Gosiek33 08.10.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ba kiedy do listopada czasu nie mam, potem mech będę spod śniegu wykopywać Czekam na Twoją relację z mchowej kuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.10.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 To może ten grad najpierw był u mnie a później u Ciebie ? Pogoda paskudna , foty jak zwykle cieszą oko... a ten chodniczek - ech piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Był u Ciebie taki duży?.... u nas na szczęście mały. Teraz idę polować na koniunkcję księżyca z jowiszem http://img847.imageshack.us/img847/4010/ksiezycg.jpg idź sobie popatrzeć na wschodnie niebo - szczęściaro masz na dodatek lunetę widok super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.10.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Gosiek co za fantastyczne zdjęcia!!!!!a to to już jest wyjątkowe ,może podaj je do jakiegoś konkursuhttp://img546.imageshack.us/img546/1062/szron2.jpg w bardzo tajemniczym i malowniczym miejscu mieszkasz. Gosiu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Dzięki Beauty ... ta fotka to chaszcze za płotem a zdjęcia robię dla własnej przyjemności... i dla potomności by było widać, jak kiedyś było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Gosiek u mnie dziś to dopiero kolos zagląda w okno , a lunetka mniam takie widoki. A tak właściwie to mało zabawne bo nie to ,że mam problemy z zasypianiem to jeszcze łysy mnie budzi , hym trzeba będzie coś uszyć w okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2011 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kubelko to dokładnie jak ja, chowam głowę pod skos by ciemno było a jak w nocy wstanę to myślę - kto znowu światła nie wyłączył i też muszę niedługo wziąć się za jakąś osłonę okien połaciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Zgadzam się z dziewczynami Gosiek- zdjęcia są cuuuudne:yes: Wprost oczu nie można oderwać:DU nas też przyszły przymrozki i wszystko padło:( Jedna noc i po roślinkach.. A ta lawenda co Ci nie kwitła, to może ma za mało słońca, co? Szkoda, bo pięknie się rozrosła.:)Aaa i chodniczek super- cud miód i orzeszki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2011 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 a dziękować, dziękować Lawenda w pełnym słońcu rośnie i ma dodatkowo ciepło bo pod ścianą domu, tylko ona malutka była i dopiero późnym latem się rozrosła. Miała sucho ale dla niej to nie przeszkoda Teraz ją przycięłam... i mam nadzieję na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Aco tu taka cisza? Gospodyni lata po różnych wątkach, a o swoim zapomina:p Ja lawendy się w tym roku jeszcze nie dorobiłam, ale na przyszły wsadzę na 100%! I... czekam na wyrośnięte muffinki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2011 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Cisza, bo czasu nie mam, jeszcze trochę i się obrobię. Muszę pofocić moje posuszone hortensje A mufinek nie robię... bo potem sama wszystkie zżeram po co mają się marnować , a wiadomo czym się to kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.10.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ty łasuchu:popcorn: Jak zarobię jakiś grosz to fundnę sobie jakiś gładki materiał i uszyję roletki , bo to nawet nie jest takie trudne. Fakt pracochłonne jak dla laika , który odpala maszynę pięć razy w roku . Ale warto , ja na tą moją w łazience nie mogę się nagapić i za każdym razem ją podziwiam ... głupie co? Jak może zaglądasz do naszej Mani to widziałaś rolety rzymskie ostatnio , Jezuniu jakie pikne czarne ... tylko do czego one będą mi pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witam się oo jakbym zjadła mufinkeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Gdzieś widziałam zdjęcie zasłoniętego okna połaciowego - nad i pod oknem małe karnisze i na nich prawie na sztywno naciągnięte płócienko lub gęsta firanka.Gosiu, cudne te bukiety i wianki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.11.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Gdzieś biegam w koło, a do siebie nie mam czasu wpaść będę niedługo się przymierzać do zrobienia takiej choć jednej roletki na połaciówce, ale kasy brak więc muszę coś z odzysku wynaleźć mufinek raczej nie przewiduję, ale niedługo za pierniczki pora brać się dzięki Amelio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.11.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Cześć Gosiu , bardzo smakowita lampa, mnie przypomina kluskę śląską z dziurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.11.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Gdzieś biegam w koło, a do siebie nie mam czasu wpaść będę niedługo się przymierzać do zrobienia takiej choć jednej roletki na połaciówce, ale kasy brak więc muszę coś z odzysku wynaleźć mufinek raczej nie przewiduję, ale niedługo za pierniczki pora brać się dzięki Amelio kup dwa pręty na zazdrostki z przylepcami na taśmę dwustronną, weź kawałek ciemnego materiały i na końcach zrób/uszyj rulon/tunel i naciągnija na pręt, nasadź na przylepce i masz roletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.11.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Cześć Gosiu , bardzo smakowita lampa, mnie przypomina kluskę śląską z dziurką Mój mąż też tak mówi - znaczy pyzę mu przypomina Ważne, że światło rozproszone - 2x60W więc jest widno jakby słoneczko świeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.11.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 kup dwa pręty na zazdrostki z przylepcami na taśmę dwustronną, weź kawałek ciemnego materiały i na końcach zrób/uszyj rulon/tunel i naciągnija na pręt, nasadź na przylepce i masz roletę Zuzku znam taki sposób, takie miałam zasłonki - tylko to mocowanie do ramy Mówisz, że taśma dwustronna da radę utrzymać i siebie i zasłonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.11.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zuzku znam taki sposób, takie miałam zasłonki - tylko to mocowanie do ramy Mówisz, że taśma dwustronna da radę utrzymać i siebie i zasłonki? da radę !!!!! wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts