agawi74 09.02.2013 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Gosiu, ja tez mam Balterio i V-fugę. Bardzo polecam Ci te panele. kompletnie nic się z nimi nie dzieje- mamy je 3 rok. W fudze brud się nadmiernie nie gromadzi, wystarczy zwykłe odkurzanie. Jeśli masz jakieś pytania, to śmiało daj znać. Ja też bardzo chciałam drewnianą podłogę z litych, grubych desek, ale niestety ze względu na podłogówkę musieliśmy wybrać panele na podłogi pływające. W sumie nie jest chyba źle, skoro znajomi przychodzą i pytają patrząc na panele co to za drewno:D miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Hejka agawi dzięki za panelową opinię dopytałam się też yokasty i w pełni potwierdza Twoją opinię o Balterio i V fudze Byliśmy w sklepie ale był za duży wybór musimy wziąć ze sobą próbnik naszego koloru drzwi i dopiero wybrać właściwy panel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.02.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Gosia to tylko powiem że nie masz co żałować deski trójwarstwowej, mój ojciec ma i po dosłownie paru latach wygląda ona obrzydliwie, a mieszka tylko para emerytów, żadnych zwierząt, dzieci raz w miesiącu. Porażka. Zresztą mój finish parkiet w mieszkaniu po paru latach też był paskudny, nadawał się do cyklinowania. To ja już wolę panele, skoro lite drewno nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dobrze, że utwierdzasz mnie w przekonaniu co do tych balterio - choć też lite drewno bym wolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.02.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ja będę brała TE na żywo są bardzo ładne i delikatne, są też ciemniejsze odcienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.02.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ładne, ale to classen, którego układanie nam się nie udało (na trzech panelach). Jesteśmy nadal za Balterio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 O dzieje się. Cze Gosiaczku:D. Czupurny ten Kamionek Rudy:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 O dzieje się. Cze Gosiaczku:D. Czupurny ten Kamionek Rudy. Delikatnie powiedziane... wygląda na zakapiora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.02.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ładne, ale to classen, którego układanie nam się nie udało (na trzech panelach). Jesteśmy nadal za Balterio a czemu się nie udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.02.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jesteśmy nadal za Balterio Podobno to jednak inna półka - ta lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Gosiaczku, nikt nie zauważył, a tu SETKA Ci strzeliła:lol2::lol2:. Gratulki:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 zauważy jak wroci z urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2013 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Gosia to tylko powiem że nie masz co żałować deski trójwarstwowej, mój ojciec ma i po dosłownie paru latach wygląda ona obrzydliwie, a mieszka tylko para emerytów, żadnych zwierząt, dzieci raz w miesiącu. Potwierdzam- tez mam znajomych akurat z deską barlinecką na podłogi pływające- po dwóch latach wygląda koszmarnie i nadaje się tylko do wymiany, bo przecież nie do cyklinowania:bash: Gosiu, a Ty się urlopujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2013 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Cześć dziewczyny... własnie dopiero co wróciłam nie z urlopu co prawda ale czuję się jak na razie dobrze i oby tak zostało Moose tak mi się spodobał jego portret, że nie omieszkałam go zaprezentować Amelia, Amtla w tych trzech Classenach udało się nam wyłamać dwa okruszki zamków Zdolni jesteśmy, natomiast Balterio dawało się wkładać i wyjmować z zamków po kilkanaście razy bez żadnego uszczerbku na jakości Oglądaliśmy w Komforcie i naprawdę jest spory wybór wzorów Balterio w cenie do 60 PLN Rasiu dzięki - u mnie jest 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 ooo a ja myslalam, ze jak pisalas ze wybywasz na tydzień to na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Niestety to nie urlop, choć spałam nie powiem.. dość długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 tez jakiś szpital? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Z tego co pamiętam, to jakiś planowany zabieg? Wracaj do zdrowia szybciutko, bo już niedługo wiosna i dłubanie w ogródku zacznie się od nowa;). Uściski mocne zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 szpital, planowany od roku - dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Zdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts