts