zuznka 18.03.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Rozsyłam wszędzie - dziewczyny trzeba się skrzyknąć i UTOPMY MARZANNĘ opieka do dzieci załatwiona http://www.hecklerspray.com/wp-content/uploads/2008/09/vin-diesel-wheelman-videogam-movies.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ja niestety jestem z tych niedowiarków, jako, że problemy ze zdrowiem różne mam, to mama co i raz zapisuje mnie do różnych cudotwórców, ostatnio na tapecie jest medycyna holistyczna - cokolwiek miało by to być namawia mnie na wizytę vision też mi kupowała, aveo też, u Harrisa byłam , citrosept piłam a i jeszcze jakieś ziołowe kuleczki łykałam i co efektów spektakularnych nie ma a wodę z cytryną pije sama z siebie bo od mojej babci, która ma już prawie 90 lat, się nauczyłam Jeny ja nie wiem nawet o czym Wy mowicie. Wiem ze woda cytrynowa dobra z rana i to wszystko co wiem w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 I ja wodę z cytryna lubię Gosieńko słoneczko z mojej działeczki przynoszę http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/IMG_3888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzięki Kruelciu, potrzeba mi słonka bo wyturlać z domku się muszę, a wcaaaaaaaaaaaaaaaale mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzięki Kruelciu, potrzeba mi słonka bo wyturlać z domku się muszę, a wcaaaaaaaaaaaaaaaale mi się nie chce a ja właśnie ze spaceru z młodą wróciłam, bbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dobrze, że po lesie łaziłyśmy, to ten wiatr był trochę mniejszy, bo na ulicy to łeb urywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.03.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzięki Kruelciu, potrzeba mi słonka bo wyturlać z domku się muszę, a wcaaaaaaaaaaaaaaaale mi się nie chce Ty lepiej nie wychodz A psy to juz na pewno zostaw w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ale Wam dobrze ja muszę przed 8.00 meldować się w pracy bez względu na pogodę a przedtem dziecię nakarmić i psa wyprowadzić w domku otworzy się drzwi i samo poleci a w bloku trzeba się ubrać, zejść - conajmniej 10 cennych minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kiedy psy nie chcą słyszeć o siedzeniu w domu, przynajmniej do czasu..... otwarcia drzwi z klatki na dwór. Wtedy wystawiają nosy i jak pada to najchętniej wróciłyby ciupasem do domu Trochę wiatr nimi potargał, ale tak w koło bloku to jakoś przemknęły i nie odfrunęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ale pracowitych masz sąsiadów sie znaczy te bobry a jakie ptaszki - śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jutro jadę przeprowadzić poważną rozmowę z gryzoniami, chyba, że zwieją ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jutro jadę przeprowadzić poważną rozmowę z gryzoniami, chyba, że zwieją ze strachu hmmm to Ty taka grozna jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no właśnie w taka pogodę to się cieszę, że nie posiadam psa.................... którego na spacer musiałabym wyprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jutro jadę przeprowadzić poważną rozmowę z gryzoniami, chyba, że zwieją ze strachu hmmm to Ty taka grozna jestes ? Jak się zdenerwuję to nie ręczę za siebie, jak zacznę wrzeszczeć to może pouciekają cooooooooo Ale na serio muszę wywiad zrobić na co ostatnioi psy sąsiadki tak ujadały Wiesz dziś zaczęłam się denerwować kamerą, ale poczytałam, że mają 21 dni, właśnie dzwoniłam, mają jutro dać znać na kiedy może być do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Gosiek Jestes cudna , pamietasz o kamerze , a ja dopiero teraz sobie przypomnialam Kiedy bedzie wtedy bedzie , nie ma pozaru . Widac jednak , ze w serwisie z aparatem poszlo im sprawniej .Tu moze na jakas czesc czekaja . Chyba w ramach wdziecznosci powinnam przekopac Ci podworko , no moze lepiej przepedzic gryzonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jutro jadę przeprowadzić poważną rozmowę z gryzoniami, chyba, że zwieją ze strachu ty i postrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Gosiek Jestes cudna , pamietasz o kamerze , a ja dopiero teraz sobie przypomnialam Kiedy bedzie wtedy bedzie , nie ma pozaru . Widac jednak , ze w serwisie z aparatem poszlo im sprawniej .Tu moze na jakas czesc czekaja . Chyba w ramach wdziecznosci powinnam przekopac Ci podworko , no moze lepiej przepedzic gryzonie Jak wypuścimy wszystkie nasze psy wojny to Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami się za nas weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Jutro jadę przeprowadzić poważną rozmowę z gryzoniami, chyba, że zwieją ze strachu ty i postrach No bo ja straszna potrafię być http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/026.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A jak lekarze ciągle faszerują nas lekami lecząc skutki a nie przyczyny? Na mnie Alveo działa super, chociaż stosuję dawkę minimalną, a zioła mają to do siebie że nie leczą tylko oczyszczają i wzmacniają organizm ale trzeba je brać długo i systematycznie. Jako jedyna wśród znajomych tej jesieni i zimy wcale nie chorowałam a syn mój miał tylko katar przez 3 dni W pierwszym miesiącu oczyszczania organizm wyrzuca z siebie wszelkie zło - mogą wyskakiwać "trądziki", czyraki , u mnie np. nagle pojawiła się gorąca opuchlizna kolana - lekarz stwierdził że to po jakiejś starej kontuzji- która po 2 dniach znikła i już nigdy więcej mi nie dokuczało. Wiele osób odstawia Alveo w tym początkowym okresie twierdząc że nie tylko mu nie pomaga ale wręcz szkodzi zamiast przeczekać. Co do apetytu to wręcz przeciwnie, mam mniejszą ochotę na słodycze, jestem szczupło-normalnej budowy, nie stosuję żadnych diet, a w przeszłości zdarzało mi się nosić o 3 rozmiary większe! A ile mam energii Nawet budowy mi się na stare lata zachciało Nie wydaje mi się żeby energię i zdrowie zawdzięczać tylko ziołom choć ich moc jest niekiedy niezastąpiona. Nie jestem osobą chorująca, ani też moje dziecko nie choruje w ogóle i to bez aveo! Po prostu trzeba się troszczyć o swój organizm, dobrze się odżywiać, choć nie wykluczam preparatów ziołowych bo tylko takimi leczę katar (gdyż nic innego nam się nie zdarza), dlatego nie lubię jak ktos mówi o jakichś cudotwórczych preparatach bo niekiedy wystarczy sugestia... Ale każdy leczy się czym chce, zwłaszcza w dobie ignorancji lekarskiej. Gosiu, a co te bobry Ci nabroiły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 nie byłaś w moim dzienniku to nie widziałaś http://img252.imageshack.us/img252/2166/dzialka1503.jpg W sprawie ziół to szczęśliwa jesteś, że nic Wam nie dolega, my tu pogaduchy sobie ucinamy bo alergia wokół nas się panoszy I tak dzielimy się swoimi doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Gosiek taki pomysł mi wpadł, a może te Twoje bobry to do budowy mostu północnego wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts