Gosiek33 03.12.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 A dziś jest dzień z darmową przesyłką w wielu sklepach, tylko pewnie nie tam gdzie bym potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 zauwazylam wlasnie akcje z darmowa wysylka, tyle ze ja zamawialam wczoraj mi to juz rybka, wazne ze nadali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.12.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Zuzku najlepiej jak do Ciebie przyjadę z moja parownicą byłoby wspaniale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 ja h2o wywaliłam do śmieci po 3 razach bo wilgotna podłoga i smugi mnie dobijały - chyba że coś źle robiłam chyba po każdym sprzęcie podłoga jest trochę wilgotna ale na gresach matowych nie widać smug, gorzej z polerami. Do swojego h2o dokupiłam grube frędzlaste nakładki z mikrofibry CORAL i nimi myje się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Gosiaczku kochana napisz mi czy jak dostalas parownice to te czesci, ssawki, rury koncowki byly tak luzno wrzucone do kartona? nie opakowane w zadne woreczki, papier lub cokolwiek? moja przyszla uszkodzona z popekana obudowa, zalamka z lekka. dostalam dzis tez robota i tu zerowe zastrzezenia do opakowania, wszystko ladnie w kartonikach, woreczkach a nie tak na odpieprz jak w karcher, powinni popracowac nad jakoscia pakowania, bo to co dostalam to jakas kpina. nawet głupi odkurzacz kazda czesc ma ladnie zapakowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Wiesz Tar nie pamiętam ale w kartonie wszystko mieściło się na sztywno i odbiór był osobisty, może Twoim ktoś rzucił Mam nadzieję, że reklamację przyjmą i wymienią pękniętą część bo to przecież dodatkowe koszty doczytałam - p a r o w n i c ę masz pękniętą co to za sprzedawca:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 parownica byla fabrycznie zapakowana przez karcher, z ich nalepkami. sprzedawca nawet jej nie otwieral, wzial z magazynu i wyslal. moim zdaniem to pakowacz w karcher dal ciala i wsadzil rozwalony sprzet. ponoc jutro wychodzi do mnie nowa sztuka, zobaczymy, bo na razie jestem sceptycznie nastawiona do tego:sick: wyslalam sprzedawcy protokol szkody spisany z kurierem i zdjecia uszkodzonego sprzetu, on bedzie reklamowal w karcherze a mi od razu obiecal wyslac sztuka za sztuke. jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Powinni wymienić bez problemu, ale co się nadenerwujesz i naczekasz to Twoje Bardzo mi przykro, a tak czekałam na Twoje wrażenia z użytkowania tego cuda. Dziś na 1 litrze wody przeleciałam cały parter i jeszcze starczyło na małe doszorowywania i odświeżenie kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 wlasnie o to chodzi, nerwa mam. ciekawe czy wysle mi ten sprzet bo na razie wszystko na telefon, ja pisze maile a od nich nic na pismie nie otrzymalam. dzis jak dzwonilam mowil, ze wysyla. ale stracilam chec na parownice:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Nie żartuj, to nie parownica winna tylko dostawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 06.12.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/12/e47q232l.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.12.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Gosiu, a jak Twoje pieski w te śniegi sobie radzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.12.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Jesteś Amtla nie opowiedziałam, bo wczoraj wygonili mnie w pół słowa sprzed kompa napisałam dziś u Ciebie, że śniegi lubią ale jak już można po nim biegać a nie jak coś na łby pada Czyżbyś miała jakiegoś niesfornego zwierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Swojego własnego nie mam...ale jak siedzę w domu, to patrzę na yorka sąsiadów, co ledwie dwa metry przejdzie, zrobi co musi i... biegiem na rączki właścicieli zmyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.12.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Moje to obronne psy, wrzeszczą na wszystko co się rusza ale jedna cichcem na myszy poluje, chyba, że na zaskrońca się natknie (latem) wtedy wrzeszczy poirytowana w najwyższym stopniu. I tylko padające z góry deszcz lub śnieg nieco je hamują - tam to pewno pańcie takie przewrażliwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 hehe moj tez zaczepno-obronny. on zaczepia ja bronie :D:D ale snieg lubi, nawet jak pada. nie lubi tylko deszczu jak mu na glowke leci. wtedy jak juz musi wyjsc to pod daszkiem i na trawie jak czapla lapki wyciaga. przy czym on ma niskie zawieszenie wiec wyglada przekomicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.12.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 moja też nisko skanalizowana więc szybko oblepiają ją śniegowe kulki i przeszkadzają w bieganiu, chociaż bardzo by chciała popolować bo codziennie wyrastają nowe kretowiska do rozkopania i myszy czuć pod karmnikiem dla ptaków gdzie spadają ziarna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 nio, mojemu teraz kulki sniegowe niegrozne, wczoraj byl na postrzyzynach tylko pewnie mu zimniej troszke i w nocy zagrzebany w polarach po czubek noska. czy wasze psiaki tez tak cieplo lubia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.12.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 nie za bardzo, przy temperaturze w domu 21st. zaczyna dyszeć i kładzie się na podłogę. Do spania ma do wyboru transporterek z miękką podusią lub budkę z płaskim spodem i przeważnie wybiera budkę. Na szczęście oduczyła się spania w łóżku ale nigdy nie dawała się przykryć kołdrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 no to moj dziwak, spi pod koldra najchetniej, w domu mamy temp. 22,5 - 23,5 to laduje sie na sofe i prosi by go nakryc kocykiem. i spi tak ta nasza zmarzlinka. normalnie sanatorium. w kojcu tez zagrzebuje sie w polarkowe koce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts