Gosiek33 05.09.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 TAR spodobał mi się taki Olympus tyle, że ceny nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 jest bezcenny zalinkuje mezowatemu niech wybierze dla mnie najlepszy, w koncu chce mi go dac w prezencie http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h110.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.09.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 O rany, drogie te napędy!!! Mnie też czeka taki wydatek:( ale późniejsze odczucia bezcenne:yes: wyobraź sobie - deszcz leje jak z cebra, podjeżdzasz, klikasz - brama się otwiera, klikasz drugi raz - otwiera się garaż, trzeci raz- zamyka się brama, czwarty - zamyka się garaż i wychodzisz suchutka do domu...... o ile masz garaż przy domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Ba jeszcze garaż też by się przydał A ten napęd ma jeszcze fotokomórkę - zabezpieczenie przeciw zgnieceniu użytkownika ale to chyba i wasze mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.09.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Nooo:D Bezcenne:yes: Tylko jeszcze sprawę alarmu w garażu musimy rozwiązać i to nim descze przyjdą, bo teraz to robię tak: podjeżdżam pod bramę myk, myk z auta, otwieram bramę myk, myk do auta podjężdżam pod dom myk myk do domu rozłączyć alarm i dopiero mogę do garażu wjechać:D:D Facet od alarmu miał nam jakiś czujnik z opóżnieniem, czy coś w tym garażu zamontować i tak zeszło... Dobrze, ze przypomniałyście:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.09.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Ha od razu mi lepiej, że..... nie mam garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Nooo:D Bezcenne:yes: Tylko jeszcze sprawę alarmu w garażu musimy rozwiązać i to nim descze przyjdą, bo teraz to robię tak: podjeżdżam pod bramę myk, myk z auta, otwieram bramę myk, myk do auta podjężdżam pod dom myk myk do domu rozłączyć alarm i dopiero mogę do garażu wjechać:D:D Facet od alarmu miał nam jakiś czujnik z opóżnieniem, czy coś w tym garażu zamontować i tak zeszło... Dobrze, ze przypomniałyście:cool: ja mam na pilota do wylaczania i wlaczania alarmu wiec nawet 4 liter z auta nie ruszam maz juz musi wylaczyc z centralki. ale tylko ja korzystam z garazu wiec taki pilot byl mi potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.09.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Hellooo, i jak tam brama? Już jest? ja ostatnio ze wszystkim zapóźniona jestem Nasz napęd do bramy jest firmy NICE i bardzo go sobie chwalimy:) Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2012 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Miło Cie znowu widzieć agawi Słupy stoją, stopa wylana, teraz czekamy aż beton dobrze zwiąże. Deski z tartaku przyjechały i tylko troszeczkę trzeba je obrobić przed malowaniem. I tylko impregnaty trzeba jeszcze kupić i to dwa kolory Zmieniłam komputer i nie mam tu wejścia na kartę fotograficzną, a nie mogą znaleźć kabelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 ja mam na pilota do wylaczania i wlaczania alarmu wiec nawet 4 liter z auta nie ruszam maz juz musi wylaczyc z centralki. ale tylko ja korzystam z garazu wiec taki pilot byl mi potrzebny No właśnie: i taki pilot bym chciała:yes: Gosiu, jak tam kabelek? Znalazł się, czy obcy do badań potrzebowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Kabelek gdzieś się plącze, ale nie mam czasu ruszyć na poszukiwania Mam jeszcze starego kompa i tam bezkabelkowo się podłączam, tyle, że czasu brak/ Mam nadzieję, że jutro albo we wtorek nadgonię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) ale późniejsze odczucia bezcenne:yes: wyobraź sobie - deszcz leje jak z cebra, podjeżdzasz, klikasz - brama się otwiera, klikasz drugi raz - otwiera się garaż, trzeci raz- zamyka się brama, czwarty - zamyka się garaż i wychodzisz suchutka do domu...... o ile masz garaż przy domu;) Ba jeszcze garaż też by się przydał A ten napęd ma jeszcze fotokomórkę - zabezpieczenie przeciw zgnieceniu użytkownika ale to chyba i wasze mają? Nooo:D Bezcenne:yes: Tylko jeszcze sprawę alarmu w garażu musimy rozwiązać i to nim descze przyjdą, bo teraz to robię tak: podjeżdżam pod bramę myk, myk z auta, otwieram bramę myk, myk do auta podjężdżam pod dom myk myk do domu rozłączyć alarm i dopiero mogę do garażu wjechać:D:D Facet od alarmu miał nam jakiś czujnik z opóżnieniem, czy coś w tym garażu zamontować i tak zeszło... Dobrze, ze przypomniałyście:cool: I pomyśleć.. , ze kabel do bramy mam.. gdzieś zakopany.. Brama garażowa na pilota... Jakbym miała tyle razy wysiadać z auta.. to bym przed bramą wjazdową zaparkowała... I tak tylko szepnę.. że z garażu nie korzysta u nas nikt od wiosny do jesieni.. bo się w nim nic nie mieści.. Panuje taki burdel, że nawet mój maleńki turbolot nie znajdzie miejsca parkingowego w garażu... odgruzowany ciut garaż pomieści turbolota, ale nie pomieści już mężowatego auta... Natomiast, ze mnie sie nie chce za nic odśnieżać i skrobać szyb.. to odgruzuję kawałek podłogi w garażu to i mam parkowanie... Martwią mnie te ceny napędów i montażu... A ja w końcu nie wiem czy mam zamontowany czujnik w bramie garażowej, bo w tą zimę w wielkie mrozy zaatakowała mnie brama, chciała mi maskę pognieść, ja na nią trąbię, a ona dalej w dół... klikam pilotem, a tam 4 przyciski... pogubiłam sie... Prezrysowałam sobie auto o zaparkowane mężowe... i w tym momencie mieliśmy oboje coś wspólnego.. black & white auta... Od tego dnia wiem, że moja brama na trąbienie nie reaguje... Edytowane 9 Września 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Arnika! Popłakałam się ze śmiechu:rotfl:. Hej Gosiaczku:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2012 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Hejka rasiu... jak Twoja sałata Piękne Arniko, od rana zaplułam monitor Przypomniałaś mi, że czytałam (chyba?) o zdarzeniu na jeziorze... małżeństwo znające się na żeglowaniu + znajomy zielony w tym temacie. Cisza, tafla wody jak lustro, towarzystwo trochę zmęczone, oddali stery w ręce ,,zielonego". W pewnej chwili, jak to na wodzie bywa, powiało i łódź zaczyna bez kontroli pakować do brzegu ,,kierowca" coś usiłuje zrobić, krzyczy i w pewnym momencie już wrzeszczy. - k..wa gdzie tu hamulce Skończyło się na lekkich otarciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.09.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dobre Gosiaczku:lol2:! aaaa.... sałata.... zapomniałam.... takie marne zdjęcie ogólne sałaty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) Wyrosła prawidłowo, ale żeby miała taki kwiatostan Na zdjęciu wygląda jakby wyrastały jej bardzo wysokie pędy ze środka wszędzie znajduję jedynie wysokie badyle z małymi kwiatkami, w większości żółte - a tu niebieskie jak cykorii albo sałaty Widocznie to jakaś hybryda, która normalnie zostaje zjedzona, zanim zakwitnie znalazłam coś podobnego, w każdym razie mięsista łodyga, choć kwiat malutki i prawie biały zobacz jeszcze blue lettuce (lactuca biennis) czego to człowiek się nie dowie jeszcze trochę i możesz tak wyglądać http://newfs.s3.amazonaws.com/taxon-images-239x239/Asteraceae/lactuca-biennis-ha-atal.jpg Edytowane 10 Września 2012 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Gosiu jestem w posiadaniu tego rochodniczka o dwubarwnych listkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Te dwubarwne są u mnie w okolicy, za to czerwonych niet kupiłam matronę taką ciemną i parę innych kwiatków, może wezmę się za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ja na razie skoncze zakupy rozchodnikow troche odmian juz mam wiec jak pojawi sie cos nowego to moze sie zdecyduje:rolleyes: czerwonych troszke mam sa zjawiskowo piekne, choc te nasze popularne ogrodowe sa najpiekniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Myślę, że masz ich tuż takie mrowie, że jak się porozrastają, to jesienny ogród będziesz mieć całkiem wypełniony U mnie na razie roboty ogrodzeniowe i może teraz odzyskam część ogrodu, która ciągle czeka na zagospodarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts