Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja tez staram sie gadziny wyrzucać, ale one wracają :mad: a te bez skorupek są najgorsze bo jak się je bierze do ręki to potem ciężko ten sluz zmyć ze skóry :o !!

Dlatego straciłam cierpliwość. Znalezione wrzucam do wiaderka z woda i solą. I trudno.

A to, że nie pisze, nie znaczy, że mnie nie ma ;)

Hej! Jestem zauroczona tTwoim ogrodem Gosiu .Cieszę się ,że roślinki odżyły po zalaniu.Jestem pod wrażeniem płyt chodnikowych z kamulcami.Może w przyszłym roku przystąpię do realizacji według twojego przepisu.No i zdjęcia ,jak zwykle cudne. Zapytam jeszcze o podbitkę dachową ,macie już ? jeżeli tak to jaką?

Jestem :D

Odnośnie ślimaków tych oślizgłych to jednego potraktowałam kosiarką:( ... na pewno nie wróci.

I bardzo ładne wianuszki Ci wyszły , piękniusie , bardzo takie lubię ... zaplatamy tak samo... i fotel widzę:)

dzięki kubelko :) zimą wezmę się za ozdabianie tych wianków, jarzębiny zmarniały, orzechów nie mam... ale hortensje i owszem :yes: jeśli deszcz z mrozem nie zniszczą kwiatów jak ubiegłej jesieni to dużo ich mieć będę

Hej! Jestem zauroczona tTwoim ogrodem Gosiu .Cieszę się ,że roślinki odżyły po zalaniu.Jestem pod wrażeniem płyt chodnikowych z kamulcami.Może w przyszłym roku przystąpię do realizacji według twojego przepisu.No i zdjęcia ,jak zwykle cudne. Zapytam jeszcze o podbitkę dachową ,macie już ? jeżeli tak to jaką?

Witaj Beauty ogród odżył, a teraz częściowo się jesieni ;) podbitkę drewnianą mamy. Górole twierdzą, że lepszej nie ma. Sosnowe dechy boazeryjne malowaliśmy lakirobejcą bondexu i mamy teraz spokój