agawi74 29.01.2012 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Cudny potworek:jawdrop: A koza rzeczywiście ma się całkiem dobrze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Śmiej się, śmiej - przydałby Ci się taki w lesie No jasne, że by mi się taki przydał... do odstraszania sąsiadów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Toż to miałam na myśli... jeszcze jakąś lampkę w łeb mu wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Fajne te korytka:rolleyes: firma MatGum robi gumowe maty bagażnikowe i taka od Matiza może by się nadała albo dywaniki do vana-busa oznaczone symbolem 27;)http://img196.imageshack.us/img196/8531/dywanikvanbus27.jpgUploaded with ImageShack.usod niedawna robią też wycieraczki http://img850.imageshack.us/img850/5518/wycieraczka99x64.jpgUploaded with ImageShack.uszapytam ich czy w marketach warszawskich są do kupienia Edytowane 2 Lutego 2012 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2012 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Fajne Amelio ale mają wysoki brzeg? na fotce tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.02.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Te samochodowe raczej tak a na buty wystarczą wycieraczki z wgłębieniami i chyba nawet szybciej by na nich buty schły. Mały problem - sklep mają k/Poznania i nie prowadzą wysyłek. Nie odpisali mi jeszcze czy w W-wie można to dostać. Edytowane 2 Lutego 2012 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ty szukasz mat na buty????? czy do samochodu do bagażnika? jak na buty do przedpokoju to w OBI są takie szarosrebrne . Jedno korytko na dwie pary butów. Już w zeszłym roku takie mieli i maż się zastanawiał czy nie kupić takich... ale do dziś ich nie mamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wiecie chyba już przywykłam do niemania takich - na podłogach gresowy to nie wielki problem, mop w ruch i podłoga czysta. Ale w mieszkaniu to była katorga, gdzie ustawiać buty ze śniegiem i błotem na wykładzinie dywanowej W domu początkowo też chciałam, ale taką na co najmniej trzy pary... teraz już szkoda mi kasy, ale może komuś się przydadzą Wasze namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 nadrabiam wciąż ja mam przy wejściu dużą gumowaną wycieraczko- dywan super się sprawdza i przy dzieciach i przy psach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.02.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Już teraz w wielu dziennikach nie widać starszych zdjęć, u mnie na początkowych stronach też część poginęła:bash: a dziennik miał być pamiątką...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aniu przegapiłam Cię powiadomienie nie dotarło Coś położę... jak schody będę miała Amelio, właśnie skopiowałam cały dziennik Zdjęcia niby mam, ale daty i moje opisy zupełnie nie miałyby sensu, bo nie wiedziałabym co jest co, tym bardziej, że nie zawsze mam właściwie ustawioną datę - a muszę ją ustawiać po każdym ładowaniu baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Cześć Gosiu:bye: coś tu cicho ostatnio... Jak namawiasz swoje podwórkowe stworzonka do pozowania? ślicznie wychodzą na zdjęciach:yes:Mam problem ze swoją sunią - zaczęła kuleć na tylną łapkę ale nie reagowała przy obmacywaniu więc myślałam że lekko zwichnęła, 2 tyg. później zakulała na przednią po przekątnej:o wczoraj miała rentgena i okazało się że są zwyrodnienia kręgów zwane "dziobem papugi". Podobno u tej rasy to rzadkość i nie w tym wieku! Na razie dostała zastrzyk, jutro drugi, potem dołączy ketonal, trzeba ją nosić po schodach (w pozycji poziomej), masować kręgosłup, ćwiczyć łapki a najlepiej żeby dużo pływała:o a moja wanna jeszcze nie podłączona:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witaj Amelio - cisza, bo czasu za dużo nie mam, a że net chodzi jak woda pod górę to i czytać trudno, a pisać jeszcze gorzej Na ptaszki poluję z teleobiektywem Dziś okazało się, że najlepszy jest Rudzik (inaczej pliszka czerwonogardła ) Mąż wyciągał drewno do heblowania ze sterty pod domem, a ten maluszek cały czas kręcił się koło niego. Przy mnie też, prawie przy nogach, buszował w resztkach roślin, jednak gdy poszłam po aparat fotograficzny zaczął się chować, więc zdjęcia jakiego super nie udało mi się cyknąć Bardzo przykro mi z powodu Twojej okruszki - nigdy nie słyszałam o takiej dolegliwości Biedulka, jak taki żywy piesek nie może biegać swobodnie to smutno patrzeć Wanna niewiele by pomogła, to raczej potrzebny prawdziwy basen, by musiała od brzegu do brzegu pływać. Coś doczytałam, że ulgę może przynieść akupunktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 05.04.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Zazdraszczam ptasiego towarzystwa, u nas jedynie uaktywnił się skowronek, mam nadzieję, że ptactwo się polubi z żywopłotem, cośmy go wczoraj posadzili i też bedą mnie odwiedzać skrzydlaci póki co pola pola pola i tylko bażanty biegają dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.parafia-bolechowo.pl/cms/pliki/biblioteka/max/m504.kurczak%20i%20jajo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://images37.fotosik.pl/1445/ecb1a26b7eedc275.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.04.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt!!! http://i782.photobucket.com/albums/yy110/alladyn71/63.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.04.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/metaleasterposter.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!! http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts