Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja niestety jestem z tych niedowiarków, jako, że problemy ze zdrowiem różne mam, to mama co i raz zapisuje mnie do różnych cudotwórców, ostatnio na tapecie jest medycyna holistyczna - cokolwiek miało by to być :roll: namawia mnie na wizytę :roll:

vision też mi kupowała, aveo też, u Harrisa byłam :roll:, citrosept piłam a i jeszcze jakieś ziołowe kuleczki łykałam :roll: i co efektów spektakularnych nie ma

a wodę z cytryną pije sama z siebie bo od mojej babci, która ma już prawie 90 lat, się nauczyłam :D

Jeny ja nie wiem nawet o czym Wy mowicie. Wiem ze woda cytrynowa dobra z rana i to wszystko co wiem w tym temacie

Dzięki Kruelciu, potrzeba mi słonka bo wyturlać z domku się muszę, a wcaaaaaaaaaaaaaaaale mi się nie chce :lol:

a ja właśnie ze spaceru z młodą wróciłam, bbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dobrze, że po lesie łaziłyśmy, to ten wiatr był trochę mniejszy, bo na ulicy to łeb urywało :evil:

Kiedy psy nie chcą słyszeć o siedzeniu w domu, przynajmniej do czasu..... otwarcia drzwi z klatki na dwór. Wtedy wystawiają nosy i jak pada to najchętniej wróciłyby ciupasem do domu :wink:

Trochę wiatr nimi potargał, ale tak w koło bloku to jakoś przemknęły i nie odfrunęły :wink:

Jutro jadę przeprowadzić poważną rozmowę z gryzoniami, chyba, że zwieją ze strachu :wink:
hmmm to Ty taka grozna jestes ? :D

Jak się zdenerwuję to nie ręczę za siebie, jak zacznę wrzeszczeć to może pouciekają cooooooooo :roll: :wink:

Ale na serio muszę wywiad zrobić na co ostatnioi psy sąsiadki tak ujadały :roll: 8)

Wiesz dziś zaczęłam się denerwować kamerą, ale poczytałam, że mają 21 dni, właśnie dzwoniłam, mają jutro dać znać na kiedy może być do odbioru :roll:

Gosiek

Jestes cudna , pamietasz o kamerze , a ja dopiero teraz sobie przypomnialam :oops: Kiedy bedzie wtedy bedzie , nie ma pozaru .

Widac jednak , ze w serwisie z aparatem poszlo im sprawniej .Tu moze na jakas czesc czekaja .

Chyba w ramach wdziecznosci powinnam przekopac Ci podworko , no moze lepiej przepedzic gryzonie :D

Gosiek

Jestes cudna , pamietasz o kamerze , a ja dopiero teraz sobie przypomnialam :oops: Kiedy bedzie wtedy bedzie , nie ma pozaru .

Widac jednak , ze w serwisie z aparatem poszlo im sprawniej .Tu moze na jakas czesc czekaja .

Chyba w ramach wdziecznosci powinnam przekopac Ci podworko , no moze lepiej przepedzic gryzonie :D

Jak wypuścimy wszystkie nasze psy wojny to Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami się za nas weźmie :roll: 8) :wink:

A jak lekarze ciągle faszerują nas lekami lecząc skutki a nie przyczyny? Na mnie Alveo działa super, chociaż stosuję dawkę minimalną, a zioła mają to do siebie że nie leczą tylko oczyszczają i wzmacniają organizm ale trzeba je brać długo i systematycznie. Jako jedyna wśród znajomych tej jesieni i zimy wcale nie chorowałam :lol: a syn mój miał tylko katar przez 3 dni :lol: W pierwszym miesiącu oczyszczania organizm wyrzuca z siebie wszelkie zło - mogą wyskakiwać "trądziki", czyraki , u mnie np. nagle pojawiła się gorąca opuchlizna kolana - lekarz stwierdził że to po jakiejś starej kontuzji- która po 2 dniach znikła i już nigdy więcej mi nie dokuczało. Wiele osób odstawia Alveo w tym początkowym okresie twierdząc że nie tylko mu nie pomaga ale wręcz szkodzi zamiast przeczekać. Co do apetytu to wręcz przeciwnie, mam mniejszą ochotę na słodycze, jestem szczupło-normalnej budowy, nie stosuję żadnych diet, a w przeszłości zdarzało mi się nosić o 3 rozmiary większe! A ile mam energii :lol: Nawet budowy mi się na stare lata zachciało :lol: :lol: :lol:

Nie wydaje mi się żeby energię i zdrowie zawdzięczać tylko ziołom choć ich moc jest niekiedy niezastąpiona. Nie jestem osobą chorująca, ani też moje dziecko nie choruje w ogóle i to bez aveo! Po prostu trzeba się troszczyć o swój organizm, dobrze się odżywiać, choć nie wykluczam preparatów ziołowych bo tylko takimi leczę katar (gdyż nic innego nam się nie zdarza), dlatego nie lubię jak ktos mówi o jakichś cudotwórczych preparatach bo niekiedy wystarczy sugestia... Ale każdy leczy się czym chce, zwłaszcza w dobie ignorancji lekarskiej.

Gosiu, a co te bobry Ci nabroiły???

nie byłaś w moim dzienniku to nie widziałaś :roll:

http://img252.imageshack.us/img252/2166/dzialka1503.jpg

W sprawie ziół to szczęśliwa jesteś, że nic Wam nie dolega, my tu pogaduchy sobie ucinamy bo alergia wokół nas się panoszy :roll: :cry:

I tak dzielimy się swoimi doświadczeniami :wink: