Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No faktycznie dawnom nie była.:-xpowinnaś na mnie nakrzyczeć ,ale ja może przez tę maturę to taka zakręcona jestem ...wpadam na fm na chwilę ,rzucę jakiś chaotyczny komentarz i już mnie nie ma ...zauważyłam ,że z tych emocji to mi dzisiaj nawet ręce drżą ,nieprawdopodobne.;)A wracając do Twojej elewacji ,to mogłabyś mi jakoś cyknąć fotkę w zbliżeniu? da się?

Hej Dziewczynki.:D

No faktycznie dawnom nie była.:-xpowinnaś na mnie nakrzyczeć ,ale ja może przez tę maturę to taka zakręcona jestem ...wpadam na fm na chwilę ,rzucę jakiś chaotyczny komentarz i już mnie nie ma ...zauważyłam ,że z tych emocji to mi dzisiaj nawet ręce drżą ,nieprawdopodobne.;)A wracając do Twojej elewacji ,to mogłabyś mi jakoś cyknąć fotkę w zbliżeniu? da się?

Beauty, miałaś się nie denerwować! :)!

Cały dzień dzisiaj, czy tylko rano?

No rano bardziej:Dtrochę przeraża mnie ten polski ,bo to nie jest konik Młodego ,nie ma co ukrywać . No i poszedł "z biegu ",praktycznie bez żadnego przygotowywania ,bo stwierdził ,że na te 30parę procent to napisze na pewno:)A jeszcze gówniarz się uparł ,że pojedzie samochodem sam :mad::mad:

No rano bardziej:Dtrochę przeraża mnie ten polski ,bo to nie jest konik Młodego ,nie ma co ukrywać . No i poszedł "z biegu ",praktycznie bez żadnego przygotowywania ,bo stwierdził ,że na te 30parę procent to napisze na pewno:)A jeszcze gówniarz się uparł ,że pojedzie samochodem sam :mad::mad:
Mój też ma założenie 30% i też się nic nie uczył... zobaczymy...;) ale z pewnością będzie dobrze! :D

tu z dziennika kopiuję, taki świeżo położony

http://a.imageshack.us/img405/1575/tynki5092010.jpg

dziś ponuro to i fota lepsza się pewnie nie uda :rolleyes: kolor na zdjęciu wyszedł na szary, później popróbuję

Hejka Beciu

Tynk silikatowy, baranek 1,5 caparol Savanna 18, ale jeszcze popatrz we wzornik kolorów, bo jest kilka bardzo niewiele różniących się. Jedne leciutko cieplejsze, inne w lekką zieleń wpadające. A i tak wszystko zależy od światła padającego na dom. W Waszej sytuacji, gdy macie dom w lesie będzie i tak wydawał się ciemniejszy i będzie miał zieloną poświatę. To na pewno już teraza nawet na ścianach w kleju da się zauważyć :rolleyes:

Ekipę mogę polecić, ale jak znam życie to nie mają terminów. On robią wszystko oa A do Z, więc możesz się ewentualnie umawiać jeszcze na jakieś inne roboty

adres na priv ;)