TAR 03.10.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 czuje niedosyt ale poczekam, u nas od rana piekne slonce swieci zaluje ze nie wstalam wczesniej i nie sfotografowalam tych mgiel na ogrodzie i na polach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Wielka szkoda przy mgłach piękne foty wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.10.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 A u mnie ani pięknej mgły , ani pięknego słonka :(Ale zajawkę foteczek widziałam, i kto tu ma bajecznie, czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gosiaczku! Gratuluję bramy!!! Czy ja dobrze widzę, że Twój ociągający się i niemrawy clematis ruszył wreszcie i to ze zdwojoną siłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Wielka szkoda przy mgłach piękne foty wychodzą zdaze, teraz sa codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 A u mnie ani pięknej mgły , ani pięknego słonka :(Ale zajawkę foteczek widziałam, i kto tu ma bajecznie, czekam na więcej Nitu Twój ogród cały jest bajeczny u mnie bywają fragmenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gosiaczku! Gratuluję bramy!!! Czy ja dobrze widzę, że Twój ociągający się i niemrawy clematis ruszył wreszcie i to ze zdwojoną siłą? dzięki za gratulacje, ale to dopiero jak deski przykręcone będą będzie co świętować a clematis to właśnie ten obrażalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 zdaze, teraz sa codziennie czekam więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) tu jeszcze powklejam, bo w dzienniku zbyt tłoczno się zrobiło i zupełnie nie budowlano http://imageshack.us/a/img266/3515/michalekipecherznica.jpg http://imageshack.us/a/img59/8674/michalkimarcinki.jpg i rozchodnik okazały Aureovariegata http://imageshack.us/a/img62/6493/rozchodnikbialaykwiat.jpg http://imageshack.us/a/img690/2594/rozchodnikbialykwiat.jpg http://imageshack.us/a/img197/7334/rozchodnikroz.jpg Edytowane 4 Października 2012 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ja bardzo bym chciala zrobic poranne zdjecia ale nie mam sily wczesnie wstac, codziennie do pracy sie spozniam, bo zasypiam piekna jesien:wiggle:ostatni rozchodnik boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 To Twój Okruszek Cię nie budzi? moje nie dają pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Okruszek? dobry zart, ten len prosi bym nie wstawala, on rano lubi pospac (jak ja) rozkreca sie po poludniu. kiedy mamy dzien poznego wstawania (sobota) to nie ruszy sie dopoki nie wstane a jak zejde na dol to on jeszcze poleguje liczac, ze wroce, kiedy juz zdecyduje sie zejsc to zwykle usadawia sie na kolanach i komara tnie:lol2: a jak fuka na mnie gdy nie siadam, wtedy lazi jak ten cien i zebra by go na raczki i sofke wziac. a kiedys nie do pomyslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 toż to mały terrorysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 nooo pieszczoszek do bolu. do tego bardzo uczuciowy ale mi to pasuje, bo lubie pospac i lubie jak mi na kolankach zalega taki przytulkany cieply kocyczek. a to ci jeszcze napisze, ze najbardziej lubi spac pod kocem polarowym stad okreslenie Arni "sanatorium" wkleje w galeryjce pare fotek to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.10.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Piękne jesienne fotki. Hosty mnie zadziwiły:o U mnie takie zwiędnięte zielone zielone... a u Ciebie tak malowniczo wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 malowniczo z daleka - z bliska mokre żółte, wolę ich na razie nie dotykać... jeszcze poczekam Ale z daleka dają malowniczą plamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 04.10.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Witam, systematycznie zaglądam do Twojego ogrodu. Jest coraz piękniejszy. Są na FM ogrody które mnie inspirują i zadziwiają, również yuki. Odważna i konieczna była wycinka i jaka metamorfoza, super efekt. Ja też musiałam w zeszłym roku wyciąć pięć starych świerków aby rozpocząć budowę, było to b. smutne przeżycie ale teraz juz mieszkam i tworzę ogród podgladając Twój.Czy któraś z sympatycznych Twoich gosci bedzie może robiła sezonowy stroik, bukiet, wianek z żoledzi, kasztanów. Niech sie pochwali i podzieli efektem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Witaj VTS a gdzie foty Twojego ogrodu? Załóż swój wątek i pochwal się, a przede wszystkim dla siebie by widzieć zmiany jakie się u Ciebie pojawiają Bardzo mnie cieszy, że i dla Ciebie mój ogród jest inspiracją... a on jest ciągle w powijakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Gosku z ponad 1500 zdjec mojego kurdupla wstawilam kilka(dziesiat) najsmieszniejszych, w ktorych odbija sie charakterek naszego kudupelka, zapraszam do galeryjki na picasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts