Gosiek33 03.06.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 brama dopieszczona..... Robi na mnie wrażenie. Szczególnie te dopracowane detale przy zamku i słupy - wymieszany kamień z granitem. Bardzo mi się podoba - a ja się znam, tak że wiesz........... - dzięki bobiczku, pieściliśmy te deski bardzo długo tylko nie było kiedy ich powiesić i bardzo się cieszymy z efektu Chciałam napisać dokładnie to samo, tylko ja chyba nie znam się tak dobrze jak Bobiczek... I jeszcze ogrodowo-lampowo bardzo, bardzo mi się podoba! rasiu Ty się nie znasz masz tylko zupełnie inny styl ale bardzo mi miło, że podoba się i Tobie Gosiu, brama mnie zachwyciła!! dzięki moniu jest taki konkurs - na zdjęcia naszych domów - polecam - wklejajcie foty - niektóre są tam naprawdę niezłe. Ja powklejałem - "Aby wziąć udział w konkursie należy zarejestrować się na stronie http://galeria.digitalcamerapolska.pl/home-sweet-home.html i umieścić zgodne z tematem zdjęcie w dedykowanej galerii konkursowej. Prace można zgłaszać do 7 czerwca 2011 r. By wziąć udział w konkursie, wystarczy zarejestrować się w galerii na stronie http://galeria.digitalcamerapolska.pl/home-sweet-home.html i umieścić zgodne z tematem zdjęcie w dedykowanej galerii konkursowej. W pierwszym etapie konkursu, jury wyłoni 30 najlepszych zdjęć." W cudzysłowiu - zerżnąłem z regulaminu - bobiczku pooglądałam Twoje zdjęcia, ale sama czasu nie mam za dużo aby swoje wstawiać Ach, jak pięknie:rolleyes: wszystkie te kute, w esy - floresy przy tej się chowają........ Hejka Amelio, gdyby nie to, że drewno trzeba konserwować częściej niż stal cały płot byśmy sobie taki zrobili i obsadzili różnymi pnączami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.06.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Gosiek, brama super ...i najważniejsze, że wykonawstwo samodzielne.... A jak sobie poczyna psica, bo tych traumatycznych przeżyciach ? Edytowane 3 Czerwca 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witaj Amtla, dzięki za miłe słowa psica chyba była w wielkim szoku, bo nic chyba nie pamięta, a psem jest nad wyraz pamiętliwym Gdy tylko mogą, obie biegają bezstresowo nad rzekę, za to ja bardzo się boję i praktycznie nie biorę ich na spacery Tamta suka wyrosła po cichu jak z pod ziemi, żadnego ostrzeżenia. Nawet gdybym miała ze sobą jakiś gaz w aerozolu nie byłabym w stanie odstraszyć tamtej jednocześnie nie psikając na moje kruszynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Gosiu brama super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.06.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Gosiu, czy dalej, za bramą jest żywopłot, czy jakaś inna forma ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.06.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Świetna brama i pięknie wykończona klamka Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2011 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Gosiu brama super! Dzięki Moniu, do nas taka pasuje Gosiu, czy dalej, za bramą jest żywopłot, czy jakaś inna forma ogrodzenia? Moniu, niestety dalej jest stara siatka aczkolwiek gdy kasa pozwoli to chętnie wymienilibyśmy ją na tak płot Świetna brama i pięknie wykończona klamka Gratulacje Cieszę się, że i Tobie się podoba... a klamka dopiero teraz pasuje. Taką dał nam wykonawca bramy (i balustrad) - na początku bardzo mnie drażniła teraz wygląda nawet, nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A nie myślałaś o żywopłocie z tuji? Pięknie by się komponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.06.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Fajny miałaś pomysł z tą bramą .Fantastycznie "wpisała się "w otoczenie.Bardzo mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A nie myślałaś o żywopłocie z tuji? Pięknie by się komponował Moniu thuje lubią słońce i wodę przynajmniej gdy są młode, po drugiej stronie podmurówki mamy sosny, więc tutaj pełno igieł, szyszek, cienia a co najgorsze korzeni Operacja ogrodzenie - takie jakie się nam marzy - jawi się jako wielkie, kosztowne przedsięwzięcie a na to kasy brak.. ale marzyć zawsze bedziemy... dom sobie też wymarzyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Fajny miałaś pomysł z tą bramą .Fantastycznie "wpisała się "w otoczenie.Bardzo mi się podoba.... Beauty taka brama była od dawna, tylko stare deski się rozpadły razem z drewnianą konstrukcją i kolor był prawie czarny A słupy wymurowane zostały przez małża dawno, dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Mi też brama się podoba i baaardzo do Was pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.06.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Hej Gosiu, masz magiczny ogród wcale bym się nie zdziwiła gdyby się tam elfy pod krzaczkami chowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 12.06.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Gosiu ja też uważam że twój ogród jest magiczny urzeka mnie kolorystyka... Piękne barwy:)http://img89.imageshack.us/img89/8307/iryself.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2011 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hej Gosiu, masz magiczny ogród wcale bym się nie zdziwiła gdyby się tam elfy pod krzaczkami chowały Witaj Cronin, dawno Cę nie widziałam... a elfy chyba tak ulotne jak te irysy Gosiu ja też uważam że twój ogród jest magiczny urzeka mnie kolorystyka... Piękne barwy:) http://img89.imageshack.us/img89/8307/iryself.jpg dzięki widzę, że i Ty niebawem ogród zakładać będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.06.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Gosia to: http://img191.imageshack.us/img191/3371/kolorowoi.jpg i to: http://img802.imageshack.us/img802/8677/brama7.jpg jest piękne. Zazdroszczę, ze sami umieliście zrobić sobie taką fantastyczną bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dzięki Brama to pomysł i wykonanie małża, moja robota to tylko pomoc w montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.06.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Zawsze jestem tylko nie zawsze się odzywam A Twój ogród to prawdziwe wytchnienie. Powiedz mi czym impregnowaliście te deseczki w bramie że mają taki piękny zielonkawy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Drwewnochronem barwiący impregnat - mieszanka kolorów według naszego uznania - na zmianę dechy malowane były zielenią i czymś bardziej złotym, później postaram się odnaleźć puszki i cyknąć fotkę. Trzeba tylko uważać bo trzecia warstwa zasłania już słoje drewna i na dodatek robi się bardziej błyszcząca, czego w żadnym wypadku nie chcieliśmy. Zresztą i tak trzeba będzie odmalowywać dechy co kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts