Gosiek33 17.03.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dziewczyny, od zawsze byłam alergiczką, mój syn też urodził się z uczuleniami pokarmowymi i kontaktowymi - razem do kupy to chyba byliśmy na wszystko uczuleni Próbowaliśmy odczulania zastrzykami, jakimiś kulkami magnetycznymi i innymi cudami i nic; w końcu zostało nam codzienne branie Zyrtecu. Chyba 5 lat temu ktoś namówił mnie na ziółka Alveo i rzeczywiście, po 3 miesiącach ich spożywania -warunek regularnie przeszło nam całkowicie! Nie bierzemy żadnych leków, mnie i na stawy pomogło, na puchnięcie nóg - latam jak 18-tka nie mam problemów z wątrobą chociaż jestem pożółtaczkowa. Wiem że to brzmi jak slogan reklamowy ale jeśli możecie to chociaż spróbujcie. Syn to może i wyrósł z alergii, ale ja gdy odstawię ziółka chociaż na miesiąc to wracają mi objawy i potem 3 miesiące wracam do równowagi, cóż każdy jest od czegoś uzależniony Co to za zioło koniecznie podaj dokładną nazwę bo takiej nie słyszałam U nas tylko biedne jest dziecko i leczone było też na wszystkie sposoby, podobnie jak Ty z synem. Nie zaszkodzi spróbować. A na zyrteku jest od kilkunastu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 niestety też do takich wniosków doszliśmy jak obejrzeliśmy dokładnie zdjęcia W tym tygodniu pojedziemy i jeszcze obejrzymy okolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wpisz hasło ALVEO lub AKUNA to znajdziesz dużo na ten temat. śp. doktor Religa też polecał te ziółka jako m.in. oczyszczające żyły ze złogów i przez to poprawiające krążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 już właśnie poczytałam, mam jedno pytanie - w kilku miejscach podane jest że wzrasta po nim apetyt a tego nam nie trzeba Jak u Ciebie w tej materii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 a ja o alveo słyszałam tyle złego co dobrego Choć jestem w 100% za takimi sposobami leczenia, jakoś do alveo nie mam przekonania. Moja szwagierka od dłuższego czasu faszeruje nim dzieci i niestety ciągle chorują Mojej córce podaje jedynie tran zimową porą i nie choruje wcale... faszerowanie siebie przez dłuższy czas czymkolwiek na pewno nie jest dobre bo organizm szybko się przyzwyczaja i przestaje to wywoływać jakiekolwiek skutki... Z pewnością niektórym pomaga... ale to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A jak lekarze ciągle faszerują nas lekami lecząc skutki a nie przyczyny? Na mnie Alveo działa super, chociaż stosuję dawkę minimalną, a zioła mają to do siebie że nie leczą tylko oczyszczają i wzmacniają organizm ale trzeba je brać długo i systematycznie. Jako jedyna wśród znajomych tej jesieni i zimy wcale nie chorowałam a syn mój miał tylko katar przez 3 dni W pierwszym miesiącu oczyszczania organizm wyrzuca z siebie wszelkie zło - mogą wyskakiwać "trądziki", czyraki , u mnie np. nagle pojawiła się gorąca opuchlizna kolana - lekarz stwierdził że to po jakiejś starej kontuzji- która po 2 dniach znikła i już nigdy więcej mi nie dokuczało. Wiele osób odstawia Alveo w tym początkowym okresie twierdząc że nie tylko mu nie pomaga ale wręcz szkodzi zamiast przeczekać. Co do apetytu to wręcz przeciwnie, mam mniejszą ochotę na słodycze, jestem szczupło-normalnej budowy, nie stosuję żadnych diet, a w przeszłości zdarzało mi się nosić o 3 rozmiary większe! A ile mam energii Nawet budowy mi się na stare lata zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Przyleciałam sie przywitać Dzień dobry !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Chcę w to wierzyć Tyle że mój małż ma już dość eksperymentów Już kilka razy tak miało być, ale ten etap początkowy bywał dla naszej córy tak straszny, kończył się chorobą wręcz. Nieźle reagowała na preparaty VISION http://www.sklep.singerton.pl/?gclid=CN6Ug8v_q5kCFYETzAodXAHYIw ale pożerało to tyle kasy, że głowa mała Teraz dziecko zacznie samo o sobie decydować i ona musi skusić się na taką terapię, jeśli dojrzeje to popróbujemy Szkoda tylko że opakowania takie duże a i cena do tego odpowiednia i nie mogę najpierw przetestować czy coś jej nie uczuli, bo niestety nie raz się nam tak zdarzało a preparat tak wiele składników zawiera, że trudno to ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja polecam Wam miksturę, która doskonale leczy i oczyszcza organizm: na wieczór zrobic miksturkę z soku z aloesu, wody gotowanej, soku z cytryny, oliwy z oliwek. Rano wypić i póxniej 2 godziny przerwy przed jedzeniem i piciem. Działa znakomicie - cytryna powoduje rozpuszczenie kamienia, oliwa z oliwek wyściela przewód pokarmowy, aloes leczy nadżerki - rany, które każdy ma w przewodzie pokarmowym. Również efekty oczyszczenia moga być początkowo nieciekawe, ale później człowiek cerę, siłę i energię ma jak 20 latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 to wszystko czego nie cierpię Choć już przełamywałam się i sok z cytryny sam piłam i olej lniany tylko aloesu jeszcze nie, ale kremy z aloesem mi nie służyły I bądź tu człowieku mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzień dobry fajni Ci z tymi bobrami... możesz mówić, że masz rezerwat i bilety sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Aloes ma lecznicze działanie, co jest sprawdzone od wieków. Możliwe, że w kremie z aloesu nie odpowiadał Ci jakiś inny składnik, bo jest ich wiele w takim kremie Jeśli pić cytrynę, to tylko z przegotowaną, ciepła wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzień dobry fajni Ci z tymi bobrami... możesz mówić, że masz rezerwat i bilety sprzedawać będę sprzedawać bilety jak na wyspie zamieszkam otoczona dookoła wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Aloes ma lecznicze działanie, co jest sprawdzone od wieków. Możliwe, że w kremie z aloesu nie odpowiadał Ci jakiś inny składnik, bo jest ich wiele w takim kremie Jeśli pić cytrynę, to tylko z przegotowaną, ciepła wodą muszę więc spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Piękne fotki w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Piękne fotki w dzienniku te bobrowe prace domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ja niestety jestem z tych niedowiarków, jako, że problemy ze zdrowiem różne mam, to mama co i raz zapisuje mnie do różnych cudotwórców, ostatnio na tapecie jest medycyna holistyczna - cokolwiek miało by to być namawia mnie na wizytę vision też mi kupowała, aveo też, u Harrisa byłam , citrosept piłam a i jeszcze jakieś ziołowe kuleczki łykałam i co efektów spektakularnych nie ma a wodę z cytryną pije sama z siebie bo od mojej babci, która ma już prawie 90 lat, się nauczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Moje dziecię też przeze mnie przeszło już drogę przez wszystkie temu podobne cudotwórcze metody począwszy od homeopatii i ziół, irydologii. Medycyna alopatyczna nie pomagała, lekarze bezradni więc co zostaje . Czego człowiek nie zrobiłby dla dziecka, które cierpi. Nie dziw się więc mamie Teraz o tyle łatwiej, że sama widzi co jej szkodzi i świadomie stara się tego unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Moje dziecię też przeze mnie przeszło już drogę przez wszystkie temu podobne cudotwórcze metody począwszy od homeopatii i ziół, irydologii. Medycyna alopatyczna nie pomagała, lekarze bezradni więc co zostaje . Czego człowiek nie zrobiłby dla dziecka, które cierpi. Nie dziw się więc mamie Teraz o tyle łatwiej, że sama widzi co jej szkodzi i świadomie stara się tego unikać nie dziwię się jej, bo ja też tak będę robiła jak będzie taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts