Gosiek33 06.08.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Trzeba liczyć na to, że padać nie będzie, bo zdaje się, że na Jaśniewielmożniepanujących to raczej nie za bardzo można... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Tak, tak Moose, masz rację... właśnie jakąś nową pompę zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkrabeusz 07.08.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 A ja uważam, że powinnaś do gminy uderzyć. Im więcej ludzi będzie im tyłek zawracać, tym bardziej prawdopodobne, że coś zrobią. Ponoć w kupie siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Tak, tak Moose, masz rację... właśnie jakąś nową pompę zapowiadają Może Cię ominie i nie będzie tak źle... al jeśli nie to rzeczywiście chyba pozostaje przynudzanie w gminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.08.2011 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Lało, grzmiało ale jak dotąd nie jest źle, byle dalej już dowalało tego mokrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.08.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 kupą raźniej http://img153.imageshack.us/img153/4756/hortensjaaaa.jpg łał:jawdrop:!!! To nie ma co walczyć z podtopieniami, to trzeba co roku podtapiać!!! Skoro daje takie efekty:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Cudnie Gosiaczku!!! Hortensje faktycznie Ci szaleją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 piękne hortensje duża ilość wody najwyraźniej im służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 cudne hortensje:):) tu nad morzem też wszędzie pięknie kwitną - one najwidoczniej lubią wilgoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.08.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dzięki dziewczyny te hortensje nadrabiają za resztę ogrodu jedna z młodych niestety chyba nie przeżyła i nadzieje na jabłka chyba trzeba znowu zawiesić do przyszłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.08.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Gosiek tym razem mi się udało Mam teraz ograniczony dostęp do neta i dlatego teraz odpisuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.08.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dzięki, poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.08.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Cześć Gosiu widzę że i Twój dziennik zamarł wyschliście już? U mnie woda nie stoi, tylko przepływa rwącym strumieniem przy większej ulewie ale i tak już 3 duże roślinki mi zmarniały: perukowiec, spory złoty cyprys i duża kula tuja wczoraj wieczorem przeleciałam się po wszystkim z opryskiem przeciwgrzybowym a w piątek podsypałam nawozem jesiennym bo 2 świerki popuszczały nowe pędy ale żółte, podobno to brak jedzenia:eek: co było w glebie to deszcze wymyły:bash: ciekawe jak przeżyją zimę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.08.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Amelio, ostatnio brak mi czasu by coś więcej pisać, poza pracą wreszcie robimy płytki chodnikowe - na razie od północy. Wychodzi nam płytka po 2 z groszami - cena cementu Faktycznie żółknięcie oznacza brak pokarmu, u mnie... kwitnie jeden z berberysów i powtarzający kwitnienie rododendron Jak złapię oddech powklejam fotki Przykro mi z powodu Twoich strat, taki to wredny rok A możesz jakoś przeciwdziałać by strumień przez włości Ci nie płynął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.08.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Jakie dajecie proporcje cementu do piachu czy żwiru? Mam w planach robić sztuczne kamienie ale czasu ciągle brak... Z jednej strony domu mam spory spadek terenu i tu spływa woda z dużego wykostkowanego podjazdu - muszę jakoś oddzielić wąska rabatkę biegnacą wzdłuż ogrodzenia żeby woda po niej nie płynęła tylko po ścieżce trawiastej ale nie mam możliwości jej podnieść, chyba trzeba będzie dać jakieś krawężniki:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.08.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Tak na szybko 4 części piachu, 1 część cementu - wkrótce fotorelacja - może w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Gosiek świetnie Wam te płyty wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.08.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Dzięki Łosico najbardziej podoba się nam cena... i satysfakcja z własnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.08.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Gosiu jak ślicznie wyszły te płyty , ja też chcę - tupię nóżką . Nawet męża zawołałam i mam się zapytać jak drobny piach dawaliście i w ogóle jakie proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts