Kruela 14.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Gosieńko zdjęcia robisz cudne Uwielbiam je. Coraz piękniej u Was, choć i tak było pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hej Gosiu, wpadam do Ciebie, a tu same dobre wieści. Prace brukarskie na ukończeniu- super, że macie przed zimą ścieżkę do furtki:wiggle: drzewa wycięte, widok piękny no i na koniec utwardzona droga:rolleyes: Chciałabym Cię zobaczyć w tej piżamce jak biegniesz za pługiem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Gosieńko zdjęcia robisz cudne Uwielbiam je. Coraz piękniej u Was, choć i tak było pięknie Miód na moje serce, że wpadłaś do mnie http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Teraz byle do wiosny a zaczniesz swój ogród zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Hej Gosiu, wpadam do Ciebie, a tu same dobre wieści. Prace brukarskie na ukończeniu- super, że macie przed zimą ścieżkę do furtki:wiggle: drzewa wycięte, widok piękny no i na koniec utwardzona droga:rolleyes: Chciałabym Cię zobaczyć w tej piżamce jak biegniesz za pługiem:rotfl: Oj widok bezcenny, i dobrze, że tego nie widziałaś......mam nadzieję, że sąsiedzi szybko zapomną http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gif Łyżką dziegciu do tych dobrych wieści jest zepsuty zamek w furtce. Najpierw okazało się, że część elektryczna odpowiedzialna za otwieranie zamka domofonem jest uszkodzona, a potem zamek jako zamek przestał otwierać... z klucza Wyjść możemy ale wejść (jako, że nasza piękna klamka jest z zewnątrz zaspawana) już się nie da, trzeba do bramy iść... dobrze, że tyle możliwości mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Gosiu a sa jakies nowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Tarciu w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.11.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 i jedna tylko gałązka pęcherznicy http://img716.imageshack.us/img716/365/pecherznica.jpg http://img585.imageshack.us/img585/2910/pecherznica2.jpg Masz jakąś nową odminę pęcherznicy? po mojemu to na perukowca wygląda ale na bieżąco z nowinkami nie jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 widzisz rozstrzepaniec ze mnie i nie panuję nad pamięcią oczywiście, że to perukowiec już poprawiam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ja co się nie znam.. spojrzałam i jak nic to perukowiec.. ale widzę, ze to roztargnienie... Idę do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No to jak pług przejechał, teren został ubity to tylko trzymać kciuki, żeby sąsiadowi do głowy nie wpadło sprzętem ciężkim jeździć... A swoją droga latanie w piżamce, kaloszach i kurtce która z nas nie uskuteczniała... I nikt się nie dziwił, jak sprawa pilna była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Mam nadzieję, że do czasu aż mróz ściśnie ziemi wozić nie będzie Gdyby on budował, to jeszcze dałoby się to zrozumieć... Też w piżamie po ulicy ganiałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Baaa bo to raz... Zazwyczaj w koszulce nocnej i w klapkach ogródkowych czasami i w kozakach i kurtce.. różnie bywało... Ale jak była potrzeba to ani chwili się nie zastanawiałam czy wypada, czy nie za krótka.. a co mi tam.. sprawę trzeba było załatwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Baaa bo to raz... Zazwyczaj w koszulce nocnej i w klapkach ogródkowych czasami i w kozakach i kurtce.. różnie bywało... Ale jak była potrzeba to ani chwili się nie zastanawiałam czy wypada, czy nie za krótka.. a co mi tam.. sprawę trzeba było załatwić... to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.11.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 No,no, coraz ładniej i eleganciej:rolleyes: do zimy pewnie się uwiniecie z bramą Skrzyneczkę masz nie tylko pasującą kolorem ale i dużą! Mnie pan od ogrodzenia sam wybrał i założył bardzo ładną ale tylko na zwykłą kopertę wywaliłam ją i kupiłam mniej efektowną za to formatu A4;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Dzięki Amelio. Mam nadzieję, że uda się bramę wykończyć. Tylko najpierw trzeba te wszystkie dechy pomalować. Dobrze, że już oszlifowane... każda po kilka razy, różnej gradacji papierami - zupełnie jakby to mebel był. Ale pomalowane na surowo, tylko spod hebla, dechy wyglądały nieszczególnie i trzeba było je skrobać Też mieliśmy skrzynkę taką malutką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.11.2012 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No zajebiszczą masz tą bramę Gosiaczku:yes:... normalnie domu przez nią nie poznałam:o. Jak dla mnie może tak zostać, bo grunt to pomysłowość i Dobromirstwo;). Jest super!. Ganianie w pidżamie jest fajne i poprawia stosunki dobrosąsiedzkie:). Ja rano nieprzytomna z kubkiem kawy w ręku i oczywiście tylko w pidżamie, nie raz i nie dwa wychodziłam z piesami na siusiu;). Wszyscy mi machali i się ślicznie uśmiechali;). Buziaki nocne zostawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Hej Gosiu, no cudna ta brama i jaka wielka!:jawdrop: Podbitka super pomysłowa:wiggle: jak to dobrze czasami zbyt pochopnie nie pozbywać się różnych rzeczy:rolleyes: Docelowo będą dechy czy pręty? Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ty też już wiesz jaka to radość nie wysiadać z samochodu i móc wjechać na własną posesje... Super masz pomysłowego Inwestora Czekam więc na za deskowanie bramy i reszty ogrodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 brama dobra rzecz , a skrzyneczke na listy mamy podobna tylko pojedyncze okienko i w kolorze grafitowym, niestety od 2 lat wisi tymczasowo na siatce ogrodzeniowej zamiast porzadnie na furtce i majta sie jak porzadnie przywieje, T. wciaz czasu nie ma a to kupic sruby, a to jakies blaszki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.11.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Bardzo dziękuję dziewczyny, przekażę inwestorowi-Dobromirowi słowa uznania Rasiu specjalnie dla Ciebie http://img6.imageshack.us/img6/6016/redbaronn.jpg po lewej, przy skrzynce gazowej, tam gdzie tymczasowo jest siatka będą oczywiście dechy, mam nadzieję, że będzie się baron dobrze miał Agawi my się niczego nie pozbywamy ale miód na moje serce - sporo prętów i kamienie przez lata zbierane w końcu znalazły zastosowanie Cała brama będzie miała dechy, i ten kawałek ze skrzynką gazową też Arnika przyjemność i wygoda to fakt, tyle, że mam jeden, a właściwie dwa stresy, które nieoczekiwanie pod koła wleźć mogą albo na ulicę wyprysnąć i w jakieś pogaduszki z sąsiednimi psami się wdawać... dobrze jeśli przez płot - muszę pamiętać by w domu były zamknięte TAR przykręć tę skrzynkę... to szybko kupca znajdziesz Cały dom pięknie zadbany, ogród cudny a tu taka wizytówka na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts