Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękna ta zorza. A co się tyczy prognozy pogody to meteorolodzy coraz częściej mówią, że nie da się jej przewidzieć bo coraz bardziej zaskakująca jest. I chyba się z nimi przyjdzie zgodzić, bo coraz rzadziej trafiają szczególne w długoterminowych..... choć może to nie wina pogody tylko ich wiedzy ????????.............

Piękna ta zorza. A co się tyczy prognozy pogody to meteorolodzy coraz częściej mówią, że nie da się jej przewidzieć bo coraz bardziej zaskakująca jest. I chyba się z nimi przyjdzie zgodzić, bo coraz rzadziej trafiają szczególne w długoterminowych..... choć może to nie wina pogody tylko ich wiedzy ????????.............

Wiesz sipatka, to tak bardzo tęsknię do słońca, że wyszukuje sobie to co nadzieję daje ;) A dziś, choć mroźno (-17C nad ranem) to słońca w bród :lol2:

Eeech... Gosia, kolejny raz przeglądam sobie Twój dziennik: bardzo sympatycznie się urządzasz! Czekam razem z Toba na wiosnę i dalszy ciąg "uwnętrzania" :)

Witaj Ash5 na uwnętrznianie to czekać będę nie wiadomo jak długo :( , czytaj od kasy zależy, ale choć bramę w sztachety ubierzemy.

A meble kuchenne - to tak w nawiązaniu do Twoich przemyśleń, chciałabym chyba zielone - drewniane w zielonkawej lakierobejcy, nie za ciemnej. Choć brązy preferuję - naturalne drewno oczywiście, to mając ciemną kuchnię (wschód i to ze srebrnym świerkiem w oknie) więc meble nie mogą zabierać zbyt dużo światła :)

Gooosiaaa, zielone meble... cuuudnieeegdzies miałam taka w inspiracjach, ale juz wywaliłam. Pięknie i niebanalnie! Alez mnie "podkręciłaś"!

U E&S widziałam zielono- oliwkowe płytki na podłogę w kuchni i juz one same dawały bardzo przyjemny efekt. A co dopiero kuchnia w tonacji zieleni....

Zobacz Ash5 dziennik lesheck http://forum.muratordom.pl/showthread.php?112934-MILA-w-okolicach-Poznania/page7

ale bardziej skłaniałabym się w meblach podobnych do tych http://www.gallery-art.pl/zh/?89,pl_szafki-kuchenne-zdobione-rzezba z tym, ze nie koniecznie rzeźbionych, ale parę inspiracji stąd można wziąć

Jednak i tak nie chciałabym zrezygnować z dobrodziejstw ,,nowych" wynalazków - szuflad na samodomykających się zawiasach, cargo i typ podobne udogodnienia. Najgorzej, że myślę o dużej ilości szuflad, a do podwyższa koszty... ale i tak póki groszem nie śmierdzę to marzyć mogę :rotfl:

Już nie będę się powtarzała, że ktoś tu wiosnę obiecywał :mad:...

wiem jeszcze luty ;)... a od marca obiecują :yes:...

jeszcze tylko tydzień, jeszcze tydzień, jeszcze tydzień,........ jeszcze tydzień

wiosna, tuz tuż za pasem, na razie nad ranem -19C było :mad:

Edytowane przez Gosiek33