Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i dobrze ze kreci, balterio mamy bez v-fug za to eggery tak. do bani, ladnie wyglada ale ja jestem praktyczna. v fuga zbiera caly brudek, w myciu tez niezafajne chyba, ze na szczoteczce bedziesz jechac. i nie wiem czy balterio sa z v-fugami chyba nie.

Niezmiennie jestem za dębem jakimś rustykalnym (jak cały dom) - drzwi mam w ,,orzechu laskowym" i przyznam, że panel który wzięłam na próbę gryzł się, natomiast ciemne balterio wyglądało dobrze, ale nie chcę ciemnej podłogi, muszę więc kolor dobrać do drzwi. Podobają mi się łaciate podłogi o niespokojnym usłojeniu, ale zdaję sobie sprawę, że u mnie źle będą wyglądać. Wygląd postarzanej, niezbyt ciemnej dechy będzie mnie raczej satysfakcjonował :D

Sprawdziłam polecane DDD - okazało się, że nie znam bo w Warszawie ich nie ma, ale od czego jest internet ;)

Balterio też z V fugą są - napisałam już zapytanie do Joliski, bo takie ma. Właśnie małż nosem kręci na taką fugę, a ja faktycznie nie mam ochoty na czyszczenie bardziej dokładne niż to jest konieczne, tym bardziej, że psy łażą za mną i wszelkie brudy też będą nosić :bash:

ja mam z serii "pure naturals" bialy migdal i grafit. one maja jakby mleczno- perłową powloke dajaca nisamowity efekt gdy slonce przeswieca. nawet ten grafit, tak sie balam ciemnej podlogi i zrobilam tylko w naszej sypialni ale jest zarabisty, bezbrudowy.

ostatnio kupowalam dla siostry tez na jeden pokoj i dostalam pare groszy, zawsze to cos. ale ja mam taka nature, ze zawsze pytam o rabat, jak nie dostane to nic mnie to nie kosztuje, a jak dostane to jestem do przodu i te panele jakies ladniejsze wtedy sie wydaja :D