Gosiek33 30.06.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 U mnie Mama je sadziła, jak dla mnie trochę za blisko, ale teraz stanowią kępę - coś koło 50 cm? Wiem, że rosną wielkie, ale takie mi się nie podobają i jestem przeszczęśliwa, że na razie są malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 A przycinasz je na wiosnę ?bo zdania są podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 dy nie przycinałam, choć mam wielką ochotę, ale to krzewy mojej Mamy i nie podobałoby się jej takie działanie Ale nigdzie nie czytałam o cięciu, a peruki mu się pokazują wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.07.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Gosiu, cudny ten przetacznik! nie spotkałam jeszcze takiego dziwoląga:cool: też u Grąbczewskich go kupiłaś? W mojej okolicy nie ma gdzie kupić ciekawych bylin, tojeści szukam drugi rok bezskutecznie a nigdzie dalej nie mam czasu wyruszyć Jak u Ciebie po wczorajszych i nocnych burzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Nie tego przetacznika na targu w Piasecznie wynalazłam, mogę Ci takiego kupić pod warunkiem, że go odbierzesz Jadę juro, daj więc znać A jakiej tojeści szukasz? też bywa Na razie u nas wody nie widać, ale czy nie przypłynie z nurtem rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.07.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) :bash:Za późno przeczytałamtojeści kropkowanej szukam, może za tydzień? Edytowane 3 Lipca 2012 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.07.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A była, była W piątek też powinna być przyjedziesz wybrać? Czy mam sama kupić Przetacznik jeszcze był, z 6 - 7 doniczek i pani powiedziała, że to koniec. Kupiłam dziś jeszcze przetacznika różowego, malutką sadzonkę i przeuroczą ostróżkę przywodzącą mi na myśl warszawianki miniaturowe, zaraz wrzucę fotkli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.07.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Chętnie bym przyleciała ale ja już po urlopie zdam się na Ciebie, jeśli to nie kłopot to chętnie piszę się na tojeść i przetacznika fioletowego i na różowego też Edytowane 4 Lipca 2012 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.07.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 ok mogę je przechować, a kiedy masz urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.07.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 śliczna ta ostróżka, ona nie jest przypadkiem z tych jednorocznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.07.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 ok mogę je przechować, a kiedy masz urlop? Tak na pewno to za rok;) ale google mi napisały że powinnam do Ciebie dojechać w 1godz.10 minut więc nie problem, każdego dnia mogę, nawet po pracy ( kończę o 16.00) oprócz tej niedzieli bo mam synusia urodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.07.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Pani zapewniała, że to bylina, ale nigdzie w necie takiej nie mogę znaleźć, w piątek zapytam co to za odmiana, jeśli Pani będzie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.07.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Jak kupie w piątek to się umówimy 1 godz do chyba w nocy albo w sobotę lub niedzielę W zwykły dzień po 16 to katastrofa... do 19, potem już też da się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Gosia, ale cudnie u Ciebie!!! Przyszłam za namową Agawi obejrzeć różową anabelkę, ale to co zobaczyłam powaliło mnie na kolana:jawdrop::jawdrop: Do tego stopnia, ze nawet się nie przywitałam, więc wrrrróć Witam Gosiek33 i teraz to co napisałam wyżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam yuka zajrzałam do Ciebie i widzę, że nieźle jesteś ogródkowo zakręcona Jeszcze zanim dom powstał, już zielone sadziłaś i co i raz budowlane zdjęcia przeplatasz kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.07.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jak kupie w piątek to się umówimy 1 godz do chyba w nocy albo w sobotę lub niedzielę W zwykły dzień po 16 to katastrofa... do 19, potem już też da się jechać Domyślam się że najgorzej jest na wylocie z Piaseczna? Google kazały mi jechać inaczej - z Góry Kalwari do Pilawy, skręcić w lewo na Zalesie Górne i zaraz się jest u celu jak jest w realu na tej trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam yuka zajrzałam do Ciebie i widzę, że nieźle jesteś ogródkowo zakręcona Jeszcze zanim dom powstał, już zielone sadziłaś i co i raz budowlane zdjęcia przeplatasz kwiatami Nooo;) A teraz zamiast dopieścić wnętrza, wyżywam się ogródkowo, aż normalnie wstyd cokolwiek z wnętrza pokazywać po tylu miesiącach mieszkania:lol2: Ty z Piaseczna jesteś? Mam tam kuzynkę, która często u mnie bywa, i u której my często bywamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Domyślam się że najgorzej jest na wylocie z Piaseczna? Google kazały mi jechać inaczej - z Góry Kalwari do Pilawy, skręcić w lewo na Zalesie Górne i zaraz się jest u celu jak jest w realu na tej trasie? Jeżdżę wyłącznie od strony Warszawy, więc nie wiem jak jest z Góry Kalwarii, ale na pewno ciasno - jedziesz jednym pasem w jedną stronę na dodatek gdy się czasem wypuszczam w tamte okolice suną ciężarówy wieeeeeeelkie Ale jak do Zalesia Górnego dojedziesz to droga spoko, nawet mogę po ciebie podjechać jak dasz znać, że jesteś Już dziś kupiłam różowego przetacznika i na dodatek ,,cukier w doniczce" czyli Stewia http://stewia.skarbiecwiedzy.net/ kupiłam maleństwo, z nadzieją, że rozrośnie się do metra wysokości urwałam za namową sprzedającej Pani kawałek listka i miałam w ustach słodko przez ponad godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nooo;) A teraz zamiast dopieścić wnętrza, wyżywam się ogródkowo, aż normalnie wstyd cokolwiek z wnętrza pokazywać po tylu miesiącach mieszkania:lol2: Ty z Piaseczna jesteś? Mam tam kuzynkę, która często u mnie bywa, i u której my często bywamy:yes: Mieszkam pod Piasecznem - rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.07.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja kupiłam słodzik ze stewii w nadziei że zamiast cukru, ale nie dałam rady, wiem że to naturalne ale mam paskudny sztuczny posmak po tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts