Arnika 16.02.2013 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dzięki Osiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ja tez zdróweczka Gosiu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 dzięki agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.02.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 znów jestem do tyłu...... Gosiu zdrówka życzę, nie łap się za łopatę tylko zbieraj siły do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 szpital, planowany od roku - dzięki za życzenia Ło matko ...:(wracaj do zdrowia szybciutko!!!wiosna się zbliża ,roslinki czekają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Bardzo Wam dziekuję dziewczyny za życzenia, jutro mam pierwszą wizytę pokontrolną, zobaczę co się okaże Skądinąd dobrze, że do wiosny jeszcze trochę czasu zostało i do formy łopatowo-grabiowej dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 19.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 trzymam oba http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/ookk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Gosiaczku.. mama nadzieję, że Cie naprawili ... Kciuki trzymam więc do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a065.gif dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.02.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ojej:( Mam nadzieję, że już dobrze... widziałam Cię u Depsi, to może ok:)Też miałam szpitalną przygodę pod koniec roku... mało fajne wspomnienie... Skoro już jesteś to troszkę pomęczę. Obiło mi się o uszy (oczy;)), że parownicę karchera posiadasz. Powiedz coś więcej w temacie plisss.Naczytałam się o tym ustrojstwie i nadal goopia jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Hejka, ze mną raczej dobrze, ale to jeszcze się z czasem okaże O karcherze powiem tyle - znakomity pomocnik do mycia podłóg czy ścian z kamienia, gresu. I jak dla mnie doskonały do mycia okien - potem tylko cud ściereczką do sucha wycieram i koniec. Na razie muszę spadać, ale jak wrócę napiszę jeszcze coś jak będziesz chciała jakieś dokładniejsze informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.02.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 a mnie Gosia obiecała domową prezentację i..... nie będę konczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.02.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Pewnie, że chcę! Najbardziej to mnie interesuje co się dzieje z brudem, który jest na podłodze. Odkurzę, ale przy tylu potworach nie da się co do kłaczka, czy co do ziarenka. Brudne łapy, szczególnie jak błocko... i co się z tym później dzieje? Zaschnięte wiadomo parą rozpuści i co dalej? Czytałam, że to się na jakiś tam ściereczkach zbiera. Jakich, jak... no i co chwilkę to płukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Zuzku obiecywałam, fakt - ale się rozjechałam a teraz nawet samochodu sama nie prowadzę, chwilowo Arctica zamieść najpierw i tak musisz (jak przed myciem mopem) ale potem para rozpuszcza brud, który włazi w szmatkę. Najpierw miałam dużo roboty bo musiałam małą szczoteczką doprowadzić kamień do porządku, ale teraz to już sama przyjemność Na drugi dzień po powrocie ze szpitala przeleciałam parownicą cały parter - niech to będzie świadectwem jak trudno użytkować tego żółtego diabełka. Szyby dopiero można myć gdy plusowe temp nastaną, ale lustra można cały czas Ściereczek mam kilka i jak zbyt brudna jest, to wywalam do prania, zakładam nową. Ale tak to tylko na początku, teraz jak podłogi doczyszczone to jedna wystarcza mi na 80m. Potem zamydlam szmatkę szarym mydłem i gdzieś tam po półgodzinie, czy kiedy mi przypasuje zapieram nie przejmując się zbytnio kolorem, byle brud z niej nie leciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.02.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Chyba mnie powolutku przekonujesz... Ja mam sam dół i sam gres, taki zwykły, szkliwiony, 220m2:sick: Ma trochę wżerków, ale to bym przebolała, najgorsze są fugi. Wszystkie sypialnie mam jasne i fugi jasne. Na dodatek własnoręczne i może być, że ciut za głębokie:oops: Musiała bym wodę co dwa machy mopa wymieniać wodę, żeby się brud nie ostawał w tych fugach. No a reszta... cóż z tego, że nie widać brudu na fugach skoro wiem, że tam jest:sick:... jakoś niewidoczność mnie nie pociesza:rolleyes: To jak z ciemnymi kołnierzami koszul co to się mniej brudzą Wiem, że są odkurzaczo-parownice takie co to te rozpuszczone parą błocko później wsysają... ale mnie na takie ustrojstwo nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Niestety takie odkurzaczo-mopy ceną wykańczają Natomiast jeśli chodzi o fugi to większość mam teraz na błysk i najważniejsze, że już dalej ich nie zapuszczam przelatując parą co jakiś czas. Ale są miejsca gdzie brud pod parą uciekał ale widocznie tak był wżarty, że nadal fuga w niektórych miejscach jest ciemniejsza - tam już z chemią muszę wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Gosia a mi mezowaty kupil do parownicy odkurzacz pseudo przemyslowy sciagajacy wode, teraz to rewela najpierw lece parownica a potem odkurzaczem zbieram wode, bajka, nie lubie się pierdzielic ze zbieraniem wody mopem, plukac itp. odkurzacz dokupiony za 199 zl.czasem nawet robimy ze ja lece parownica a mezowaty za mna odkurzaczem. ty wiesz ze ja nawet panele parowka robie? potem je lakierem nablyszczam i do następnego parowania. oczywiście para ustawiona na nizszy stopien i sciereczka zalozona potrojnie. oj ulatwilo mi to prace i kregoslup tak nie dostaje, oszczednosc na wodzie tez jest. przy moim białym brudasku się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 A ta ścierka... łatwo się toto demontuje? Bo przypuszczam, że często musiała bym zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 banalnie prosta zakładasz jak mopa płaskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts