Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To i Was dopadł leń budowlany :o? Mojego przegonił stolarz - i całe szczęście bo wiosna już w progu i zaraz całe siły trzeba będzie przerzucić do ogrodu:yes:

Sorka za dziennik, to ten szwab mąci.....

Nie dawajcie się! A nie zdecydowałaś się spróbować ALVEO? I zdrowie poprawia i energii dodaje, zresztą już słońca coraz więcej to i chęć do życia inna:cool: Co do kasy to i ja mam ten problem ale robiąc samemu robi się dokładniej, ci wszyscy fachmani, zwłaszcza od wykończeniówki to się nadają........:mad:

Edytowane przez Amelia 2

Nie Amelio, to nie tyle leń co zdrowotne perypetie zagoniły nas do kąta ;( A jednocześnie moja druga połowa zawsze cierpi na jesienno-zimową depresję więc czekamy słońca i ciepła. Zresztą gdyby kasa była to można byłoby część prac zlecić, a ta to ..... no wiadomo Edytowane przez Gosiek33

Gosiek jak zdrówko? Może na wiosnę będzie lepiej , nawet trochę słońca jest i ptaszki zaczynają swoje trele-morele.

A wracając do moich odwiedzin u rodziców to uwierz mi wcale nie jest tak łatwo się nie przejmować. Niby najbliżsi a nie mogę na nich polegać, ani dobrym słowem ani niczym innym. A wydawałoby się, że powinni zrozumieć , bo sami mieszkają w domku jednorodzinnym i wiedzą czym to pachnie. Wieczne marudzenie po prostu dołuje,bardziej mogę liczyć na teściów co wydaje się dziwne. Jak słyszysz ,że w twoim domu wszystko nadaje się do rozwalenia to natychmiast masz ochotę wstać i wyjść, nawet moje schody są beee i podłoga modrzewiowa też. Na pewne tematy nie rozpisuję się w moim wątku - szkoda gadać .

kubel30 dzięki za troskę, myślę, że niedługo na prostą wyjdziemy - a wiosna w tym pomoże :lol2:

Taką krytykę najbliższych ciężko się znosi. Są tu wątki o teściowych, i inne też były podobne, jak to najbliżsi krytykują ciężką pracę i jej efekty. Zamiast być dumni z pracowitości i zawziętości, że mimo przeciwieństw do przodu idzie budowa i wykończeniówka, zamiast dobrym słowem wesprzeć a pomoc fizyczna też czasem by się przydała. Może mają tak, że w oczy pochwalić nie potrafią ale innym się chwalą jacy dzielni jesteście ;) (takich z autopsji znam)

Masz szczęście, że teściowie są ok :yes:

Dzięki Dorbie :) Nie chcę nic mówić, by nie zapeszyć ;) Na razie ziemia zmarznięta, łopaty nie da się normalnie wbić - co najwyżej na 10 cm, więc co napada nie wsiąka, ale jak na razie poziom wód gruntowych niski. Niestety zapowiadają od poniedziałku deszcze :(

Byle do wiosny, ale takiej cieplutkiej :)