agawi74 20.06.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ja też zajrzałam:bye: Nie wiedziałam, że anabelka może być różowa:o Twoja jest przecudna! Tez taką chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2012 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hejka agawi, jest różowa, jest - to jakaś hybryda - i zaczyna bardzo mis się podobać. Wieczorem błyskawice malowniczo skakały przez kilka godzin z chmury na chmurę, potem zaczęło lać, nad ranem słychać było ciężkie krople. Jeszcze nie byłam na obchodzie w ogrodzie, ale widzę, że anabelka ma nos na kwintę spuszczony. Idę zobaczyć co się stało. Kupowałam ją u Grąbczewskich w Złotokłosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2012 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Byłam na inspekcji, anabelka ma się dobrze, trochę ciężko było jej dźwigać kwiaty pełne kropel deszczu. Niestety przepiękna ostróżka - w tym roku biała, w ubiegłym różowa leży złamana z 10 cm nad ziemią Buuuuuuuuuu. A wczoraj właśnie mówiłam, że trzeba ją podeprzeć palikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 O Pani! Pojawiona! Święta się skończyły;). Zdjęć proszę nacykać i powklejać z dodatkowym rabatem in plus za zaległości;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2012 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Cholibka zdjęcia mam, jeno net mich chodzi jak krew z nosa Ale obiecuję, że od przyszłego tygodnia się poprawię i choć trochę pouzupełniam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 24.06.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Gosiu mam pytanie czy możesz mi powiedzieć co to jest ?? - takie coś nam rośnie w ogrodzie i nie wiem czy ciąć czy zostawić ??http://img833.imageshack.us/img833/1152/krzak2.jpghttp://img401.imageshack.us/img401/5434/starylistek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Czy ja wiem? Jakoś wygląda na topolę białą, choć liść niekoniecznie. Czy od spodu są srebrzyste? Poczekaj co z tego wyrośnie, zawsze zdążysz usunąć, a trochę zielonego nie zawadzi na działce. Wygląda na samosiejkę, popatrz jakie drzewa masz w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 25.06.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No raczej to nie to całkiem inne liście dalej nie wiem co to za krzaczek ale może tak wygląda kwiat paproci :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.06.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) jeszcze po głowie chodzi mi dzika czereśnia czy ptasia wiśnia, jak zwał, tak zwał ale jeśli Ci ten krzaczor nie przeszkadza to zostaw, przynajmniej trochę cienia z zielonego będziesz mieć Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.06.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Gosiek ma wielki dar. Nie tylko robienia cudności przez obiektyw. Wczoraj przytargała mi prezent - upolowała tawułę magiczną. Na jednym kwiatostanie połowa biała, połowa czerwona. A w ogóle, Gosi ogród jest tak zaczarowany, że szok. Tu karpa, tam badylek, tam gdzieś niekcący coś wkopane, tu położone i sobie samo rośnie. A różowa anabelka ?? pierwsze słyszę. Też odgapię i zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.06.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Zgadzam się w 200% Gosia czy ty ten ogórecznik dodajesz do sałatek? czy tylko jako ozdobny traktujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Gosiek ma wielki dar. Nie tylko robienia cudności przez obiektyw. Wczoraj przytargała mi prezent - upolowała tawułę magiczną. Na jednym kwiatostanie połowa biała, połowa czerwona. A w ogóle, Gosi ogród jest tak zaczarowany, że szok. Tu karpa, tam badylek, tam gdzieś niekcący coś wkopane, tu położone i sobie samo rośnie. A różowa anabelka ?? pierwsze słyszę. Też odgapię i zakupię. A dziękować, dziękować ... a tawułke mam nadzieję, że gdzieś wsadzisz... ale w ziemię Po anabellkę będziemy mogły pojechać do Grąbczewskich. gdzieś na początku lipca, albo uszczypniesz sobie mojej i kiedyś Ci też urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Zgadzam się w 200% Gosia czy ty ten ogórecznik dodajesz do sałatek? czy tylko jako ozdobny traktujesz? Hejka cronin dawno Cię nie widziałam - dzięki za pochwały Na razie ogórecznik raczej jest ozdobą i tak chyba pozostanie. Trza było go jeść zanim włoski mu wyrosły a teraz to każą go całego wyrywać i w całości suszyć, a na to szkoda go bo za bardzo mi się podoba taki dziwak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.06.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Właśnie mam zajawkę na robienie ogrodu i właśnie sobie znalazłam kopalnię inspiracji, czyli Twój dziennik Pięknie masz okrutnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.06.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Zaglądam za każdym razem jak coś pokazujesz tylko nie zawsze się odzywam byłam ciekawa ogórecznika bo tez kiedyś mialam, sadziłam razem z ogórkami, ale nie odważyłam się jakoś spróbować zdjęć ptaszków coś mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Właśnie mam zajawkę na robienie ogrodu i właśnie sobie znalazłam kopalnię inspiracji, czyli Twój dziennik Pięknie masz okrutnie!!! Witaj DorcialQ możesz podglądać i kopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Zaglądam za każdym razem jak coś pokazujesz tylko nie zawsze się odzywam byłam ciekawa ogórecznika bo tez kiedyś mialam, sadziłam razem z ogórkami, ale nie odważyłam się jakoś spróbować zdjęć ptaszków coś mało Fakt, dawno nic u mnie nowego nie pokazało się, a ptaszki jakoś mi umykały przed aparatem a wielka szkoda bo poza szpakami (nuda ) w budce lęgowej przepiękna pleszka się zagnieździła, tyle, że niezwykle ruchliwa i nie udało mi się ani jednego zdjęcia cyknąć http://www.national-geographic.pl/foto/fotografia/pleszka-samiec/ http://img.national-geographic.pl/images/1103/pics/DSC_0215-14_666d92329c.jpg to właśnie tak wygląda ten ptaszek i jako, że białą czapeczkę ma na główce sądzę, że to samczyk http://istotyzywe.pl/ptaki/pleszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Gosiu ,zdjęcia w dzienniku niezwykłe ,jak zawsze.:yes:Ciekawi mnie perukowiec ...masz go posadzonego solo czy w towarzystwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Witaj Beauty trzy perukowce rosną razem, dwa Royal Purple i jeden żółty Golden Spirit trochę mniejszy i drobniejszy Pierwszy raz jeden z nich ma tak wspaniałe peruki, do tej pory zawsze większą część ,,grzywy" gubiły i ozdobne były wiosną i jesienią z pięknej czerwonej barwy liści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 A blisko siebie je posadziłaś? w jakiej odległości?Ja wiosną wsadziłam dwa - czerwony i zielony.Czytałam ,że to dość spore okazy wyrastają .A żeby miały ładne peruczki to ponoć podsypuje się je wapnem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts