Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

za trudne pytanie na teraz, kupilam w promocji z 4 koncowkami i sciereczkami, jest tez tam jakas do szyb ale jaka to nie wiem. w sumie mi do okien niepotrzebna, glownie taka do gresu w kuchni, salonie i wiatrolapie ktorego nie jestem w stanie domyc recznie. a szorowanie szrobrem przerasta moje sily. no i oczywiscie do bialych kafli i bialych fug na podlogach w lazienkach, przyda sie tez do wanny. cena okazyjna 388 zl. to duzo? za ile ty swoja kupilas? jak jakies koncowki beda mi potrzebne to zawsze moge dokupic no nie?

Agawi my się niczego nie pozbywamy :bash:

Tak jak my- mój luby to chomik:sick: W Waszym przypadku się opłaciło i to bardzo, więc może czasami warto?:rolleyes:

Cała brama będzie miała dechy, i ten kawałek ze skrzynką gazową też

Tak myślałam- będzie super:wiggle:

Miłego tygodnia:bye:

za trudne pytanie na teraz, kupilam w promocji z 4 koncowkami i sciereczkami, jest tez tam jakas do szyb ale jaka to nie wiem. w sumie mi do okien niepotrzebna, glownie taka do gresu w kuchni, salonie i wiatrolapie ktorego nie jestem w stanie domyc recznie. a szorowanie szrobrem przerasta moje sily. no i oczywiscie do bialych kafli i bialych fug na podlogach w lazienkach, przyda sie tez do wanny. cena okazyjna 388 zl. to duzo? za ile ty swoja kupilas? jak jakies koncowki beda mi potrzebne to zawsze moge dokupic no nie?

Kupiłam za 332.52... netto - do zapłaty miałam 409 przy odbiorze osobistym kupiłaś więc tanio :yes:

dodatkowe akcesoria są, a jakże ale ceny nie do końca do mnie przemawiają a do samych szyb jest coś takiego, ale nie wierzę, by i tak szmatką nie trzeba było przetrzeć :rolleyes:

Ciekawa jestem Twoich wrażeń :D

Agawi witaj w krainie chomików, sama nim jestem ale nie tak jak moja połówka :cool: wielka ulga i radość gdy coś da się wykorzystać. My jeszcze tak mamy, że jak już coś wywalimy to potrafi się nam przypomnieć, że co takiego mieliśmy i szkoda, że wywaliliśmy... dopiero po chwili zaskakujemy, że to już nie nadawało się do niczego:lol2: ale choroba trzyma :cool:

dzięki, też mam nadzieję, że super będzie

Gosiu - i jak tam prace z parownicą ??? bo nie wiem czy kupować do domu kolejny sprzęt tej firmy z którego będę korzystać sporadycznie albo wcale :cool:

a już sama nie wiem czym "świechtać" te podłogi żebym była zadowlona ??? pomyślałam o parownicy po twoim zauroczeniu :yes:

Gosiu ,gratuję bramy...:yes:

Jak jest brama, to jakoś tak człowiek czuję się bardziej bezpiecznie:yes:

Nad tą parownicą tez się zastanawiam:D

mój mąż (kolekcjoner produktów tej firmy) jak usłyszał o parownicy każe mi ją kupić ale ja się zastanawiam czy chcę kolejną "zawalidrogę" w domu której ani ja ani on nie będziemy używać :cool:

Zuza ,jak nie będziesz używać to bez sensu abyś wywalała kasę ...

Do mnie przychodzi raz w tygodniu P.Iwonka i tez się zastanawiam ,czy mam jej" robić dobrze":lol2:

ale jakby to miało poprawić kondycję mojej podłogi to czemu nie ,,,nie jest to w końcu takie drogie...

ale u mnie pomykam ja sama i to codziennie odkurzam i myję podłogi więc dobra zaznaczam dobra parownica pomogłaby mi w tych codziennych rytuałach ale jedną już wykrochmaliłam więc druga to musi być coś sprawdzonego bo np. polerki ja nie obsługuję tylko nadworny a on nie będzie mi codziennie latał z tą parownicą

Jak to wygląda w praktyce- podłoga po oparowaniu jest sucha czy trochę wilgotna? Nie zostają na niej ślady kółek sprzęta? No i czy wygodnie jest ciągać smoka za sobą?

Osobiście zakupiłam H2O mopa i jestem bardzo zadowolona:yes: zajmuje mało miejsca, jest lekki tylko wodę muszę dolewć 4 razy bo ma mały zbiornik. Na czym polega wyższość parownicy o której mówicie?

Jak to wygląda w praktyce- podłoga po oparowaniu jest sucha czy trochę wilgotna? Nie zostają na niej ślady kółek sprzęta? No i czy wygodnie jest ciągać smoka za sobą?

Osobiście zakupiłam H2O mopa i jestem bardzo zadowolona:yes: zajmuje mało miejsca, jest lekki tylko wodę muszę dolewć 4 razy bo ma mały zbiornik. Na czym polega wyższość parownicy o której mówicie?

ja h2o wywaliłam do śmieci po 3 razach bo wilgotna podłoga i smugi mnie dobijały - chyba że coś źle robiłam :(

uzywalam kiedys parownicy pozyczonej, dla mnie bomba, przy moim gresie chropowatym nie jestem w stanie doczyscic podlogi zwlaszcza na wejsciu, ilez mozna na kolanach ze szczoteczka. parownica pozyczona genialnie mi gresik przeczyscila. dlugo sie zbieralam ale w koncu maz za mnie zdecydowal, ze kupic. Poniewaz to ja mecze sie z podlogami a przed swietami szczegolnie duzo jest prac porzadkowo-kuchennych taka parownica sporo mi ulatwi, przede wszystkim oszczedzi bolu plecow.

Amelia - w paktyce podloga zostaje mokra wiec musisz nadmiar wody zgarnac mopem albo szmatka. sa parownice, ktore od razu odsysaja wilgoc ale to juz koszt rzedu 2300 zł i ponoc sie strasznie szybko sprzet zuzywa czyt. psuje.

Aaaa i jeszcze wazne - parownice nie nadaja sie do paneli, podlog drewnianych

ta "parowka" jest w miare tania do tego kupilam ja w promo" satysfakcja gwarantowana albo zwrot kasy" jesli nie bede zadowolona to po prostu ja oddam.

Wiola powiem ci jak paczka dojdzie, nie chce reklamowac firmy nim paczki nie dostane. Koszt wysylki 25 zl. ale akurat jak przegladalam to wszedzie mieli podobnie. tam gdzie byly z darmowa wysylka to z kolei sprzet byl sporo drozszy. wiec bardziej opylalo mi sie kupic taniej + koszt wysylki.

moze jutro dotrze do mnie ten sc i moze tez dotrze zamowiony pod choinke robocik wieloczynnosciowy. juz przebieram noziami :D

Zuzku najlepiej jak do Ciebie przyjadę z moja parownicą i zobaczysz co i jak u mnie brak polerów więc nie wiem jak się na nim spisuje. Woda leci na początku, za chwilę gdy jadę tylko dużą szczotką z założonym ,,zapasem" do mopa z dobrej mikrofibry (zamiast) tego białego ręcznika na wyposażeniu) żadnych smug na mojej podłodze nie widzę. Za to bardzo ułatwia mi mycie okien - gorąca para doskonale rozpuszcza wszystkie brudy. Urządzenie bardzo niewiele waży, i jeździ za mną na kółeczkach. Mycie szyb - na przedłużce sięgam wysoko... tyle, że potem muszę szmatką do sucha przetrzeć :cool:

Zbiornik jest na 1 litr i jeśli tylko po podłodze jadę to starcza mi na dużo. Jeszcze co prawda całej podłogi na raz nie jechałam, bo na razie doszorowuję brudy :cool:

Zapraszam do mnie na prezentację :yes:

wlasnie dostalam info ze przesylka zostala do mnie nadana. na razie mi sie podoba ta realizacja w 24h. wczoraj wieczorem (niedziela) zamowilam dzis przesylka wychodzi. czyli jutro powinnam ja dostac:wiggle:moze nareszcie moje gresy w kuchni i wiatrolapie beda sie nadawaly do pokazywania ludziom i przed goscmi nie bedzie takiego wstydu.:rolleyes: