Beauty 04.05.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hej! Przeleciałam sobie jeszcze raz przez Twój dziennik Gosiu...ależ w malowniczym miejscu mieszkacie !!!!Już sobie wyobrażam ten raj jak się wszystko zazieleni.Bardzo podoba mi się kolor elewacji domku.On nie jest zupełnie biały ,prawda?Bardziej ecru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witaj Beauty, dawno cię u mnie nie było elewacja to budyniowa Savanna18 z caparolu ... nadal bardzo się nam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.05.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No faktycznie dawnom nie była.:-xpowinnaś na mnie nakrzyczeć ,ale ja może przez tę maturę to taka zakręcona jestem ...wpadam na fm na chwilę ,rzucę jakiś chaotyczny komentarz i już mnie nie ma ...zauważyłam ,że z tych emocji to mi dzisiaj nawet ręce drżą ,nieprawdopodobne.;)A wracając do Twojej elewacji ,to mogłabyś mi jakoś cyknąć fotkę w zbliżeniu? da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hej Dziewczynki. No faktycznie dawnom nie była.:-xpowinnaś na mnie nakrzyczeć ,ale ja może przez tę maturę to taka zakręcona jestem ...wpadam na fm na chwilę ,rzucę jakiś chaotyczny komentarz i już mnie nie ma ...zauważyłam ,że z tych emocji to mi dzisiaj nawet ręce drżą ,nieprawdopodobne.;)A wracając do Twojej elewacji ,to mogłabyś mi jakoś cyknąć fotkę w zbliżeniu? da się? Beauty, miałaś się nie denerwować! ! Cały dzień dzisiaj, czy tylko rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.05.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No rano bardziej:Dtrochę przeraża mnie ten polski ,bo to nie jest konik Młodego ,nie ma co ukrywać . No i poszedł "z biegu ",praktycznie bez żadnego przygotowywania ,bo stwierdził ,że na te 30parę procent to napisze na pewno:)A jeszcze gówniarz się uparł ,że pojedzie samochodem sam :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No rano bardziej:Dtrochę przeraża mnie ten polski ,bo to nie jest konik Młodego ,nie ma co ukrywać . No i poszedł "z biegu ",praktycznie bez żadnego przygotowywania ,bo stwierdził ,że na te 30parę procent to napisze na pewno:)A jeszcze gówniarz się uparł ,że pojedzie samochodem sam :mad:Mój też ma założenie 30% i też się nic nie uczył... zobaczymy... ale z pewnością będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.05.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Moja przyszła :rolleyes:synowa wczoraj pożyczała ode mnie "Przedwiośnie" na cd:eek: czas i pora......Gosiu jak te piękne tulipanki przeżyły kataklizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2011 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 No faktycznie dawnom nie była.:-xpowinnaś na mnie nakrzyczeć ,ale ja może przez tę maturę to taka zakręcona jestem ...wpadam na fm na chwilę ,rzucę jakiś chaotyczny komentarz i już mnie nie ma ...zauważyłam ,że z tych emocji to mi dzisiaj nawet ręce drżą ,nieprawdopodobne.;)A wracając do Twojej elewacji ,to mogłabyś mi jakoś cyknąć fotkę w zbliżeniu? da się? tu z dziennika kopiuję, taki świeżo położony http://a.imageshack.us/img405/1575/tynki5092010.jpg dziś ponuro to i fota lepsza się pewnie nie uda kolor na zdjęciu wyszedł na szary, później popróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2011 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 tulipany żyją, najpierw pospuszczały smutnie ciężkie główki, ale właśnie wyjrzałam przez okno - mają się dobrze. Natomiast pierwszy raz zakwitł bez - belle de Nancy ale chyba ten śnieg i przymrozek go załatwił ... buuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no to wykrakałam:(... mam pocieszenie... mojego buka też podmroziło... i kokornaka (chyba na amen)... i jesiona akubifolię... i platana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Oj może nie aż tak do imentu... ważne by dalej mrozów nie było. Moje biedne bzy zdaje się (przynajmniej dzisiaj) odżyły i nawet troszkę pachną Mam nadzieję, że ten cudny czerwonak przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.05.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Tylko pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 "Cudny czerwonak" skalaputniał straszliwie... ale serducho bije;), tylko kokornak chyba "do imentu":(... i jesion nieciekawie wygląda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2011 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 E tam, jesion odbije, na bukach się nie znam, ale to przeca twarde drzewa a kokornak piękna sprawa, ale chyba wrażliwe zwierzątko ale będzie wiosna... kiedyś to i roślinki odbiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 No przeca już jest... i to naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.05.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 To ja jeszcze też o elewacji. Co masz za tynki? Pamiętasz nr kolorku? Polecasz swoją ekipę? Jak tak to uśmiecham się o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Hejka Beciu Tynk silikatowy, baranek 1,5 caparol Savanna 18, ale jeszcze popatrz we wzornik kolorów, bo jest kilka bardzo niewiele różniących się. Jedne leciutko cieplejsze, inne w lekką zieleń wpadające. A i tak wszystko zależy od światła padającego na dom. W Waszej sytuacji, gdy macie dom w lesie będzie i tak wydawał się ciemniejszy i będzie miał zieloną poświatę. To na pewno już teraza nawet na ścianach w kleju da się zauważyć Ekipę mogę polecić, ale jak znam życie to nie mają terminów. On robią wszystko oa A do Z, więc możesz się ewentualnie umawiać jeszcze na jakieś inne roboty adres na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.05.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Gosiek, bardzo dziękuję. Za priva też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.05.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kobieto chcesz mnie zabić finansowo:lol2: przecież ta Mugga jest strasznie droga . p.s. bardzo ładna elegancka ,stonowana elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ba, ale skuteczna 1 raz na dobę wystarczy popróbuj homeopatyczną Ledum palustre 9CH, coś koło 9 PLN. Kupisz w aptece, tylko trzeba przestrzegać homeopatycznych zasad stosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts