Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Był u Ciebie taki duży?.... u nas na szczęście mały. Teraz idę polować na koniunkcję księżyca z jowiszem

http://img847.imageshack.us/img847/4010/ksiezycg.jpg

idź sobie popatrzeć na wschodnie niebo - szczęściaro masz na dodatek lunetę :) widok super

Zgadzam się z dziewczynami Gosiek- zdjęcia są cuuuudne:yes: Wprost oczu nie można oderwać:DU nas też przyszły przymrozki i wszystko padło:( Jedna noc i po roślinkach..:bash:

A ta lawenda co Ci nie kwitła, to może ma za mało słońca, co? Szkoda, bo pięknie się rozrosła.:)Aaa i chodniczek super- cud miód i orzeszki:lol2:

a dziękować, dziękować :)

Lawenda w pełnym słońcu rośnie i ma dodatkowo ciepło bo pod ścianą domu, tylko ona malutka była i dopiero późnym latem się rozrosła.

Miała sucho ale dla niej to nie przeszkoda ;) Teraz ją przycięłam... i mam nadzieję na przyszły rok :eek:

• 2 weeks później...

Ty łasuchu:popcorn: :D

Jak zarobię jakiś grosz to fundnę sobie jakiś gładki materiał i uszyję roletki , bo to nawet nie jest takie trudne. Fakt pracochłonne jak dla laika , który odpala maszynę pięć razy w roku . Ale warto , ja na tą moją w łazience nie mogę się nagapić i za każdym razem ją podziwiam ... głupie co?

Jak może zaglądasz do naszej Mani to widziałaś rolety rzymskie ostatnio , Jezuniu jakie pikne czarne ... tylko do czego one będą mi pasować:(

Gdzieś biegam w koło, a do siebie nie mam czasu wpaść :(

będę niedługo się przymierzać do zrobienia takiej choć jednej roletki na połaciówce, ale kasy brak więc muszę coś z odzysku wynaleźć ;)

mufinek raczej nie przewiduję, ale niedługo za pierniczki pora brać się :)

dzięki Amelio :)

Gdzieś biegam w koło, a do siebie nie mam czasu wpaść :(

będę niedługo się przymierzać do zrobienia takiej choć jednej roletki na połaciówce, ale kasy brak więc muszę coś z odzysku wynaleźć ;)

mufinek raczej nie przewiduję, ale niedługo za pierniczki pora brać się :)

dzięki Amelio :)

kup dwa pręty na zazdrostki z przylepcami na taśmę dwustronną, weź kawałek ciemnego materiały i na końcach zrób/uszyj rulon/tunel i naciągnija na pręt, nasadź na przylepce i masz roletę ;)

kup dwa pręty na zazdrostki z przylepcami na taśmę dwustronną, weź kawałek ciemnego materiały i na końcach zrób/uszyj rulon/tunel i naciągnija na pręt, nasadź na przylepce i masz roletę ;)

Zuzku znam taki sposób, takie miałam zasłonki - tylko to mocowanie do ramy :( Mówisz, że taśma dwustronna da radę utrzymać i siebie i zasłonki?