cronin 29.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Świetny zegar Gosiu, stary czy postarzany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Witaj Cronin, zegar nowy chyba, w każdym razie ze sklepu ,,kolonialnego'', a że ostra wyprzedaż - 70% bo Pan się zwija i sprzedaż prowadzić będzie jedynie przez internet. to zegarek na dokładkę zakupiliśmy, na dokładkę do dwóch komód. Każda inna, niepowtarzalna i stara - jedna z nich o taka http://www.centrumkolonialne.pl/product/show/393 Jakoś takie meble najbliższe są naszym sercom Edytowane 29 Listopada 2011 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.11.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 O czyli wyprzedaż tylko w stacjonarnym sklepie, szkoda Ja ostatnio zakupiłam stary mosiężny kinkiet , prosty piękny bez żadnych ozdóbek ani udziwnień, super by pasował do tego zegara, no ale Piaseczno po drugiej stronie świata dla mnie (oczywiście kinkiet do domu którego jeszcze nawet na papierze nie ma ). Masywne drewniane meble też bardzo lubię, tylko wolę bez ozdób. Mam nadzieję że pokażesz całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Myślę, że po zlikwidowaniu stacjonarnego sklepu, ceny internetowe powinny być nie tak zabójcze jak w innych sklepach ,,kolonialnych" a kupować i tak możesz przez Allegro - tam jest odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Gosiu, dziękuję za przemiłe popołudnie i cieszę się, że mogłyśmy się w końcu spotkać Fajną komodę zakupiliście - bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dzięki Lidszu Zuzka ma z Tobą dobrze... honory Pani domu czynisz komodę zobaczymy jak stanie na miejscu... wtedy się okaże czy zakup trafiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dzięki Lidszu Zuzka ma z Tobą dobrze... honory Pani domu czynisz komodę zobaczymy jak stanie na miejscu... wtedy się okaże czy zakup trafiony baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nawet bardzo dobrze ona mi jak siostra Gosiu - ciesze się że wpadałaś, że bez problemu trafiłaś i za fotki i kwiaty i.............zaglądaj częściej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.12.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Cudny zegar, też taki chcę! Patrząc na ceny tych mebli to nie dziwię się że się likwiduje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Amelio zegar możesz sobie kupić, dziś podobny widziałam w jakimś sklepie na bazarze na +- 85 zł. I też był dwustronny Kiedy u niego ceny nie takie najwyższe, jak na meble indyjskie i kolonialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 02.12.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Witaj Gosiek:welcome: to ja z "wklejania zdjęć", wiem że powinnam na komentarzach ale to miała być próba i tam wpisałam. Podziwiam Cię za ten piękny ogród i za zmagania z żywiołem. Mieszkacie w uroczym miejscu, dziewicza przyroda wkoło a Ty zapalona przyrodniczka jesteś jak widzę po fotkach, tyle artystycznych zdjęć, refleksu ujęć, pięknych obrazów, tylko przyklasnąć i czekać na dalsze relacje:yes:. Pomysły podpatruję i kopiuję bo wnętrza też do pozazdroszczenia ale to wszystko Wasza ciężka praca i Twój zmysł artystyczny Dobrze że podsypaliście wokół domu umocnienie krawężnikowe, ładnie wygląda i będzie skuteczne. powodzenia i pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Witaj u mnie VTS dziękuję za wszystkie miłe słowa i załóż koniecznie dziennik swojej budowy, bo potem zypełnie człek zapomina jak to było. NAwet jak roboisz zdjęcia a nie podpiszesz ich to zapominasz kiedy to było i co dokładnie na fotce uwieczniłaś. A po paru latach jaka przyjemność zajrzeć jak to przed laty.... nic nie było czekam więc na Twoje wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 05.12.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam , wpadłam z rewizytą i niecierpliwością będę czekać na kolejne zdjęcia karmnikowych gości. Uwielbiam podglądać ptaki u siebie przy karmniku , ale u nas takie tam wróbelki i sikorki. A u ciebie co rusz to nowi goście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 biała_dama miło Cię tu widzieć - teraz i u mnie sikorki tylko. Zbyt ciepło i dużo jedzenia wkoło, tylko lenistwo zwabia te maluch do darmowej stołówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 06.12.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Hej, komody piękne ponadczasowe, zegar też stylowy, widać że starannie dobrany no i na idealnej ściance wisi. Pięknieje Twój domek coraz bardziej . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.12.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Fajne macie mebelki, z klimatem:rolleyes: i super drobiazgi - kaczuszki, kotek, wazonik, dzwonek... to też z kolonialnego czy z bazarku staroci? Koło mnie nie ma nic takiego, jedynie Koło w Warszawie, ale wybieram się tam cały rok i wybrać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dzięki dziewczyny. Te mebelki to tak przypadkiem. Chcieliśmy kolonialne, ale ceny zabójcze, a tu trochę kasy kapnęło ale w takim terminie, że tylko dało sie je na meble wydać i na takie komody starczyło, choć myśleliśmy o bardziej współczesnym wzorze A kaczuszki i kotek i jeszcze parę drobiazgów to stare zakupy okazjonalne ze sklepów ,,indyjskich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.12.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kochani proszę zajrzyjcie warto http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191941-Tu-licytujemy-prace-Ogniska-Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Gosia, dopiero dzisiaj dojrzałam Twoje komody. Są niesamowite:D:yes: Uroczo się komponują ze stołem i krzesłami... Masz z pewnością niepowtarzalne wnętrze A gdzie takie komody się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Dawno Cie nie widziałam miło, że wpadłaś kupiłam tu tak zupełnie znienacka a stół i krzesła to takie tylko... na przechowanie, bardzo nam z nimi wygodnie, ale jednak, gdy stać nas będzie na kupno naszych z pewnością będą nadal w stylu kolonialnym ale troszkę mniejsze, bo te wypełniają całą przestrzeń w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ach to ty zgarnęłaś konewkę z kogucikiem myślałam nad nią (w komplecie z zegarem) ale mi kompletnie obecnie nie pasowała Pomysł na koszyczek-chlebaczek świetny, a nie wysycha ci pieczywo? bo mi zawsze pod ściereczkami wysycha (w foliówkach z kolei pleśnieje więc nie wiadomo co lepsze) chętnie bym podpatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts