Amelia 2 13.12.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 to bez serca jesteście goląc go zimą a lubi chodzić w ubrankach? mojej kiedyś kupiłam śliczny czerwony kubraczek z wierzchu nieprzemakalny a od spodu polarek, gdy założyłam to stała jak sparaliżowana dopóki jej nie rozebrałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 uwielbia chodzic w ubranku, bez tego w ogole nie wyjdzie, wbrew pozorom nie jestesmy bez serca ani okrutni , nasz pies lepiej sie czuje, nie zbiera sniegu, przy kapaniu szybsze suszenie (co za tym idzie mniejsze prawdopodobienstwo przemoczenia, przeziebienia, przewiania) i unikanie koltunow, ktore przy chodzeniu w ubrankach tworza sie namietnie. garderobe zas ma zacna a wczoraj zamowilam 2 dodatkowe zimowe kombi dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Oj powiadomień nie było moje obie też nie lubią ubranek. Starsza siłą rzeczy częściej ubrana chodziła, ale teraz nie cierpi żadnych nakryć. Młodsza zupełnie jak Twoja Amelio staje w rozkroku i ani kroczku nie zrobi Jedynie polarowe ,,peleryny" są od biedy w łaskach moich potworków i w czasie dużego śniegu by nie zmokły ubieram je ale bardzo są szczęśliwe gdy pozbywają się tych derek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Heyka, co słychać Gosiu? Jak tam świąteczne przygotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Witaj nocny marku już ranek ... święta powiadasz - bigos zrobiłam a tak na serio kupiłam materiał, lamówkę i nici, a potem obrus uszyłam. To przez Ciebie, tak mnie tym obrusem z Tchibo zakręciłaś, że oprzytomniałam im nie mam żadnego. Ostatni nadaje się jedynie na szmaty i złote świeczki kupiłam. To na razie koniec. Zresztą tegoroczna wigilia będzie bardzo skromna, podobnie jak jej obsada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Hejeczka wpadam z rewizyta Byłam w dzienniku i natknęłam się na stronke ze schowkami w kuchni. I nie powiem niektóre zacne są No i doczytałam, że brame macie i to ze swiatełeczkiem , chodniczki i droge równą... Wszystko wyczytałam ... a sikorki i ja tez dokarmiam, Bąki mają straszną z tego ucieche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Nie ważna ilość obsady, ważna jej MOC :D:D To pochwal się swoim dziełem uszytym...i ptakami też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dopiero będę kupować coś do jedzenia na święta, jak już się z tym obrobię zacznę przymierzać się do stołu i wtedy nie omieszkam foty strzelić a ptaszki dranie ciągle te same sikorki i tylko czasem ten płochliwy a za to drapieżny dzięcioł. Amelia w zeszłym roku ptaszków nie miała, w tym roku u mnie posucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Gosiu ktora koncowka parownicy robisz ubrania/firanki/sofy itp. kupilas jaks specjalna czy ktoras z tych dolaczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ważne by szła sama para. Tak na próbę najszerszą bez ręcznika, ale kanapę tą małą z ręcznikiem założonym bardzo dobrze szło - tylko trzeba pamiętać by dawać samą parę, a wodę upuścić np do miseczki I stary dywan nabrał super kolorów po takiej parowej kąpieli , okazało się ponadto ile włosów psich na nim było, których w ogóle wcześniej nie było widać, a przy odkurzaniu też siedziały mocno w podłożu a gdy kończy się już woda w zbiorniku z pewnej odległości robię parówkę roślinkom doniczkowym - wygląda, że bardzo się to im podoba Na razie nie dokupowałam nic do urządzenia, chyba coś za drogo, jak się rozleci końcówka będę kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 ok poprobuje, dywan to najmniejszy problem, bo te piore w pralce (wiosna-lato) albo oddaje do pralni mokrej (jesien - zima) - nieuniknione jak sie ma jasne dywany, moze tylko troche je odswieze na swieta ale musze zrobic oparcia sofek, bo maly memłon lubi buzke na nich trzymac, czesto mokra wiec i szybciej sie brudza moje roslinki doniczkowe sa w stanie agonii i na razie nic z tym nie planuje robic:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Właśnie dumałam.. czy aby nie dokupić tej końcówki do okien i do ubrań.. o małej okrągłej to już nie wspomnę.. bo zanim wszystkie kafle skończę to już będzie zdarta na maksa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 moja malutka też nie wygląda najlepiej , ale że już w zasadzie doszorowałam całość i teraz już mam z górki - tylko szeroką szczotą z założoną mikrofibrą latam. Końcówka do mycia szyb jakoś mnie nie nęci ale może dlatego, że nawet ręcznie ściągaczką nie myją mi się dobrze okna. I tak wolę doczyścić je do sucha mikrofibrą do szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witaj nocny marku już ranek ... święta powiadasz - bigos zrobiłam a tak na serio kupiłam materiał, lamówkę i nici, a potem obrus uszyłam. To przez Ciebie, tak mnie tym obrusem z Tchibo zakręciłaś, że oprzytomniałam im nie mam żadnego. Ostatni nadaje się jedynie na szmaty i złote świeczki kupiłam. To na razie koniec. Zresztą tegoroczna wigilia będzie bardzo skromna, podobnie jak jej obsada Ja nocny marek, Ty ranny ptaszek:p równowaga w przyrodzie musi być Bigosik wstawiam jutro. Obrusik uszyłaś??? Poka, poka. Ja mam dwie lewe ręce do szycia, więc chętnie popodziwiam:yes: Ja też mam bardzo mało obrusów, bo po zmianie stołu na ten wielki wszystkie są za małe:mad: Dobrej nocki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Gosia ja z innej beczki jak się sprawują drzwi wewnętrzne? pamiętam że sami je wykańczaliście a przymierzamy się do podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.12.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Drzwi są zupełnie takie same jak w momencie gdy zostały oprawione... z wyjątkiem jednych, które skrzypią, ale to kwestia zbyt ciasnego montażu, trzeba będzie je troszkę podszlifować To był bardzo dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/11/c5bcyczenia-c59bwic485teczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie, przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości. http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts