Gosiek33 01.01.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Aniu dziękuję bardzo za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Gosiek, oby ten rok był szczęśliwy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.01.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wspaniałego Nowego Roku życzy Agawihttp://www.smileygarden.de/smilie/Schleifchen-Girls/smilie_girl_271.gif http://www.stunningmesh.com/wp-content/uploads/2011/12/beautiful-happy-new-year-2012-in-different-styles-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.01.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Moose, kubel, agawi bardzo Wam dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Hej hej, przyszłam zapytac jak tam po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.01.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witaj Nitu, no cóż, po świętach... zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dobrze, że nic Wam nie wyżarło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Masz rację, patrząc na Twoje doświadczenie to mieliśmy szczęście... Choć przegląd u nas był, to tej kapiącej po murze zynzy nie wykrył ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.01.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Matko.córko - ciarki mi chodzą po plecach...co się dzieje z tym gazem. Najpierw u Nefer, teraz u Ciebie...jak znam życie to u mnie też walnie, bo ja mam takie "szczęście". Tfu, tfu przez lewe ramię... Najważniejsze, że do niczego gorszego nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mój kocioł dziś naprawiony, krzywa opuszczona, przedmuchany - nówka sztuka. Raptem 1400 pln - czyli nie tak źle LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mój kocioł dziś naprawiony, krzywa opuszczona, przedmuchany - nówka sztuka. Raptem 1400 pln - czyli nie tak źle LOL Faktycznie chyba nie najgorzej, spodziewałaś się chyba znacznie więcej U nas naprawa gwarancyjna to jedyna dobra strona tej ,,przygody" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Faktycznie chyba nie najgorzej, spodziewałaś się chyba znacznie więcej U nas naprawa gwarancyjna to jedyna dobra strona tej ,,przygody" Trzeba mieć gwarancję :) Ja niby mam tylko nie na ten numer kotła - taki drobiazg. Tak, spodziewałam się około 2.000. Więc w zasadzie powinnam się cieszyć (głupia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.01.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Jak to nie na ten numer? Założyli jeden a gwarancję na drugi dali:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 O qrczę, ale numer z tym Vaillantem:jawdrop: my też mamy Vaillanta pompę ciepła... Mam nadzieje, że nic zlego się nie okaże:confused:Dopiero teraz zobaczyłam piękne komody- ale oryginalne:wiggle::wiggle:Cudne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jak to nie na ten numer? Założyli jeden a gwarancję na drugi dali:jawdrop: W gwarancji jest jakiś fikcyjny numer. Jak panowie chcieli zamówić części (w Niemczech) to się okazało, że nie ma takiego numeru kotła Viessmanna. Ani kilku innych firm (bo kontrolnie sprawdzili). POdałam im ztabliczki znamionowej - wtedy się okazało, że ok. Ale to oznacza, że moja gwarancja jest po prostu do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Noż toż złodziejstwo Kradziony zamontowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 O qrczę, ale numer z tym Vaillantem:jawdrop: my też mamy Vaillanta pompę ciepła... Mam nadzieje, że nic zlego się nie okaże:confused: Dopiero teraz zobaczyłam piękne komody- ale oryginalne:wiggle::wiggle:Cudne:rolleyes: agawi najgorzej z tym kotłem, to to, że nic nie było widać. Tylko dzięki temu, że ściany nie były pomalowane na fix i m wziął się przed świętami za ogarniecie gospodarczego, zobaczył purchel przy rurze wylotowej, jak dotknął okazało się, że ściana mokra i zbiera się ,,woda" na gorze kotła dzięki w imieniu komód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mieliście szczęście w nieszczęściu z tym kotłem:o Najważniejsze, że już naprawione:wiggle: Jednak nowe sprzęty trzeba obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Oj tak, a mieliśmy nadzieję, że kupując niezły sprzęt będziemy mieli kilka lat spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts