Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

brama dopieszczona.....

Robi na mnie wrażenie.

Szczególnie te dopracowane detale przy zamku i słupy - wymieszany kamień z granitem.

Bardzo mi się podoba - a ja się znam, tak że wiesz........... -:)

dzięki bobiczku, pieściliśmy te deski bardzo długo ;) tylko nie było kiedy ich powiesić i bardzo się cieszymy z efektu

Chciałam napisać dokładnie to samo, tylko ja chyba nie znam się tak dobrze jak Bobiczek...;):D

I jeszcze ogrodowo-lampowo bardzo, bardzo mi się podoba! :lol:

rasiu Ty się nie znasz :jawdrop: masz tylko zupełnie inny styl :yes: ale bardzo mi miło, że podoba się i Tobie :)

Gosiu, brama mnie zachwyciła!!

dzięki moniu :)

jest taki konkurs - na zdjęcia naszych domów - polecam - wklejajcie foty - niektóre są tam naprawdę niezłe.

Ja powklejałem -:)

"Aby wziąć udział w konkursie należy zarejestrować się na stronie http://galeria.digitalcamerapolska.pl/home-sweet-home.html i umieścić zgodne z tematem zdjęcie w dedykowanej galerii konkursowej. Prace można zgłaszać do 7 czerwca 2011 r.

By wziąć udział w konkursie, wystarczy zarejestrować się w galerii na stronie http://galeria.digitalcamerapolska.pl/home-sweet-home.html i umieścić zgodne z tematem zdjęcie w dedykowanej galerii konkursowej.

W pierwszym etapie konkursu, jury wyłoni 30 najlepszych zdjęć."

W cudzysłowiu - zerżnąłem z regulaminu -:)

bobiczku pooglądałam Twoje zdjęcia, ale sama czasu nie mam za dużo aby swoje wstawiać :cool:

Ach, jak pięknie:rolleyes: wszystkie te kute, w esy - floresy przy tej się chowają........

Hejka Amelio, gdyby nie to, że drewno trzeba konserwować częściej niż stal cały płot byśmy sobie taki zrobili i obsadzili różnymi pnączami :cool:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Amtla, dzięki za miłe słowa

psica chyba była w wielkim szoku, bo nic chyba nie pamięta, a psem jest nad wyraz pamiętliwym :cool: Gdy tylko mogą, obie biegają bezstresowo nad rzekę, za to ja bardzo się boję i praktycznie nie biorę ich na spacery :( Tamta suka wyrosła po cichu jak z pod ziemi, żadnego ostrzeżenia. Nawet gdybym miała ze sobą jakiś gaz w aerozolu nie byłabym w stanie odstraszyć tamtej jednocześnie nie psikając na moje kruszynki :eek:

Gosiu brama super!

Dzięki Moniu, do nas taka pasuje ;)

Gosiu, czy dalej, za bramą jest żywopłot, czy jakaś inna forma ogrodzenia?

Moniu, niestety dalej jest stara siatka :( aczkolwiek gdy kasa pozwoli to chętnie wymienilibyśmy ją na tak płot :)

Świetna brama i pięknie wykończona klamka :) Gratulacje

Cieszę się, że i Tobie się podoba... a klamka dopiero teraz pasuje. Taką dał nam wykonawca bramy (i balustrad) - na początku bardzo mnie drażniła teraz wygląda nawet, nawet :yes:

A nie myślałaś o żywopłocie z tuji? Pięknie by się komponował :)

Moniu thuje lubią słońce i wodę przynajmniej gdy są młode, po drugiej stronie podmurówki mamy sosny, więc tutaj pełno igieł, szyszek, cienia a co najgorsze korzeni :(

Operacja ogrodzenie - takie jakie się nam marzy - jawi się jako wielkie, kosztowne przedsięwzięcie a na to kasy brak.. ale marzyć zawsze bedziemy... dom sobie też wymarzyliśmy :yes:

Fajny miałaś pomysł z tą bramą .Fantastycznie "wpisała się "w otoczenie.Bardzo mi się podoba....

Beauty taka brama była od dawna, tylko stare deski się rozpadły razem z drewnianą konstrukcją i kolor był prawie czarny ;)

A słupy wymurowane zostały przez małża dawno, dawno temu

Hej Gosiu, masz magiczny ogród wcale bym się nie zdziwiła gdyby się tam elfy pod krzaczkami chowały :)

Witaj Cronin, dawno Cę nie widziałam... a elfy chyba tak ulotne jak te irysy :cool:

Gosiu ja też uważam że twój ogród jest magiczny urzeka mnie kolorystyka... Piękne barwy:)

http://img89.imageshack.us/img89/8307/iryself.jpg

dzięki :) widzę, że i Ty niebawem ogród zakładać będziesz ;)

Drwewnochronem barwiący impregnat - mieszanka kolorów według naszego uznania - na zmianę dechy malowane były zielenią i czymś bardziej złotym, później postaram się odnaleźć puszki i cyknąć fotkę. Trzeba tylko uważać bo trzecia warstwa zasłania już słoje drewna i na dodatek robi się bardziej błyszcząca, czego w żadnym wypadku nie chcieliśmy. Zresztą i tak trzeba będzie odmalowywać dechy co kilka lat :cool: