kubel30 24.01.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Gosia ale macie pecha , najpierw piec a teraz koza:o . I jak to jest palisz i jest ok a zaraz taka awaria , to tak jak u nas z tą dymiącą rurą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wiesz kubelko przeszło, minęło... następne doświadczenie za nami Dobrze, że m nie wpadł w popłoch jak ja (czad itd.) A kozunia dalej sprawuje się bardzo grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.01.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Gosiek, współczuję tych negatywnych emocji z kozą... Mnie się od razu przypomniało jak zaczęła mi się pralka palić - ale był odjazd, a ja sama w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 25.01.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam, współczuję tych negatywnych wrażeń z kozą. A ja właśnie o piecyk chcę zapytać. Z pewnością robiłaś rekonesans zanim zdecydowałaś się na Jotul F3. Muszę w miarę szybko podjąć decyzję, zdecydowanie kupię jotula, tylko zastanawiam się jeszcze nad Jotulem MF3, parametry podobne ale ten jest wielopaliwowy. Może dotarłaś do przekonywujących informacji które zadecydowały o zakupie Waszej kozy. pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Amtla pralka ci się paliła też fatalne wspomnienie VTS ale my Jotula nie mamy, choć sie do niego w przyszłości przymierzamy Na razie jest ,,budowlany" Samson - o taki http://samson-sklep.pl/pl_PL/p/Piec-kominkowy-wolno-stojacy-Samson-6-WD/109 Służył w czasie budowy i ma być wymieniony... kiedyś, ale jak dotąd nie ma takiej potrzeby, bo dla nas jest jedynie dla przyjemności, nastroju i dogrzewania się w razie potrzeby. Przy podłogówce więcej niż 6WD nie potrzebujemy A kozunia spisuje się dobrze, jedynie coś rura się zbiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 25.01.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Gosiek, przepraszam to nie do Ciebie wobec tego było pytanie, gdzieś mi mignął wątek nowo kupionego jotula u dziewczyn, muszę się skupić i poszukać . My na czas budowy kupiliśmy najtańszy piecyk w castoramie i spełnił swoje zadanie, czas go zastąpić. Dzięki za info. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.01.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Nie ma sprawy skorzystaj z tej wyszukiwarki: http://www.google.com/cse/home?cx=010917338493219978588:n80ozodnbrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Noż toż złodziejstwo Kradziony zamontowali ? Też się tego obawiałam, ale nie był zgłoszony jako kradziony. Chyba się coś komuś pozajączkowało - ja to wiesz, kiepska jestem w przewałach, więc zakładam , że to głupota, nie sabotaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Też się tego obawiałam, ale nie był zgłoszony jako kradziony. Chyba się coś komuś pozajączkowało - ja to wiesz, kiepska jestem w przewałach, więc zakładam , że to głupota, nie sabotaż... Ale teraz to i tak musztarda po obiedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 " Paszkoty, kwiczoły czy jakieś podobne latające bractwo"...widzę, że jesteś jednak bardzo szkolona w tych ptakach Parapet śliczny, doskonale z oknem dopasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Współczuje historii z kozą Ciekawe czemu tak się stało? Lepiej to sprawdźcie Gosiu w miarę możliwości jak będzie zimna. Macie jeszcze na nią gwarancję? Krajobraz śnieżny cudny i ptaszki... Ja swoje hortensje zawinęłam już w listopadzie- jak wszystko inne;) Śliczny parapecik- idealnie się wpasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 27.01.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Gosiek, dziękuję za link do wyszukiwarki FM, bardzo przydatny. Jesteś uczynną i życzliwą dziewczyną (pomyłka dotyczyła Alladynki). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ale teraz to i tak musztarda po obiedzie? Tak - zostało mi życzyć panu wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 " Paszkoty, kwiczoły czy jakieś podobne latające bractwo"...widzę, że jesteś jednak bardzo szkolona w tych ptakach Parapet śliczny, doskonale z oknem dopasowany. Za parapet dziękuje mój m A drozdowate to AgaJeżyk mnie nauczyła rozpoznawać + książki o ptakach ... ale Aga jest lepsza Współczuje historii z kozą Ciekawe czemu tak się stało? Lepiej to sprawdźcie Gosiu w miarę możliwości jak będzie zimna. Macie jeszcze na nią gwarancję? Krajobraz śnieżny cudny i ptaszki... Ja swoje hortensje zawinęłam już w listopadzie- jak wszystko inne;) Śliczny parapecik- idealnie się wpasował hortensje zawinęłam, ale jak się ciepło zrobiło, to rozebrałam je... do mrozów, teraz znowu są opatulone A z kozą wszystko w porządku, to ino rura stalowa wstawiona do komina, co to spaliny odprowadza wysunęła się i opadła na dno, ale teraz podstawiona cegłą szamotową nie ma prawa się ruszyć. Przegląd nastąpi po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Witamsię Czytam o zapatulaniu rośłin. Ja w tym roku nie opatulałam bo było ciepło a jak przyszły siarczyste mrozy to jestem na wyjezdnym mam nadzieje, ze cwiety to zniosą.. zwłaszcza magnolie i migdałki Co dobrego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Gosiek, dziękuję za link do wyszukiwarki FM, bardzo przydatny. Jesteś uczynną i życzliwą dziewczyną (pomyłka dotyczyła Alladynki). pozdrawiam dzięki, ale to znalazłam na forum - niestety nie pamiętam od kogo to skopiowałam za to przekazuję dalej potrzebującym Tak - zostało mi życzyć panu wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 koza ma się jeszcze dobrze ino ta rura opadła a to potwór ogrodowy Nitu najgorsze są różnice temperatur - w nocy mrozy, w dzień słońce i wiatr. Ale to raczej nie ta pora roku Wrócisz to mrozy mają się skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Cała nadzieja w tym, że to nie są rośliny "pirszoroczne".. zobaczymy. Jak coś to wnioski na przyszłośc mam i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 [ATTACH=CONFIG]97921[/ATTACH] a to potwór ogrodowy Pięęęęęknyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Śmiej się, śmiej - przydałby Ci się taki w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts