Gosiek33 09.11.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ha, to po cichu kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 trzym, trzym, jak wszystko pojdzie po mysli to info niedlugo sprzedam, moze nawet ze zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 CiiichoooszaaaaaaJa też trzymam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Arnika, Ty spod kołdry piszesz... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 kręcę cichutko i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Arnika, Ty spod kołdry piszesz... mam nadzieję Byłam już , ale wstałam... Nosi mnie... Tam nic nie ma.. przeczytałam wszystko... nuuudzi mi się... No i chyba mi lepiej.. bo bym inaczej spała... Ale jestem cieplusio ubrana w szlafroczku polarowym, zapięta po szyję... w domu ukrop... mąż aż oddychać nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 to tez niedobrze przed snem trzeba tlenu do sypialni dostarczyc, sen lepszy i zdrowszy. wiem po sobie, od paru dni wietrzymy sypialnie przed snem (mimo wentylacji mech.) i jest super, odczulam lepszy i spokojniejszy sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 To idę oko otworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ty oczy to masz chyba otwarte okno otworz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ty oczy to masz chyba otwarte okno otworz oplułam monitor Nie mam wentylacji mechanicznej, a okno otwieram... tuż przed skokiem pod kołdrę - dopiero przy otwartym oknie dobrze się śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Otwarłam okno... oczywiście okno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ale juz zamknij, bo za zimno bedzie, krotkie ale intensywne wietrzenie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 oplułam monitor Nie mam wentylacji mechanicznej, a okno otwieram... tuż przed skokiem pod kołdrę - dopiero przy otwartym oknie dobrze się śpi Ja mam miejsce na wentylacje, centralki jeszcze nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Rasia ze dwa lata centralę wybierała...aż wybrała w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Gosiu, zapomniałam napisać, że teraz to masz dopiero perspektywy - wow, perspektywę - na działce Może trochę szkoda takich drzew, ale ja wolę przestrzeń i jak liście nie zasłaniają okna i światła, tak jak mojej Mamie całe lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Od okien to te drzewa były daleko - teraz patelnię rośliny mieć będą do czasu aż młode klony podrosną - mam nadzieję, że teraz zaczną gonić bo już nie mają konkurencji ze strony starych drzew Niestety widziałam tam samosiejki olszyn i osiki choć do stanu drzewa to jeszcze trochę potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 11.11.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Gosiek, widzę że Ty też ogrodowo jesteś szalona - uzależniona Pięknie tam u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.11.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Cóż mi zostało... psów nie hoduję niestety, a za dobre słowo bardzo dziękuję http://images.zaazu.com/img/thankyou-fem-thank-you-thanks-ty-smiley-emoticon-000281-medium.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.11.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Nie??? A te dwie złe bestie???? Weimarki są śliczne, jakby im fafle i niektórym ogonki przedłużyć to by wyszły moje ukochane dogusie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nie??? A te dwie złe bestie???? Weimarki są śliczne, jakby im fafle i niektórym ogonki przedłużyć to by wyszły moje ukochane dogusie..... Amelio ale Saskia hoduje nadal, a moja sunia tylko jeden miot miała, to już Twoja miała dwa mioty? A krwiożercza to tylko jedna jest, drugą do rany przyłóż i przytul jak.... kota Weimarki przecudnej urody są i charakter dobry mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts