Gosiek33 11.01.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Oooooooo wiosny jeszcze nie ma, a Ty się znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Oj znalazłam się, znalazłam i często Cię podglądam, tylko tak cichutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Choć u mnie roboty też po cichutku, pomalutku, ale zawsze choć troszkę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 13.01.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 piękna ta zima, u mnie też tak zasypało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.01.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Dobrze że zasypało, gdyby wcześniej przyszedł duży mróz to roślinki bez pierzynki mocno by ucierpiały:oGosiu pisałaś wcześniej jaki aparat sobie sprawiłaś, czy poleciłabyś go dla początkującego amatora? Mój synuś na rozmowę kwalifikacyjną na studia musi przedstawić kilka prac malarskich i fotograficznych a moja stara cyfrówka to się nadaje..... więc trzeba się szarpnąć na nowy a nie znam się kompletnie:oops: przypomnij jak Twój się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Amelio gdzie się Twoje szczęście wybiera? Mam Nikona D40x, ale teraz są chyba nowsze. Patrz na promocje i celuj w lustrzanki cyfrowe. Moja miała w komplecie dwa obiektywy - kitowy i 200mm co bardzo mi odpowiadało. może poczytaj choć kilka zestawień http://www.fotomaniak.pl/52483/jaka-lustrzanka-dla-amatora/ http://www.komputerswiat.pl/testy/sprzet/aparaty-fotograficzne/2011/08/jaka-lustrzanke-kupic-test-8-aparatow-dla-poczatkujacych.aspx http://www.lustrzanka.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Pomelo to mój najulubieńszy cytrus! Ale skórki zawsze wyrzucałam:o Dużo roboty z tym oddzielaniem białego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 robota żadna, tylko dobrze się trzymać przepisu by osiągnąć ten super efekt - właśnie wczoraj robiłam, ale na koniec czasu zabrakło (wariatkowo było przy klejeniu mebla) i skórka nie była obtoczona na koniec w cukrze. I teraz są jakieś inne, choć nie miałam czasu porządnej degustacji przeprowadzić Jeśli lubisz skórkę pomarańczową, to ta jest delikatniejsza w smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 15.01.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Dobrze że zasypało, gdyby wcześniej przyszedł duży mróz to roślinki bez pierzynki mocno by ucierpiały:o To prawda, w zeszłym roku przekonałam się na własnej skórze (czyt. roślinkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 15.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Gosiek dziękujęhttp://www.bibliotekazpszio.republika.pl/daje%20bukiet.gifTy wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Cieszę się, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Piękna zima na fotach u Was Gosiu Nas też zasypało i zamroziło:sick: W sumie wolę tak niż jak było rok temu w styczniu +10:o i szlag trafił moje wszystkie kwiaty cebulowe:spam: Mam nadzieję, ze w tym roku zakwitną z podwójną mocą Ja chcę już wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.01.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Amelio gdzie się Twoje szczęście wybiera? Mam Nikona D40x, ale teraz są chyba nowsze. Patrz na promocje i celuj w lustrzanki cyfrowe. Moja miała w komplecie dwa obiektywy - kitowy i 200mm co bardzo mi odpowiadało. może poczytaj choć kilka zestawień http://www.fotomaniak.pl/52483/jaka-lustrzanka-dla-amatora/ http://www.komputerswiat.pl/testy/sprzet/aparaty-fotograficzne/2011/08/jaka-lustrzanke-kupic-test-8-aparatow-dla-poczatkujacych.aspx http://www.lustrzanka.info/ Dzięki za wskazówki, wstępnie stawiam na Nikona D5100 chciałabym go gdzieś kupić jak najtaniej i najlepiej na raty 0% Dziecię wybiera się albo na ASP wydział Sztuka Nowych Mediów kierunek grafika i to bym wolała ze względu na koszty no i narzeczona też planuje studiować na ASP wydział konserwatorski ale konkurencja duża:o lub do Polsko-Japońskiej Wyższej Szkoły Technik Komputerowych wydz. grafika lub sztuka mediów, uczelnia tyleż ciekawa co kosztowna - 1080zł/miesięcznie:bash: Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.01.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dzięki za wskazówki, wstępnie stawiam na Nikona D5100 chciałabym go gdzieś kupić jak najtaniej i najlepiej na raty 0% Dziecię wybiera się albo na ASP wydział Sztuka Nowych Mediów kierunek grafika i to bym wolała ze względu na koszty no i narzeczona też planuje studiować na ASP wydział konserwatorski ale konkurencja duża:o lub do Polsko-Japońskiej Wyższej Szkoły Technik Komputerowych wydz. grafika lub sztuka mediów, uczelnia tyleż ciekawa co kosztowna - 1080zł/miesięcznie:bash: Moje się też przymierza do tej ostatniej opcji, choć koszty zabójcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 No to będziemy spotykać się na zebraniach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.01.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Nic z tego, tu nie zebrań a ostatni raz w szkole na zebraniu byłam w I klasie liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.01.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A to wyrodna matka;) ja do swojego maturzysty idę w poniedziałek i to pewnie nie ostatnie w tej szkole... do mnie też nie chodzili ale chłopaków trzeba trzymać krótko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.01.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Moje mi nie pozwalało a, że było ok to i nie było powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Gosiek, to do karmnika masz spory kawałek...Sama tam śmigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Gosiu a co ja tam widze za bialego pieska? macie jakis nowy zwierzyniec? i ja nic o tym nie wiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts