Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Dziewczyny, od zawsze byłam alergiczką, mój syn też urodził się z uczuleniami pokarmowymi i kontaktowymi - razem do kupy to chyba byliśmy na wszystko uczuleni :lol: Próbowaliśmy odczulania zastrzykami, jakimiś kulkami magnetycznymi i innymi cudami i nic; w końcu zostało nam codzienne branie Zyrtecu. Chyba 5 lat temu ktoś namówił mnie na ziółka Alveo i rzeczywiście, po 3 miesiącach ich spożywania -warunek regularnie przeszło nam całkowicie! Nie bierzemy żadnych leków, mnie i na stawy pomogło, na puchnięcie nóg - latam jak 18-tka :lol: nie mam problemów z wątrobą chociaż jestem pożółtaczkowa. Wiem że to brzmi jak slogan reklamowy ale jeśli możecie to chociaż spróbujcie. Syn to może i wyrósł z alergii, ale ja gdy odstawię ziółka chociaż na miesiąc to wracają mi objawy i potem 3 miesiące wracam do równowagi, cóż każdy jest od czegoś uzależniony :wink:

Co to za zioło koniecznie podaj dokładną nazwę bo takiej nie słyszałam :roll:

U nas tylko biedne jest dziecko i leczone było też na wszystkie sposoby, podobnie jak Ty z synem. Nie zaszkodzi spróbować. A na zyrteku jest od kilkunastu lat :cry: :o :roll:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja o alveo słyszałam tyle złego co dobrego :-? Choć jestem w 100% za takimi sposobami leczenia, jakoś do alveo nie mam przekonania. Moja szwagierka od dłuższego czasu faszeruje nim dzieci i niestety ciągle chorują :( Mojej córce podaje jedynie tran zimową porą i nie choruje wcale... faszerowanie siebie przez dłuższy czas czymkolwiek na pewno nie jest dobre bo organizm szybko się przyzwyczaja i przestaje to wywoływać jakiekolwiek skutki... Z pewnością niektórym pomaga... ale to nie dla mnie :roll:

A jak lekarze ciągle faszerują nas lekami lecząc skutki a nie przyczyny? Na mnie Alveo działa super, chociaż stosuję dawkę minimalną, a zioła mają to do siebie że nie leczą tylko oczyszczają i wzmacniają organizm ale trzeba je brać długo i systematycznie. Jako jedyna wśród znajomych tej jesieni i zimy wcale nie chorowałam :lol: a syn mój miał tylko katar przez 3 dni :lol: W pierwszym miesiącu oczyszczania organizm wyrzuca z siebie wszelkie zło - mogą wyskakiwać "trądziki", czyraki , u mnie np. nagle pojawiła się gorąca opuchlizna kolana - lekarz stwierdził że to po jakiejś starej kontuzji- która po 2 dniach znikła i już nigdy więcej mi nie dokuczało. Wiele osób odstawia Alveo w tym początkowym okresie twierdząc że nie tylko mu nie pomaga ale wręcz szkodzi zamiast przeczekać. Co do apetytu to wręcz przeciwnie, mam mniejszą ochotę na słodycze, jestem szczupło-normalnej budowy, nie stosuję żadnych diet, a w przeszłości zdarzało mi się nosić o 3 rozmiary większe! A ile mam energii :lol: Nawet budowy mi się na stare lata zachciało :lol: :lol: :lol:

Chcę w to wierzyć :lol: Tyle że mój małż ma już dość eksperymentów :-? Już kilka razy tak miało być, ale ten etap początkowy bywał dla naszej córy tak straszny, kończył się chorobą wręcz. Nieźle reagowała na preparaty VISION

http://www.sklep.singerton.pl/?gclid=CN6Ug8v_q5kCFYETzAodXAHYIw

ale pożerało to tyle kasy, że głowa mała :-?

Teraz dziecko zacznie samo o sobie decydować i ona musi skusić się na taką terapię, jeśli dojrzeje to popróbujemy :roll:

Szkoda tylko że opakowania takie duże a i cena do tego odpowiednia :-? i nie mogę najpierw przetestować czy coś jej nie uczuli, bo niestety nie raz się nam tak zdarzało :cry: a preparat tak wiele składników zawiera, że trudno to ocenić :roll:

A ja polecam Wam miksturę, która doskonale leczy i oczyszcza organizm:

na wieczór zrobic miksturkę z soku z aloesu, wody gotowanej, soku z cytryny, oliwy z oliwek. Rano wypić i póxniej 2 godziny przerwy przed jedzeniem i piciem. Działa znakomicie - cytryna powoduje rozpuszczenie kamienia, oliwa z oliwek wyściela przewód pokarmowy, aloes leczy nadżerki - rany, które każdy ma w przewodzie pokarmowym. Również efekty oczyszczenia moga być początkowo nieciekawe, ale później człowiek cerę, siłę i energię ma jak 20 latek :D

ja niestety jestem z tych niedowiarków, jako, że problemy ze zdrowiem różne mam, to mama co i raz zapisuje mnie do różnych cudotwórców, ostatnio na tapecie jest medycyna holistyczna - cokolwiek miało by to być :roll: namawia mnie na wizytę :roll:

vision też mi kupowała, aveo też, u Harrisa byłam :roll:, citrosept piłam a i jeszcze jakieś ziołowe kuleczki łykałam :roll: i co efektów spektakularnych nie ma

a wodę z cytryną pije sama z siebie bo od mojej babci, która ma już prawie 90 lat, się nauczyłam :D

Moje dziecię też przeze mnie przeszło już drogę przez wszystkie temu podobne cudotwórcze metody począwszy od homeopatii i ziół, irydologii. Medycyna alopatyczna nie pomagała, lekarze bezradni więc co zostaje :roll: . Czego człowiek nie zrobiłby dla dziecka, które cierpi. Nie dziw się więc mamie :lol:

Teraz o tyle łatwiej, że sama widzi co jej szkodzi i świadomie stara się tego unikać :roll: :lol:

Moje dziecię też przeze mnie przeszło już drogę przez wszystkie temu podobne cudotwórcze metody począwszy od homeopatii i ziół, irydologii. Medycyna alopatyczna nie pomagała, lekarze bezradni więc co zostaje . Czego człowiek nie zrobiłby dla dziecka, które cierpi. Nie dziw się więc mamie

Teraz o tyle łatwiej, że sama widzi co jej szkodzi i świadomie stara się tego unikać

nie dziwię się jej, bo ja też tak będę robiła jak będzie taka potrzeba :D :D :D