TAR 05.02.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 my mamy balterio, calkiem przyjemny produkt i w przyzwoitej cenie i jakosci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.02.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 O właśnie nam się bardzo dobrze go kładło w garderobie, przetarcie mamy więc i w pokoju udało by się nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 my pozytywnie nimi bylismy zaskoczeni, bo mamy te z tej dolnej granicy cenowej. w saloonie mamy egera jakosciowo dobre ale do mycia paskudne, brak im poslizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.02.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 chyba wolałabym deskę trójwarstwową, ale tego sami nie ułożymy, są za drogie a i tak nie będzie to ,,drewno" A skoro użytkujesz na co dzień balterio to zacznę i ja szukać w dobrej cenie i pasujący mi kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 w salonach DDD maja duzy wybor i dobre ceny i jeszcze rabat mozna wynegocjowac. spojrz na ich stronke internetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Gosia.. dla mnie deski trójwarstwowe to nadal są panele z powłoką forniru.. W/g mnie szkoda kasy było.. Ale to w/g mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Tar nie znałam DDD (u nas tylko Komfort pod ręką) a tu ceny faktycznie dostępne, dzięki Arnika to ulgę mi przyniosłaś, bo zaczęłam już się zastanawiać nad fornirem - aczkolwiek fornir nie jest zły tylko na meblach nie na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Czy macie V fugi - mnie się podobają małż nosem kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a jakis wzor juz wybralas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 i dobrze ze kreci, balterio mamy bez v-fug za to eggery tak. do bani, ladnie wyglada ale ja jestem praktyczna. v fuga zbiera caly brudek, w myciu tez niezafajne chyba, ze na szczoteczce bedziesz jechac. i nie wiem czy balterio sa z v-fugami chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Niezmiennie jestem za dębem jakimś rustykalnym (jak cały dom) - drzwi mam w ,,orzechu laskowym" i przyznam, że panel który wzięłam na próbę gryzł się, natomiast ciemne balterio wyglądało dobrze, ale nie chcę ciemnej podłogi, muszę więc kolor dobrać do drzwi. Podobają mi się łaciate podłogi o niespokojnym usłojeniu, ale zdaję sobie sprawę, że u mnie źle będą wyglądać. Wygląd postarzanej, niezbyt ciemnej dechy będzie mnie raczej satysfakcjonował Sprawdziłam polecane DDD - okazało się, że nie znam bo w Warszawie ich nie ma, ale od czego jest internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 z tych debow tanszych to kopalniany mi sie bardzo widzi nie wiem jednak jak u ciebie kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Balterio też z V fugą są - napisałam już zapytanie do Joliski, bo takie ma. Właśnie małż nosem kręci na taką fugę, a ja faktycznie nie mam ochoty na czyszczenie bardziej dokładne niż to jest konieczne, tym bardziej, że psy łażą za mną i wszelkie brudy też będą nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ja mam z serii "pure naturals" bialy migdal i grafit. one maja jakby mleczno- perłową powloke dajaca nisamowity efekt gdy slonce przeswieca. nawet ten grafit, tak sie balam ciemnej podlogi i zrobilam tylko w naszej sypialni ale jest zarabisty, bezbrudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Będę brała pod zastaw po trzy panele i sobie przymierzymy jako to wygląda - bardzo wygodna opcja Przetestuję też ten kopalniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 przy zakupie od razu upomnij sie o rabat, u nas zawsze jakis dostane od 3-10% w zaleznosci od ilosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ok, choć ja na razie tylko na jeden pokoik, a tu zawsze trudniej o zniżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ostatnio kupowalam dla siostry tez na jeden pokoj i dostalam pare groszy, zawsze to cos. ale ja mam taka nature, ze zawsze pytam o rabat, jak nie dostane to nic mnie to nie kosztuje, a jak dostane to jestem do przodu i te panele jakies ladniejsze wtedy sie wydaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 W takim razie nieomieszkam dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 08.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Czy coś Ci rozjaśniłam ? Jakbym zaczynała co nie co rozumieć. Muszę popróbować, wtedy najbardziej mi się rozjaśni Dzięki Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts