Gosiek33 24.09.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Oj za rok i ja się wezmę za ogródek Obecnie jakby śnieg spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Wiatr przyjdzie i śniegi rozwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 No ja tez staram sie gadziny wyrzucać, ale one wracają a te bez skorupek są najgorsze bo jak się je bierze do ręki to potem ciężko ten sluz zmyć ze skóry !! Dlatego straciłam cierpliwość. Znalezione wrzucam do wiaderka z woda i solą. I trudno. A to, że nie pisze, nie znaczy, że mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Nitu nie wolno brać tego gaza gołą ręką możesz sobie gdzieś wetrzeć w oko albo gdzie indziej Zawsze biorę je albo jednorazowymi rękawiczkami, albo po prostu przez torebkę foliową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 o czym Wy piszecie Koleżanki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 (edytowane) o śliiiiiiiiiimakach oślizgłych co funkiami się żywią Edytowane 25 Września 2011 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.09.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 obrzydlistwo te bezskorupne potwory, fuuujjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.09.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 No ja tez staram sie gadziny wyrzucać, ale one wracają moje nie wracają wynoszę je spory kawałek dalej za szosę asfaltową i chyba mało który zdążył by się przez nią przejść gdyby bardzo się uparł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Jestem Odnośnie ślimaków tych oślizgłych to jednego potraktowałam kosiarką ... na pewno nie wróci. I bardzo ładne wianuszki Ci wyszły , piękniusie , bardzo takie lubię ... zaplatamy tak samo... i fotel widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hejka:) Nadrobiłam - i roślinkowo i ścieżkowo - bardzo jak zwykle fotki piękne:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hej! Jestem zauroczona tTwoim ogrodem Gosiu .Cieszę się ,że roślinki odżyły po zalaniu.Jestem pod wrażeniem płyt chodnikowych z kamulcami.Może w przyszłym roku przystąpię do realizacji według twojego przepisu.No i zdjęcia ,jak zwykle cudne. Zapytam jeszcze o podbitkę dachową ,macie już ? jeżeli tak to jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jestem Odnośnie ślimaków tych oślizgłych to jednego potraktowałam kosiarką ... na pewno nie wróci. I bardzo ładne wianuszki Ci wyszły , piękniusie , bardzo takie lubię ... zaplatamy tak samo... i fotel widzę dzięki kubelko zimą wezmę się za ozdabianie tych wianków, jarzębiny zmarniały, orzechów nie mam... ale hortensje i owszem jeśli deszcz z mrozem nie zniszczą kwiatów jak ubiegłej jesieni to dużo ich mieć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hejka:) Nadrobiłam - i roślinkowo i ścieżkowo - bardzo jak zwykle fotki piękne:):) Hejka piękna teraz to chyba z córą konkurować będziesz mogła dzięki w imieniu fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hej! Jestem zauroczona tTwoim ogrodem Gosiu .Cieszę się ,że roślinki odżyły po zalaniu.Jestem pod wrażeniem płyt chodnikowych z kamulcami.Może w przyszłym roku przystąpię do realizacji według twojego przepisu.No i zdjęcia ,jak zwykle cudne. Zapytam jeszcze o podbitkę dachową ,macie już ? jeżeli tak to jaką? Witaj Beauty ogród odżył, a teraz częściowo się jesieni podbitkę drewnianą mamy. Górole twierdzą, że lepszej nie ma. Sosnowe dechy boazeryjne malowaliśmy lakirobejcą bondexu i mamy teraz spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hejka piękna teraz to chyba z córą konkurować będziesz mogła dzięki w imieniu fotek poprawiłaś mi humor nawet nie wiesz jak, dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja się nie bawię ... cudne Wianki uwiłaś. Mi takie nie wychodzą uuuuu :cry: Aaaaa i kumaki zabieram do siebie i połowę kwiatów, krzewów trochę muszę zostawić u Ciebie Wianki wymiatają i bardzo ładnie wkomponowały się w fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Na tym fotelu bosko się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Bo bo to fotel cudo , a te dziury, to dopiero majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.10.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Mi w takiej aranżacji one nie przeszkadzają ( dziury oczywiście ) i natchniona tymi kulami z mchu zrobiłam kilka . Polecam wyglądają fajnie a roboty prawie w ogóle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts