Beauty 04.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Bardzo fajna lampa zewnętrzna....a co do pokojowej to ja mam skojarzenia z kluska śląską.Smakowita:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.11.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A dla mnie to ciastko ponczowe... mniammmm... Gosiek, wy te płytki betonowe to jakoś wibrowaliście? I jakoś zbroiliście? Podobają mi się, zwłaszcza te z kamieniami, tylko się zastanawiam nad ich trwałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Te z kamieniami mają ok 20 lat - samochody po nich nie jeżdżą, ino taczki czasem Nic się nie dzieje z tymi, które mają pod spodem wyrównane podłoże. Wibrator mówisz? to tylko ubijaczka w postaci kołka ,,zagęszczająca" pierwszą warstwę betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.11.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 I sam beton? Żadnego zbrojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Żadnego, to przecież tylko płytki chodnikowe. Grubość 5 cm wystarczy by były bardzo mocne. Kiedyś mąż układał szalunek gdzieś w kącie działki i były tam robione i dopiero gdy mocno beton związał przenosiliśmy je na miejsce docelowe. Teraz szalunek układany jest od razu w miejscu docelowym, więc noszenie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Bardzo ciekawe i jakie samorobne a to najważniejsza po etetyce zaleta. A powiedz mi czy coś takiego, ale równo z gruntem idzie zrobić? tak by po tym kosiarką móc przejechać? wykopać tylko dołek czy tez szalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Wiesz Nitu, w dołek może i można, ale to zależy jaki grunt masz pod spodem - jeśli mocno zwięzły, to może się nie rozjedzie. Cały szkopuł w tym by wszystkie boki zaklinować, aby przy ubijaniu i nakładaniu kolejnej warstwy betonu dołek się nie rozsuwał. Możesz zrobić szalunek zagłębiony w ziemi, jeśli nie chcesz później przenosić tych płyt. Potem, po dobrym związaniu betonu rozbierasz patyki i płytka leży już na miejscu Tyle, że łatwiej rozebrać szalunek na powierzchni, niż podkopywać się pod niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.11.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Gosiek muszę to napisac PIKNA ta lampa na zewnątrz , też taką chcę . Kurcze szkoda ,że mój portfel świeci pustkami ... a zdradzisz mi ile ona kosztowała ? A ponczek na suficie też fajny , ale gdzie on wisi na środku czy zboku pokoju i pokaż tą kozunię całą , bo czuję jakiś głód zdjęciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 na kwitku kasowym mam: kinkiet dół retro http://www.leroymerlin.pl/produkty/kinkiet-retro,1207213045,1299483811.html pączek to plafon optica, ale w niecie go nie ma, jest jedynie lampa pączkowa http://www.leroymerlin.pl/szukaj.html?szukaj=optica&category=products niebawem powrzucam troszkę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 kluska wisi na samym środku sufitu, tuż przy skosie http://img3.imageshack.us/img3/3952/kluska.jpg ciężko zdjęcie zrobić ;( kozunia dla Ciebie http://img6.imageshack.us/img6/4496/kominekn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.11.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Śliczny ten kinkiet zewnetrzny:yes: Szkoda, że już wszystkie mam u siebie;)A kozy uwielbiam. Twoja Gosiek jest CUDNA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 dzięki a koza to budowlany nabytek i do czasu gdy kasa będzie i zmienimy ją na lepszy model, służy nam wiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Z tymi szalunkami to masz racje.. zobaczymy co wiosna przyniesie a pączek fajowy... a kozy to wam nie będzie szkoda? ładna jest i jak się dobrze spisuje to żal Wam będzie ją ruszać... zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Szkoda, ale słabiutka ci ona, tylko 6 kW, przydałaby się ciut mocniejsza. Tylko kiedy to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Będzie- będzie http://emoty.blox.pl/resource/Great.gif co nie zmienia faktu ,że takie podobają mi się najbardziej . Powiadasz ,że dla Was za mała ? Nasza ma 7KW i spokojnie grzeje . Szkoda tylko ,że nie można rozprowadzić ciepła od nich po pokojach jak przy kominku.Dziękuję za fotkę , może wypijemy np. grzańca przy ogniu lub coś innego ... ja stawiam http://emoty.blox.pl/resource/champagne10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Mamy parter całkowicie otwarty i ciepło rozłazi się wszędzie, ale i tak nie zastąpi ogrzewania podłogowego. A nam marzy się kaflowy kominek wolno stojący co takiego jak tu z ArtKominki http://e4.otwarte24.pl/otw464/9c8d5ac1000be15c4b8ff74d a za poczęstunek bardzo dziękuję... bardzo energetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Mamy parter całkowicie otwarty i ciepło rozłazi się wszędzie, ale i tak nie zastąpi ogrzewania podłogowego. A nam marzy się kaflowy kominek wolno stojący co takiego jak tu z ArtKominki Śliczny taki kaflowy:yes: w Godin jest też spory wybór kaflowych http://godin.com.pl/oferta/Piece/Kaflowe/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 a ja widziałam cudny w LM - taki kremowy....delikatny, subtelny...no ślicznyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy taki śliczny że buzi mu dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.11.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dzięki dziewczyny Na razie to mam tyle braków w domu, że nowy piecyk to raczej ostatnim zakupem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 12.11.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Gosiek jestem pod wrażeniem - ślicznie tu u Was jeśli pozwolisz odezwę się czasem z zapytaniem o roślinki - bo widzę że masz do nich rękę Okolica REWELACJA :D szkoda tylko że macie te przygody z powodziami ale trzeba mieć nadzieję że będzie lepiej mam jeszcze jedno pytanko jako że widzę że mamy podobne hobby - fotografię zastanawiam się jakie masz szkiełka do swojego pudełka a w szczególności czym robisz fotki ptaszków w locie i na gałązkach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts