Gosiek33 26.05.2011 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witaj ogrodniczko zapracowana, podglądam co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.05.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Gosiu, ślicznie u Ciebie. Najbardziej urzekło mnie zdjęcie z grządką z ziołami, tak sielsko, że tylko leżaczek, książka, kawka i nic więcej do szczęścia. Chociaż faktycznie psy mocno znudzone ale cudne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.05.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dąbrówka jest bardzo ładna, kiedyś ją miałam ale tak mi się rozrosła że potem wytępić jej nie mogłam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Beta właśnie dziś ze strychu parasol zdjęliśmy, w Lidlu kupiliśmy stolik ogrodowy za całe 70 zł i kawkę już mogliśmy w cieniu wypić cudnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Amelio dąbrówkę mam taką ciemną od kilkunastu lat, rośnie w korzeniach sosny, koszona, bez dostępu do wody, i ciągle żyje... Wykopałam maleństwo i dosadziłam do tej pstrej, mam nadzieję, że zarosną pasek wokół domu na południowej ścianie - fatalny do koszenia Krasawica Moskwy... tak mi się właśnie wydawało, choć sama nie mam tej odmiany (a miałam ją już w ręku ) czytałam same ochy i achy. Powiedz, czy rzeczywiście tak cudownie pachnie... inaczej niż inne bzy? U mni teraz rozlane perfumy pachną... czyli bez pilbin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.05.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Gosiek ale masz piękne kwiaty i ten konar drzewa bardzo mnie urzekł, super to wygląda:). Ja obok skalniaka posadziłam miętę , bo tylko tam mam na razie miejsce i jestem ciepłolubna więc kawkę piję na słoneczku.Moja psinka też się nudzi i czasem żartuję ,że mogliśmy kupić dwa szczeniaczki. Dwa to dwa nigdy się nie nudzą, a bardzo rozrabiają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.05.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Beta właśnie dziś ze strychu parasol zdjęliśmy, w Lidlu kupiliśmy stolik ogrodowy za całe 70 zł i kawkę już mogliśmy w cieniu wypić cudnie było Zazdroszczę A stolik ten z siatką pod blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.05.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Krasawica Moskwy... tak mi się właśnie wydawało, choć sama nie mam tej odmiany (a miałam ją już w ręku ) czytałam same ochy i achy. Powiedz, czy rzeczywiście tak cudownie pachnie... inaczej niż inne bzy? tego nie da się opisać! moja jest młodziutka, ma dopiero kilka kiści kwiatowych a zapach rozchodzi się 2 działki dalej:) rośnie blisko drogi lecz nie bezpośrednio przy niej i przechodzący ludzie zatrzymują się i rozglądają co to tak pachnie:) kupiłam ją jako drzewko ale teraz puściła kilka pędów od ziemi -zostawię je, niech się rozkrzewia, miejsca ma dużo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.05.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Moja psinka też się nudzi i czasem żartuję ,że mogliśmy kupić dwa szczeniaczki. Dwa to dwa nigdy się nie nudzą, a bardzo rozrabiają ? a moja nie ma czasu się nudzić chociaż jest sama:Dobudził się w niej instynkt łowcy i stróża - każdego przechodnia a zwłaszcza rowerzystę musi pogonić przy siatce dzięki czemu robi kilkanaście rundek po 30m w każdą stronę ryje pod stosem pobudowlanych desek i stempli w poszukiwaniu myszy i żab:D, gania się wzdłuż płota z mixem jamniczki z sąsiedztwa:D a wczoraj spotkały się przy otwartej furtce - na chwilę zamarły obie ( moja jest odważna za ogrodzeniem), jamniczka zrobiła odwrót więc moja za nią, ale tamta młodziutka, chciała się bawić, zaczęła robić w galopie koła dookoła mojej struszki i w końcu zaczęły się bawić wróciła padnięta! ale nareszcie schudła, w bloku prawie nie miała ruchu bo bała się wszystkich psów na podwórku osiedlowym i była po prostu gruba aż zaczęły się problemy sercowe..... wieś bardzo jej służy, mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Zazdroszczę A stolik ten z siatką pod blatem? właśnie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 tego nie da się opisać! moja jest młodziutka, ma dopiero kilka kiści kwiatowych a zapach rozchodzi się 2 działki dalej:) rośnie blisko drogi lecz nie bezpośrednio przy niej i przechodzący ludzie zatrzymują się i rozglądają co to tak pachnie:) kupiłam ją jako drzewko ale teraz puściła kilka pędów od ziemi -zostawię je, niech się rozkrzewia, miejsca ma dużo:cool: W taki razie przy najbliższej okazji muszę taki okaz upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.05.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 A moja Krasawica jest biała:(... właściwie to nabieram podejrzeń co do właściwości owej Krasawicy, pachnie nie wiem jak bo od tygodnia mam katar i ani smaku ani zapachu niet... same nieszczęścia normalnie... nawet jak pachnie tak obłędnie to i tak jak będzie biała to ją wykopię... miała być różowawa:rolleyes: Ślicznie u Ciebie... szczególnie ten konar przypadł mi do gustu:)... jak dokończymy elewację to pod dom planuję jakieś korzenie przyciągnąć... zwykłe rabatki stratują psice, no bo gdzie najlepszy cień??? no gdzie??? pod domkiem:yes:... a że pańcia tam kfiotków nasadziła to nie nasza sprawa, nieeee??? od ziemi to może podkładka wypuszczać jak szczepione było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.05.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) http://img541.imageshack.us/img541/1873/obraz210m.jpgUploaded with ImageShack.usmoja też jest biała po rozwinięciu, tylko pączki są różowe i kupując ją też myślałam że cała będzie różowa.......nie pomyślałam, że odrosty mogą być z podkładki:sick: muszę dziś obejrzeć..... Edytowane 30 Maja 2011 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.06.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Piękna brama!Super to wyszło, ładnie się komponuje z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dzięki Beciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.06.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 brama dopieszczona..... Robi na mnie wrażenie. Szczególnie te dopracowane detale przy zamku i słupy - wymieszany kamień z granitem. Bardzo mi się podoba - a ja się znam, tak że wiesz........... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 brama dopieszczona..... Robi na mnie wrażenie. Szczególnie te dopracowane detale przy zamku i słupy - wymieszany kamień z granitem. Bardzo mi się podoba - a ja się znam, tak że wiesz........... - Chciałam napisać dokładnie to samo, tylko ja chyba nie znam się tak dobrze jak Bobiczek... I jeszcze ogrodowo-lampowo bardzo, bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.06.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Gosiu, brama mnie zachwyciła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.06.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 jest taki konkurs - na zdjęcia naszych domów - polecam - wklejajcie foty - niektóre są tam naprawdę niezłe. Ja powklejałem - "Aby wziąć udział w konkursie należy zarejestrować się na stronie http://galeria.digitalcamerapolska.pl/home-sweet-home.html i umieścić zgodne z tematem zdjęcie w dedykowanej galerii konkursowej. Prace można zgłaszać do 7 czerwca 2011 r. By wziąć udział w konkursie, wystarczy zarejestrować się w galerii na stronie http://galeria.digitalcamerapolska.pl/home-sweet-home.html i umieścić zgodne z tematem zdjęcie w dedykowanej galerii konkursowej. W pierwszym etapie konkursu, jury wyłoni 30 najlepszych zdjęć." W cudzysłowiu - zerżnąłem z regulaminu - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.06.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ach, jak pięknie:rolleyes: wszystkie te kute, w esy - floresy przy tej się chowają........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts