Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja h2o wywaliłam do śmieci po 3 razach bo wilgotna podłoga i smugi mnie dobijały - chyba że coś źle robiłam :(

chyba po każdym sprzęcie podłoga jest trochę wilgotna ale na gresach matowych nie widać smug, gorzej z polerami.

Do swojego h2o dokupiłam grube frędzlaste nakładki z mikrofibry CORAL i nimi myje się super!

Gosiaczku kochana napisz mi czy jak dostalas parownice to te czesci, ssawki, rury koncowki byly tak luzno wrzucone do kartona? nie opakowane w zadne woreczki, papier lub cokolwiek? moja przyszla uszkodzona z popekana obudowa, zalamka z lekka.

dostalam dzis tez robota i tu zerowe zastrzezenia do opakowania, wszystko ladnie w kartonikach, woreczkach a nie tak na odpieprz jak w karcher, powinni popracowac nad jakoscia pakowania, bo to co dostalam to jakas kpina. nawet głupi odkurzacz kazda czesc ma ladnie zapakowana.

Wiesz Tar nie pamiętam :oops: ale w kartonie wszystko mieściło się na sztywno i odbiór był osobisty, może Twoim ktoś rzucił :sick: Mam nadzieję, że reklamację przyjmą i wymienią pękniętą część bo to przecież dodatkowe koszty :o

doczytałam - p a r o w n i c ę masz pękniętą :confused: co to za sprzedawca:jawdrop:

parownica byla fabrycznie zapakowana przez karcher, z ich nalepkami. sprzedawca nawet jej nie otwieral, wzial z magazynu i wyslal. moim zdaniem to pakowacz w karcher dal ciala i wsadzil rozwalony sprzet. ponoc jutro wychodzi do mnie nowa sztuka, zobaczymy, bo na razie jestem sceptycznie nastawiona do tego:sick: wyslalam sprzedawcy protokol szkody spisany z kurierem i zdjecia uszkodzonego sprzetu, on bedzie reklamowal w karcherze a mi od razu obiecal wyslac sztuka za sztuke. jestem ciekawa.:rolleyes:

Powinni wymienić bez problemu, ale co się nadenerwujesz i naczekasz to Twoje :( Bardzo mi przykro, a tak czekałam na Twoje wrażenia z użytkowania tego cuda. Dziś na 1 litrze wody przeleciałam cały parter i jeszcze starczyło na małe doszorowywania i odświeżenie kanapy :cool:

Moje to obronne psy, wrzeszczą na wszystko co się rusza :bash: ale jedna cichcem na myszy poluje, chyba, że na zaskrońca się natknie (latem) wtedy wrzeszczy poirytowana w najwyższym stopniu. I tylko padające z góry deszcz lub śnieg nieco je hamują - tam to pewno pańcie takie przewrażliwione :o

hehe moj tez zaczepno-obronny. on zaczepia ja bronie :D:D:D ale snieg lubi, nawet jak pada. nie lubi tylko deszczu jak mu na glowke leci. wtedy jak juz musi wyjsc to pod daszkiem i na trawie jak czapla lapki wyciaga. przy czym on ma niskie zawieszenie wiec wyglada przekomicznie.

nie za bardzo, przy temperaturze w domu 21st. zaczyna dyszeć i kładzie się na podłogę. Do spania ma do wyboru transporterek z miękką podusią lub budkę z płaskim spodem i przeważnie wybiera budkę. Na szczęście oduczyła się spania w łóżku ale nigdy nie dawała się przykryć kołdrą.