Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A była, była :cool: W piątek też powinna być :lol2: przyjedziesz wybrać? Czy mam sama kupić :cool: Przetacznik jeszcze był, z 6 - 7 doniczek i pani powiedziała, że to koniec. Kupiłam dziś jeszcze przetacznika różowego, malutką sadzonkę i przeuroczą ostróżkę przywodzącą mi na myśl warszawianki miniaturowe, zaraz wrzucę fotkli

Jak kupie w piątek to się umówimy 1 godz do chyba w nocy albo w sobotę lub niedzielę :cool: W zwykły dzień po 16 to katastrofa... do 19, potem już też da się jechać :lol2:

Domyślam się że najgorzej jest na wylocie z Piaseczna? Google kazały mi jechać inaczej - z Góry Kalwari do Pilawy, skręcić w lewo na Zalesie Górne i zaraz się jest u celu :rolleyes: jak jest w realu na tej trasie?

Witam yuka :D zajrzałam do Ciebie i widzę, że nieźle jesteś ogródkowo zakręcona ;) Jeszcze zanim dom powstał, już zielone sadziłaś i co i raz budowlane zdjęcia przeplatasz kwiatami :lol2:

Nooo;) A teraz zamiast dopieścić wnętrza, wyżywam się ogródkowo, aż normalnie wstyd cokolwiek z wnętrza pokazywać po tylu miesiącach mieszkania:lol2:

Ty z Piaseczna jesteś? Mam tam kuzynkę, która często u mnie bywa, i u której my często bywamy:yes:

Domyślam się że najgorzej jest na wylocie z Piaseczna? Google kazały mi jechać inaczej - z Góry Kalwari do Pilawy, skręcić w lewo na Zalesie Górne i zaraz się jest u celu :rolleyes: jak jest w realu na tej trasie?

Jeżdżę wyłącznie od strony Warszawy, więc nie wiem jak jest z Góry Kalwarii, ale na pewno ciasno - jedziesz jednym pasem w jedną stronę :sick: na dodatek gdy się czasem wypuszczam w tamte okolice suną ciężarówy wieeeeeeelkie :sick: Ale jak do Zalesia Górnego dojedziesz to droga spoko, nawet mogę po ciebie podjechać jak dasz znać, że jesteś ;)

Już dziś kupiłam różowego przetacznika i na dodatek ,,cukier w doniczce" czyli Stewia http://stewia.skarbiecwiedzy.net/

kupiłam maleństwo, z nadzieją, że rozrośnie się do metra wysokości :rolleyes: urwałam za namową sprzedającej Pani kawałek listka i miałam w ustach słodko przez ponad godzinę :jawdrop:

Nooo;) A teraz zamiast dopieścić wnętrza, wyżywam się ogródkowo, aż normalnie wstyd cokolwiek z wnętrza pokazywać po tylu miesiącach mieszkania:lol2:

Ty z Piaseczna jesteś? Mam tam kuzynkę, która często u mnie bywa, i u której my często bywamy:yes:

Mieszkam pod Piasecznem - rzut beretem ;)