kubel30 25.02.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Dobra lecę coś wygrzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.03.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) To i Was dopadł leń budowlany ? Mojego przegonił stolarz - i całe szczęście bo wiosna już w progu i zaraz całe siły trzeba będzie przerzucić do ogrodu:yes: Sorka za dziennik, to ten szwab mąci..... Nie dawajcie się! A nie zdecydowałaś się spróbować ALVEO? I zdrowie poprawia i energii dodaje, zresztą już słońca coraz więcej to i chęć do życia inna:cool: Co do kasy to i ja mam ten problem ale robiąc samemu robi się dokładniej, ci wszyscy fachmani, zwłaszcza od wykończeniówki to się nadają........ Edytowane 2 Marca 2011 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) Nie Amelio, to nie tyle leń co zdrowotne perypetie zagoniły nas do kąta ;( A jednocześnie moja druga połowa zawsze cierpi na jesienno-zimową depresję więc czekamy słońca i ciepła. Zresztą gdyby kasa była to można byłoby część prac zlecić, a ta to ..... no wiadomo Edytowane 2 Marca 2011 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Alveo tym razem nie pomoże. Tu już na noże szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Gosiek jak zdrówko? Może na wiosnę będzie lepiej , nawet trochę słońca jest i ptaszki zaczynają swoje trele-morele.A wracając do moich odwiedzin u rodziców to uwierz mi wcale nie jest tak łatwo się nie przejmować. Niby najbliżsi a nie mogę na nich polegać, ani dobrym słowem ani niczym innym. A wydawałoby się, że powinni zrozumieć , bo sami mieszkają w domku jednorodzinnym i wiedzą czym to pachnie. Wieczne marudzenie po prostu dołuje,bardziej mogę liczyć na teściów co wydaje się dziwne. Jak słyszysz ,że w twoim domu wszystko nadaje się do rozwalenia to natychmiast masz ochotę wstać i wyjść, nawet moje schody są beee i podłoga modrzewiowa też. Na pewne tematy nie rozpisuję się w moim wątku - szkoda gadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 kubel30 dzięki za troskę, myślę, że niedługo na prostą wyjdziemy - a wiosna w tym pomoże Taką krytykę najbliższych ciężko się znosi. Są tu wątki o teściowych, i inne też były podobne, jak to najbliżsi krytykują ciężką pracę i jej efekty. Zamiast być dumni z pracowitości i zawziętości, że mimo przeciwieństw do przodu idzie budowa i wykończeniówka, zamiast dobrym słowem wesprzeć a pomoc fizyczna też czasem by się przydała. Może mają tak, że w oczy pochwalić nie potrafią ale innym się chwalą jacy dzielni jesteście (takich z autopsji znam) Masz szczęście, że teściowie są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Gosiaczku, ja w nadziei do Ciebie przyszłam wiosnę zobaczyć...... dawaj więcej zdjęć wiosny! Z pewnością dzisiaj na spacerku ją gdzieś przyłapiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Właśnie przeleciała... zawierucha śnieżna .... ale słonko już znowu świeci. Tylko ptaki wiosnę czują i na potęgę śpiewają, szykują się do zakładania gniazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Znaczy, że zawierucha zaraz do mnie dojdzie!!! Tylko te ptaki trzymaja mnie w takim razie przy nadziei, że wiosna wkrótce przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Nie doleci do Ciebie, po drodze się rozwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.03.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Do mnie doleciała:yes:... że zawierucha oczywiście:D... ale słonko nie przestawało świecić nawet podczas najmocniej sypiącego śniegu... ... podobno skowronki już słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 U nas też coś tam śpiewało na dworze ,ale tak wiało niemiłosiernie, że nie można było posiedzieć i posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2011 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dziś od rana znowu -6C za to słonko świeci, wiatru nie ma więc i ptaki drą się jak opętane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.03.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 No w porównaniu do wczorajszego to niebo a ziemia szkoda tylko że grzebać w ziemi się jeszcze nie da bo twarda jak kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Hej Gosiu:) dostałam Twoją wiadomość ale odpiszę wieczorkiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Hej Gosiu:) dostałam Twoją wiadomość ale odpiszę wieczorkiem:yes: dzięki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 ja nie mogę się doczekać żeby fundować sobie roślinki śliczny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2011 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Zuzku zaraz będziesz mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Gosiu, piekny masz domek i ogród bardzo ciekawy. Ale z tej wody wokolo to nie zazdroszczę... Mam nadzieje ze nie zalało Ci ogrodu.Ciekawa jestem wiosny u Ciebie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dzięki Dorbie Nie chcę nic mówić, by nie zapeszyć Na razie ziemia zmarznięta, łopaty nie da się normalnie wbić - co najwyżej na 10 cm, więc co napada nie wsiąka, ale jak na razie poziom wód gruntowych niski. Niestety zapowiadają od poniedziałku deszcze Byle do wiosny, ale takiej cieplutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts