TAR 15.09.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 hejka stalam sie posiadaczka nikona mezowaty sprezentowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Haaaaaaa! gratulacje.... zdjęcie proszę, zdjęcie jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 l810 zdjecie na razie takie sobie ale sie dopiero ucze, musze go dobrze wyczuc, jak na glupawke calkiem fajny i jest lekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 mam wrazenie ze czasem ostrosc gubi ale moze to kwestia wprawy, ale i tak chyba canonka dam do naprawy, jesli wyniesie do 300 zl to naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Fajny jest ten coolpix podoba mi się, ostrość - maż możliwość ręcznego nastawu? Gubi ostrość bo może za szybka jesteś, a on potrzebuje trochę czasu U mnie przechodzę wtedy na ręczne ustawienie Canonka koniecznie napraw, czasem jak znalazł drugi aparat Oj będzie teraz po ogrodzie biegać i pstrykać, mam nadzieję, że się pochwalisz. Funkję masz w ogrodzie i nie masz mączlików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) hehe a zebym ja to wiedziala? instrukcji nie czytalam ale raczej nie. o kwiatka to o fuksje chodzilo? nie ma na niej zadnych robali, na szczescie zaraz wrzuce pare fotek u siebie, jestem chora i luby pogonil mnie do domu, bo na zewnatrz pizdziawka i deszcz popaduje canona bardzo lubie, jest bezobslugowy i robil ladne foty ale swoje lata mial, padl mi chyba od wilgoci jak bylismy w Kenii, bo wtedy wlasnie zaczely sie z nim problemy. Edytowane 15 Września 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 o fuksję, fuksję zawsze myle te nazwy, choć roślina zupełnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Faktycznie idź do łóżka, chory powinien wyleżeć chorobę aby zdrowym potem być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.09.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Coraz bliżej końca z bramą Niezmiennie się zachwycam Twoimi zdjęciami, nawet ścinanie drzew potrafisz tak pokazać, że człowiek oczu oderwać nie może:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.09.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ale baby napaplały:mad: Nie sposób nadrobić Gosiu widziałam fotki- piękne jak zawsze:wiggle: Brama posuwa się do przodu, super:wiggle: Dobrze, że wrzesień jest ładny:) Dziewczyny, czy ta purpurowa jeżówka rośnie na 1,5 m?:jawdrop: Też ją mam- wsadziłam w tym roku, ale na razie ma góra 60cm.. Może to inna odmiana jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Coraz bliżej końca z bramą Niezmiennie się zachwycam Twoimi zdjęciami, nawet ścinanie drzew potrafisz tak pokazać, że człowiek oczu oderwać nie może:wiggle: dzięki Yuka niebawem trochę zdjęć wrzucę, jak net mi pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2012 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ale baby napaplały:mad: Nie sposób nadrobić Gosiu widziałam fotki- piękne jak zawsze:wiggle: Brama posuwa się do przodu, super:wiggle: Dobrze, że wrzesień jest ładny:) Dziewczyny, czy ta purpurowa jeżówka rośnie na 1,5 m?:jawdrop: Też ją mam- wsadziłam w tym roku, ale na razie ma góra 60cm.. Może to inna odmiana jest... faktycznie jak na moje komenty to ruch był niezły piszesz, że ładny wrzesień, ale właśnie padać zaczęło , ale mam nadzieję na słoneczne bezdeszczowe dni - bramę trzeba dalej robić Moja jeżówka na razie malutka, dopiero co kupiłam ją w doniczce, ale ma rosnąć wysoko na razie dostała rykoszetem od padającej olchy - odłamał się kawałek gałęzi i uciął nowy pączek, a tak się cieszyłam na tegoroczny kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.09.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Gosiek, ale będzie brama:) ...a mnie to i stara się podobała Żal mi Twoich drzew, tak pięknie się tam komponowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 No właśnie... nie pomyśl, że jestem stara zielona dewotka, ale dlaczego:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witaj Amtla z jednej strony przestrzeń się otworzyła i przestają straszyć uschnięte kikuty drzew i mniej liści i gałązek będzie do grabienia, ale tak mniej przytulnie się zrobiło. Za to pełno samosiejek osiki widzę w koło, jak to porośnie to będzie jazda - chyba zacznę kołdry puchowe produkować brama będzie wyglądała bardzo podobnie jak ta między słupami kamiennymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 No właśnie... nie pomyśl, że jestem stara zielona dewotka, ale dlaczego:confused: Że co? drzew szkoda czy brama za zielona:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.09.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 pewno, że drzew... sama mam zielone furtki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 na pociechę mam cały las liściasty na wschodzie klony, jarzębina, dąbczak i oczywiście olchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 26.09.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 czytam, czytam sobie i myślę: ale mi tu dobrze, co prawda nie jestem jeszcze zbyt daleko, ale myślę sobie, że żadna zima nie jest mi straszna jeśli takie tematy mam do nadrobieniapozdrawiam Gosiek, a zdjątka Twoje są oczywiście zapierające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2012 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Znalazłaś się na reszcie tak dużo do czytania to tu nie ma, znam dzienniki, gdzie na prawdę można baaaaaaaaardzo długo siedzieć za miłe słowa dziękuję i widzę, że rozpędziłaś się i w dzienniku wpis zrobiłaś, a to świadczy o wrażeniu jaki na Ciebie zrobiło zdjęcie kwiatów rozchodnika okazałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts