Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajne te korytka:rolleyes: firma MatGum robi gumowe maty bagażnikowe i taka od Matiza może by się nadała albo dywaniki do vana-busa oznaczone symbolem 27;)

http://img196.imageshack.us/img196/8531/dywanikvanbus27.jpg

Uploaded with ImageShack.us

od niedawna robią też wycieraczki

http://img850.imageshack.us/img850/5518/wycieraczka99x64.jpg

Uploaded with ImageShack.us

zapytam ich czy w marketach warszawskich są do kupienia

Edytowane przez Amelia 2

Ty szukasz mat na buty????? czy do samochodu do bagażnika?

jak na buty do przedpokoju to w OBI są takie szarosrebrne . Jedno korytko na dwie pary butów. Już w zeszłym roku takie mieli i maż się zastanawiał czy nie kupić takich... ale do dziś ich nie mamy....

Wiecie chyba już przywykłam do niemania takich - na podłogach gresowy to nie wielki problem, mop w ruch i podłoga czysta. Ale w mieszkaniu to była katorga, gdzie ustawiać buty ze śniegiem i błotem na wykładzinie dywanowej :sick:

W domu początkowo też chciałam, ale taką na co najmniej trzy pary... teraz już szkoda mi kasy, ale może komuś się przydadzą Wasze namiary :yes:

• 4 weeks później...

Aniu przegapiłam Cię :eek: powiadomienie nie dotarło :( Coś położę... jak schody będę miała :lol2:

Amelio, właśnie skopiowałam cały dziennik :bash: Zdjęcia niby mam, ale daty i moje opisy zupełnie nie miałyby sensu, bo nie wiedziałabym co jest co, tym bardziej, że nie zawsze mam właściwie ustawioną datę - a muszę ją ustawiać po każdym ładowaniu baterii :mad:

• 2 weeks później...

Cześć Gosiu:bye: coś tu cicho ostatnio...

Jak namawiasz swoje podwórkowe stworzonka do pozowania? ślicznie wychodzą na zdjęciach:yes:

Mam problem ze swoją sunią - zaczęła kuleć na tylną łapkę ale nie reagowała przy obmacywaniu więc myślałam że lekko zwichnęła, 2 tyg. później zakulała na przednią po przekątnej:o wczoraj miała rentgena i okazało się że są zwyrodnienia kręgów zwane "dziobem papugi". Podobno u tej rasy to rzadkość i nie w tym wieku! Na razie dostała zastrzyk, jutro drugi, potem dołączy ketonal, trzeba ją nosić po schodach (w pozycji poziomej), masować kręgosłup, ćwiczyć łapki a najlepiej żeby dużo pływała:o a moja wanna jeszcze nie podłączona:(

Witaj Amelio - cisza, bo czasu za dużo nie mam, a że net chodzi jak woda pod górę to i czytać trudno, a pisać jeszcze gorzej :(

Na ptaszki poluję z teleobiektywem ;) Dziś okazało się, że najlepszy jest Rudzik (inaczej pliszka czerwonogardła :o) Mąż wyciągał drewno do heblowania ze sterty pod domem, a ten maluszek cały czas kręcił się koło niego. Przy mnie też, prawie przy nogach, buszował w resztkach roślin, jednak gdy poszłam po aparat fotograficzny zaczął się chować, więc zdjęcia jakiego super nie udało mi się cyknąć ;)

Bardzo przykro mi z powodu Twojej okruszki - nigdy nie słyszałam o takiej dolegliwości :o Biedulka, jak taki żywy piesek nie może biegać swobodnie to smutno patrzeć :( Wanna niewiele by pomogła, to raczej potrzebny prawdziwy basen, by musiała od brzegu do brzegu pływać. Coś doczytałam, że ulgę może przynieść akupunktura.

• 4 weeks później...

W te piękne Święta,

gdy Pan Zmartwychwstanie.

Życzę smacznych jajek na śniadanie,

żółtego kurczaczka, białego zająca

i oby te święta trwały bez końca

Tęczowych pisanek, na stole pyszności,

mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,

niech to będzie czas uroczy

Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg