Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajny jest ten coolpix :yes: podoba mi się, ostrość - maż możliwość ręcznego nastawu? Gubi ostrość bo może za szybka jesteś, a on potrzebuje trochę czasu :cool: U mnie przechodzę wtedy na ręczne ustawienie

Canonka koniecznie napraw, czasem jak znalazł drugi aparat :lol2:

Oj będzie teraz po ogrodzie biegać i pstrykać, mam nadzieję, że się pochwalisz.

Funkję masz w ogrodzie i nie masz mączlików :jawdrop:

hehe a zebym ja to wiedziala? instrukcji nie czytalam :rolleyes::lol2: ale raczej nie.

o kwiatka to o fuksje chodzilo? nie ma na niej zadnych robali, na szczescie :) zaraz wrzuce pare fotek u siebie, jestem chora i luby pogonil mnie do domu, bo na zewnatrz pizdziawka i deszcz popaduje :rolleyes:

canona bardzo lubie, jest bezobslugowy i robil ladne foty ale swoje lata mial, padl mi chyba od wilgoci jak bylismy w Kenii, bo wtedy wlasnie zaczely sie z nim problemy.

Edytowane przez TAR

Ale baby napaplały:mad: Nie sposób nadrobić:lol2:

Gosiu widziałam fotki- piękne jak zawsze:wiggle: Brama posuwa się do przodu, super:wiggle: Dobrze, że wrzesień jest ładny:)

Dziewczyny, czy ta purpurowa jeżówka rośnie na 1,5 m?:jawdrop::jawdrop: Też ją mam- wsadziłam w tym roku, ale na razie ma góra 60cm.. Może to inna odmiana jest...

Ale baby napaplały:mad: Nie sposób nadrobić:lol2:

Gosiu widziałam fotki- piękne jak zawsze:wiggle: Brama posuwa się do przodu, super:wiggle: Dobrze, że wrzesień jest ładny:)

Dziewczyny, czy ta purpurowa jeżówka rośnie na 1,5 m?:jawdrop::jawdrop: Też ją mam- wsadziłam w tym roku, ale na razie ma góra 60cm.. Może to inna odmiana jest...

faktycznie jak na moje komenty to ruch był niezły :lol2:

piszesz, że ładny wrzesień, ale właśnie padać zaczęło :(, ale mam nadzieję na słoneczne bezdeszczowe dni - bramę trzeba dalej robić

Moja jeżówka na razie malutka, dopiero co kupiłam ją w doniczce, ale ma rosnąć wysoko :rolleyes: na razie dostała rykoszetem od padającej olchy - odłamał się kawałek gałęzi i uciął nowy pączek, a tak się cieszyłam na tegoroczny kwiat

Witaj Amtla z jednej strony przestrzeń się otworzyła i przestają straszyć uschnięte kikuty drzew i mniej liści i gałązek będzie do grabienia, ale tak mniej przytulnie się zrobiło. Za to pełno samosiejek osiki widzę w koło, jak to porośnie to będzie jazda - chyba zacznę kołdry puchowe produkować :bash:

brama będzie wyglądała bardzo podobnie jak ta między słupami kamiennymi :wiggle:

Znalazłaś się na reszcie :) tak dużo do czytania to tu nie ma, znam dzienniki, gdzie na prawdę można baaaaaaaaardzo długo siedzieć :lol2:

za miłe słowa dziękuję i widzę, że rozpędziłaś się i w dzienniku wpis zrobiłaś, a to świadczy o wrażeniu jaki na Ciebie zrobiło zdjęcie kwiatów rozchodnika okazałego :rotfl: