Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Gosiu, ja tez mam Balterio i V-fugę.

Bardzo polecam Ci te panele. kompletnie nic się z nimi nie dzieje- mamy je 3 rok.

W fudze brud się nadmiernie nie gromadzi, wystarczy zwykłe odkurzanie.

Jeśli masz jakieś pytania, to śmiało daj znać.:yes:

Ja też bardzo chciałam drewnianą podłogę z litych, grubych desek, ale niestety ze względu na podłogówkę musieliśmy wybrać panele na podłogi pływające. W sumie nie jest chyba źle, skoro znajomi przychodzą i pytają patrząc na panele co to za drewno:D

miłego weekendu:bye:

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka agawi dzięki za panelową opinię :yes: dopytałam się też yokasty i w pełni potwierdza Twoją opinię o Balterio i V fudze :D

Byliśmy w sklepie ale był za duży wybór :lol2: musimy wziąć ze sobą próbnik naszego koloru drzwi i dopiero wybrać właściwy panel ;)

Gosia to tylko powiem że nie masz co żałować deski trójwarstwowej, mój ojciec ma i po dosłownie paru latach wygląda ona obrzydliwie, a mieszka tylko para emerytów, żadnych zwierząt, dzieci raz w miesiącu. Porażka. Zresztą mój finish parkiet w mieszkaniu po paru latach też był paskudny, nadawał się do cyklinowania. To ja już wolę panele, skoro lite drewno nie wchodzi w grę.

Gosia to tylko powiem że nie masz co żałować deski trójwarstwowej, mój ojciec ma i po dosłownie paru latach wygląda ona obrzydliwie, a mieszka tylko para emerytów, żadnych zwierząt, dzieci raz w miesiącu.

Potwierdzam- tez mam znajomych akurat z deską barlinecką na podłogi pływające- po dwóch latach wygląda koszmarnie i nadaje się tylko do wymiany, bo przecież nie do cyklinowania:bash:

Gosiu, a Ty się urlopujesz?:D

Cześć dziewczyny... własnie dopiero co wróciłam nie z urlopu co prawda ale czuję się jak na razie dobrze i oby tak zostało :cool:

Moose tak mi się spodobał jego portret, że nie omieszkałam go zaprezentować :D

Amelia, Amtla w tych trzech Classenach udało się nam wyłamać dwa okruszki zamków :bash: Zdolni jesteśmy, natomiast Balterio dawało się wkładać i wyjmować z zamków po kilkanaście razy bez żadnego uszczerbku na jakości :lol2: Oglądaliśmy w Komforcie i naprawdę jest spory wybór wzorów Balterio w cenie do 60 PLN

Rasiu dzięki - u mnie jest 200 :cool: